77

до Правешкия ....

преди 4 години

Тези които нападнаха православна Грузия през 2008 ли ще ни учат на морал? Тези, които заграбиха Крим, откъснаха част от православна Украйна.-----Не съм нито "фил" нито "фоб"!Но ти си завършен ***...л!!!Не РФ нападна Грузия, а обратно, призна го цялия свят!Крим винаги е бил руски от времето на Екатерина Велика!Украинеца Хрушчов в нарушение на съветската конституция го включва в състава на Соц Репуб УкЛенин, имено Ленин инициира създаването на Соц.Реп.Ук допреди това наричана Малоросия

76

Боби

преди 4 години

До Тодар Правешки"Тези които нападнаха православна Грузия през 2008 ли ще ни учат на морал? Тези, които заграбиха Крим, откъснаха част от православна Украйна, които всеки ден убиват украински войници повече от 4-ри години ли ще слушаме?"Само Тодорчо не разбра а дори ЕС през зъби призна че 2008г ГРУЗИЯ е нападнала и зизбивала Осетинци и Руските миротворци(ООН Контингент)Крим след ВЪОРЪЖЕНИЯ ПРЕВРАТ в Киев(Страшно демократично нали) ОБЯВИ НЕЗАВИСИМОСТ - Сам избяга от уКРАЙНА.

75

Боби

преди 4 години

До TT"След като така всестранно ни информира за военните възможности на Иран,ще ни кажеш ли кой точно руски кораб е в състояние да стигне на собствен ход от Балтика до Ормузкия проток??!??"И не от Балтика там има само малки кораби защото е затворено море/проливТа от Северно море до Ормузкия проток може пре спокойно да стигне Петър Великивсе още не са казали какви са му модернизираните характеристики след преоборудването.

74

Веско

преди 4 години

До Тодар ПравешкиЧовече, бъркаш територии с народи. Руснаците може да са всякакви, но се опитват да защитават своите. Интересно ще ми е да ви чуя след 30 години, когато съвсем демократично турския стане втори официален език и няма да си намерите работа без него. И забрадки на жените!

73

Анонимен

преди 4 години

Русия и Иран срещу западни сили в Персийския залив------------Нема лошо!!!Кога да купуваме Пуканките?????ПСКъде ще приемат залози????

72

до тодор правешки

преди 4 години

Паисий дели руснаците на две-руси и москали? Кои са русите и кои москалите?----------Значението на "Москаль" - означава всички войници, служещи в Руската Имперска Армия без значение от етноса.По принцип означава - воин, военослужещ (в царската армия)!Е, и доволен ли си?????????

71

Тодар Правешки

преди 4 години

До братство славяном"Четете Паисий" викаш.Аз съм го чел. Я ми обясни защо Паисий дели руснаците на две-руси и москали?Кои са русите и кои москалите?Чакам отговор товариш!

70

Тодар Правешки

преди 4 години

До братство славяномТези които нападнаха православна Грузия през 2008 ли ще ни учат на морал? Тези, които заграбиха Крим, откъснаха част от православна Украйна, които всеки ден убиват украински войници повече от 4-ри години ли ще слушаме? Тее, които разскъсаха България на 5 части ли да обичаме?

69

пехотинец

преди 4 години

Българският Военноморски Флот също трябва да отиде в този залив. За да громи руските гемии!

68

Анонимен

преди 4 години

"Русия и Иран обещават да проведат ученията до края на годината, <b>въпреки</b> че Великобритания и САЩ засилват своето военно присъствие в Залива с нова съвместна мисия за защита на търговското корабоплаване."----Какво трябва да значи това "въпреки че"? Да не би САЩ и ГБ да са някъде около Ормизкия проток? Или не?Иран ли е виновен, че ГБ пиратски завзе иранския танкер?Русия има същото право да вкара бойни кораби през Ормузкия проток - това са маждународни води!

67

Сандо

преди 4 години

веселбата се задава

66

Анонимен

преди 4 години

До до 72Не му намирай кусур. Те са си такива. Само с такъв мат'риял общуват и се хранят. Тоова произвеждат, това консумират.

65

Казуар

преди 4 години

До 83- Забрави се, че Садам Хюсеин унищожи цяло село с химическо оръжие, което въстана срещу него. Имаше снимки с трупове на хора по улиците. След това какво е станало с химическото оръжие не е ясно, някои казват , че е прехвърлено в Сирия.

64

Анонимен

преди 4 години

До Братство славянамНа децата им набиват в главите отвратителни неистини за ВСВ и времето преди 1944 г. "Осветляват" се само престъпленията срещу личността след 1945 г., но често криминалните престъпници се бъркат с политически. А като се има предвид, че някои политически "врагове" завършиха висше образоваие след 1945 "от затвора", после станаха ревностни служители на властта (ох, милите, насила, разбира се...) нещо много тъмно плува в нечии биографии...

63

Анонимен

преди 4 години

До Братство славянамЗа съжаление въпреки гордия си, силен корен, българите са се оказали "чупигръб". И за още по-голямо съжаление - братоПРЕДАТЕЛИ. Затова и сме паднали така лесно под турско робство и сме стояли там по корем 500 години. Няма такъв пример! Сега правим същото, но зловещо лицемерно, та почваме да си мечтаем за "турско". Хитрите подлеци избягаха от България за да сърбат тлъста чорба при тези, които ни унищожават и са доволни с пълни шкембета. Другите ... кой кого може тук...

62

Братство славянам

преди 4 години

Тези, които разбомбиха една християнска страна като Сърбия през 1999 г, тези ли ще ни учат на демокрация?! Тези които унищожиха Ирак и Либия?! Които най-големият наркокартел Косово и сложиха на власт Хачим Тачи?! Тези ли ще ни учат на ценности, след като през ден вадят оръжия и стрелят наред по улиците си?! За жалост, много българи са геополитически неграмотни вече, зомбирани от пропагандата.

61

TT

преди 4 години

До БобиСлед като така всестранно ни информира за военните възможности на Иран,ще ни кажеш ли кой точно руски кораб е в състояние да стигне на собствен ход от Балтика до Ормузкия проток??!??

60

Братство славянам

преди 4 години

Така. Докато Западът джендътизира и чалгализира българите под лозунга *** антинационализма и това, че човек трябва да забрави корените си, да не се гордее с произхода си, а да стане глобален роботизиран посредствен селя.нин, Путин удържа на натиска на Сорош (както и Орбан) и в момента само Русия е носител на изконните консервативни европейско-християнски ценности. Не случайно и Папата го поздрави. Българите не са гърците обаче и доста леко се поддават на чуждопоклонничество. Четете Паисий...

59

Анонимен

преди 4 години

Бойкото ходи на помени на екзекутираните военнопрестъпници. Твърди, че били някакъв елит. Не знам някъде по света елит да губи война, освен ако не е фалшив елит.

58

До 1

преди 4 години

Да ти кажа Русия винаги я канят!А САЩ окупират, къде с Резолюции, къде без Резолюции на ООН.А и едва ли САЩ ще намерят съюзници след издънката с Ирак, хим. оръжия се оказа фейк.Втори път Европа с изключения на британците няма да им се върже на фейковете.Искам Мир!