49

Анонимен

преди 4 години

Аз съм си АйТи и съм на 6 К.

48

Анонимен

преди 4 години

Няма да можем да изгоним ГЕРБ изглежда. Няма шанс, ще емигрирам.

47

Пешо

преди 4 години

До човекСамо дето през комунизма пропагандата се доближаваше до истината, а сега лъжат брутално.

46

Анонимен

преди 4 години

А знаете ли че в България данъците са прогресивни в ущърб на най бедните?Човек който получава 1000 лева реално плаща процентно почти 2 пъти по високи данъци спрямо човек който получава 100 000 лева.Най богатите плащат най малко данъци.

45

ИТ

преди 4 години

Абе какви глупости ми говорите бе, един добър майстор плочкаджия за под 10000 на месец не си мърда пръста. Колко взимат инженерите и ИТ-тата, в най-добрия случай около 3000 лева на месец. Просто едните не плащат данъци. Публична тайка е, че чуждите ИТ фирми хранят пенсионерите в тази държава. После като тия хитреци от строителството се пенсионират и започват да реват как цял живот са работили пък имат малка пенсия. Цялата държава е от Андрешковци ...

44

до ГЕРБолъжците

преди 4 години

Абе напишете направо че е 5 000 лв, какво си играете на дребно.

43

програмистите

преди 4 години

В тия далеко-съобщения се включват програмисти , книго-издатели включително бачкаторите дето опъват кабели за интернет доставчиците.Реално заплатите на програмистите са средно 5-6хил лева.Тия заплати дето ги взимат програмистите са неморални - 4-5 пъти над средните за страната.Аз смятам ,че на програмистите трябва да им се обложат доходите с много данъци , че имат много пари и без това.

42

iceblast88

преди 4 години

Другари статистици - дайте ни статиските за това колко краде държавата от работещите чрез данъци (осигуровки платени от работника и работодателя (защото всичко е изработено от работника), ДДС на стоките, акцизи, такси, непреки данъци, данъци върху имущество и тн.). Тази статистика ни изкарайте!!! Да се види хубаво колко плащаме за тая държава и после дайте статистика колко от това откраденото отива за неща които данъкоплатците ползват и колко отива за неработещи и неплащащи данъци индивиди!!!

41

До 25

преди 4 години

Посмали м.го.И ние се движим по Витошка.Как ги преброи тия няколко хиляди,които се хранят?Вярно,доста хора през деня висят на по едно кафе,но хранещите са малко,а голяма част от тях са чужди туристи.Така че не ни баламосвай.

40

Барни

преди 4 години

Таза статия е в стил изказването на Боко, че по гранците има опашки, защото българите са мн.богати и си позволяват почивки.

39

Анонимен

преди 4 години

А защо не напишете каква е РЕАЛНАТА нетна средна заплата след като се извадят всички данъци и инфлацията?Защото ще се окаже че чистата средна заплата в страната е равна на брутната минимална!

38

Анонимен

преди 4 години

Тези статии ги поръчва оная копанарка пиарката на генерала полиглот. Направо му осмукват скротума с лек масаж на макарите.

37

До 31

преди 4 години

400, 900 означава 400 или 900 (изброяване)400 900 означава четиристотин хиляди и деветстотин (точно число)400-900 означава между 400 и 900 (интервал)*Толкова ли не знаеш разликата?!

36

Анонимен

преди 4 години

Реално средната заплата дооооста по-висока. Не са само фаянсаджиите,както пише в някои коментари.Масово що е майстор работи без да отчита доходи и плаща данъци - ел.техници,автомонтьори,всички услуги в строителството,майстори на перални и хладилници и др.Същото е и в търговията,в семейните магазини работи цялото семейство а се води само представляващия,останалите се пишат безработни.Като вземат да реват всички колоко са зле,а като отидеш до магазина няма къде да паркираш.

35

Пич

преди 4 години

"секи работещ 40 часа на седмица трябва да взима 2500 3000 нето в тая държава но понеже ги взимат само 1 или 2 процента всички емигрират":))) Ето, с такива глупашки разсъждения винаги ще си останете бедни. Приятелю, знаеш ли какво се случва ако всеки в България започне да взима 2000-3000 лева от утре? Имаш ли представа? Ще се получи инфлация, или казано по друг начин тези 2000-3000 лева ще могат да купят стоки колкото сегашните 200-300 лева :) Икономиката не работи по този начин :)

34

Ретро

преди 4 години

В "Български пощи" и в Кабелни мрежи къв БТК, взимат по 600лв., какви 3000лв. сънувате.

33

човек

преди 4 години

Децата не знаят какво беше през комунизма и какво е комунистическа пропаганда.Ми нещо подобно беше като сега.Бяхме "изпреварили" американците.Сега ако го чете това някой който не е бил отдавна в България ще си рече "Брей, колко е хубаво при ГЕРБ!".Ако е будала.Само че будалите свършиха, няма ги вече.Всички в чужбина знаят че няма държава в ЕС в която да е толкова зле колкото в България.

32

Анонимен

преди 4 години

Не се научиха,че за 1000 бруто никой не работи да почнат да дават 3000 бруто и може да им работи някой

31

Анонимен

преди 4 години

До 27 не си интересен колкото и да се правиш на интересен 400 900 ще го пиша без запетай имам си причини и да има народ с заплата 300 400 лв медицински сестраи показаха много фишове

30

До 27

преди 4 години

Какви са тези 400 хиляди и деветстотин лева стартова заплата?! Стартовата заплата не може да е под минималната, която е 560 лева, но обикновено е малко над нея. После пак даваш някакви налудничави числа за заплата - четиристотин хиляди и нещо, седемстотин хиляди и нещо.