10

Ха-ха

преди 4 години

До V Номера на Бойко с Цачева и и допускане избора на подкрепения от БСП президент е гениален. Сега хем фактически нямаме президент, хем не, но е е от БСП, хем не пречи (някое вето от време на време, от хорски срам)

9

V

преди 4 години

Аве те такива като тая ни разправяха че Цачева ще стане президент ,ама всички видяхме кво стана .После ни казаха че няма да има брегзит и пак видяхме ко стана .Щом толкова много се пънат да ни лъжат значии им идва края на тия .

8

Ха-ха

преди 4 години

На тая госпожа доц. Румяна Коларова и активите и пасивите и отдавна са в минало време :) Оставете я да си изучава Априлския пленум! Чудя ви се на журналистите. Откъде ги избирате такива. Сигурно си плащат да ги покажете в ефира :)

7

Анонимен

преди 4 години

Комунистите от ГЕРБ и БСП сигурно се нас раха, прави!! Сега се почват партенките.. Българина, трябва да разбере, че трябва да гласува. Най-вече защото гореизброените си имат активистчета на хранилка. На нас, хрантутници, не ни трябват!

6

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

То и на Бойко Борисов са в минало време .Само ДПС Цар Киро - президентРБ - Ромски *** .Ромския втори официален език.Ромска квота в полиция ,армия, парламент и правителство .....и дайте 2 милиарда за самолети за ядене и пиене

5

V

преди 4 години

Ако е противник на герб има бъдеще .герб навреди на много хора .Правят много душмански закони .Слагат душмани по важни хранилки .Искат за Иванчева един аршин ,а за горанов който ни ограби с десетки милиони да няма закони .Да няма разделение на властите .Прокуратурата да обслужва мафията герб за да се беснее безконтролно докато народа с ниски доходи плаща на душмани за живота си .За всичко това не са нужни пари а коректни хора вместо герб .Пари са нужни за ф16 .А се ни се казва че нямало пари ;)

4

Анонимен

преди 4 години

Къв е тоя *** и кво се опитва да каже?

3

Анонимен

преди 4 години

Резултати от Шоупрограмата:Дистанционно ще улеснят максимално търговията с гласове. Мажоритарните избори ще вкарат ГЕРБ и ДПС в парламента. Други няма да има. Единият лев вече вкара обръчите от фирми в политиката и обръчите от фирми вече декларираха искането си да намалят влиянието на електората върху партиите.

2

Хари

преди 4 години

Страх ли ви е вече?

1

Светозар

преди 4 години

От много приказки тази госпожа всъщност не ни казва нищо.