42

Анонимен

преди 4 години

До 39"Русите разработват атомен двигате!И ако успеят в това(което всички смятат за невъзможно),краварите ще лазят на колене" Защо държите да говорите глупости :)))

41

До 39

преди 4 години

Атомния двигател е напълно по силите на повечето държави, които произвеждат атомно оръжие.Проблема с него е, че докато лети, прави страшно радиоактивно замърсяване и затова никой не иска да го направи. Само руснаците.

40

Анонимен

преди 4 години

За Чернобил не знам, но през 1999/2000-та работех във Видинската болница и там лично съм виждала бебета, родени с две глави, които биваха умъртвявани веднага след раждането.Това беше от партньорските бомби с обеднен уран, с които нашите нови братя засипаха Сърбия.

39

Анонимен

преди 4 години

До 42Те само са чували за него :)

38

Анонимен

преди 4 години

А бе много ми е интересно, след като всички вие сте яли радиационни салати и сте марширували под радиационния дъжд, как така сте още живи да пишете глупости по форумите ?

37

Анонимен

преди 4 години

До 39Абе не знам колко са ама аз за едно съм спокоен, че русофилите в България сте толкова малко, че мнението ви няма тежест дори по време на избори :)

36

Анонимен

преди 4 години

Споко ве хора руския атом е мирен, не като краварския!

35

Анонимен

преди 4 години

Против Русия пише 1 ***(най-много 2).Личи си по строежа на изреченията и едни и същи изрази(димящият Кузя,***,) и не му пипат коментарите,колкото и да са против правилата на сайта.А почти никой не обърна внимание на израза "двигател,захранван от ИЗОТОПНИ източници"!Какво означава това ли..Русите разработват атомен двигате!И ако успеят в това(което всички смятат за невъзможно),краварите ще лазят на колене и ше ги молят да си наемат 1 :) Цветен телевизор..нека Космоса да е твой,другото е...

34

до 33

преди 4 години

Именно, в братска и партньорска България се внася изключително риба, уловена край бреговете на Японско море. Гледайте кода, той е международен и го има задължително и на опаковките и на консервените кутии.Въпросният код е IWSL-325.Това е риба в радиационен сос. Много е вкусна.Не слушайте какво ви разправят дрОгарЕте и Путинистите.

33

Анонимен

преди 4 години

До ТодорИ какво е сега Русия?? Азиатски смрадлив нужник.

32

Анонимен

преди 4 години

До ТодорРусия при Елцин произвеждаше 4% от световния БВП Путин успя да ги свали под 1.5%. Преди 20 години икономиките на Китай и Русия бяха на кантар сега Китай 10 пъти превъзхожда Русия. И при всички тези факти ти ми твърдиш какво бил направил Путин за Русия. Нищо не е направил, през цялото време е ограбвал Русия заедно с бандата си.

31

Анонимен

преди 4 години

"Не трудно човек да се сети за какъв двигател иде реч при условие, че са си отишли служители на Росатом. Значи наистина имат ядрен двигател за ракетите си."Е опитай се да го обясниш на вашингтонските форумни слуги. Според тях всичко било компютърни анимации.

30

Да допълня...

преди 4 години

До До 14 22 Ако баба ти и дядо ти не са яли радиоактивна салата , щяха да доживеят до 100г.

29

ФАКТИ

преди 4 години

Когато си купувате риба от магазина на промоция поинтересувайте се дали не е уловена в японско море. В месото на рибата се отлагат стронция и цезия от Фукушима. Във въздуха плутоний и обеднен уран . Плутоний е силно токсичен освен че е и силно радиоактивен, а обеднения уран индуцира рак в човешкото тяло.

28

Анонимен

преди 4 години

да жевее револусиатавенсеремос

27

до 30

преди 4 години

Така е, обаче отстреляните като едър дивеч кравари, никой не може да ги спаси - 54 парчета за един демократичен ден само.

26

Анонимен

преди 4 години

За месец и половина, доблестните руски военни на 2 пъти спасяват човечеството от планетарни катастрофи. Първия път беше под водата а втория над водата. Следващият ще бъде във въздуха.

25

Тодор

преди 4 години

НВО, вярваш ли си на тази глупост, която си написал? Сравни какво представляваше Русия при Елцин, и каква е сега.

24

Анонимен

преди 4 години

Руснаците пак пуснаха радиацията. Хората казват че йодът вече е свършил по аптеките в близките населени места.

23

Q

преди 4 години

Сега е по опасно от Чернобилската авария,защото ядем всеки ден-ГМО прдукти ..... !откакто дойде "неолиберализма със САЩ.