200

САЩ

преди 4 години

поздравления на всички бъглари, за покупката на изтребители, които самите ние не купуваме вечеДа сте живи и здрави, че някой ще трябва да ги изплаща тез скъпи и изсотанали машини

199

реалист

преди 4 години

Другарю Борисов, вярно ли е, че САЩ ви изнудват заради тъмното ви минало и за това дадохте 2 мрд предварително само за 8 самолета? Колко още поздравления ще получиш от САЩ, а ние ще плащаме сметката, защото ви държат заради мръсната ви автобиография?Започвам да си мисля, че властта е вашата "индулгенция" за спокоен живот извън затвора или нещо по лошо.

198

svetlio

преди 4 години

Бойко е проект на САЩ!Още преди години,когато го видяха,че има някаква подкрепа от народа,го вербуваха.С тяхна помощ,може да изкара още поне едно 100 години на власт! Такъв е живота,системата е по-силна от народа,за жалост!Да се надявам да задухат други ветрове,белким в правилна посока!

197

привет от Русия

преди 4 години

Русия приветства сделката с ултрамодерните хай-тек F-16, все такива ултрамодерни самолети да купуват враговете на Русия, както сама се обяви България, конгречюлейшънс Борисов, конгречулейшънс!

196

реалист

преди 4 години

"Поздрави за Бойко Борисов от САЩ за покупката на F-16""И на мен да дадат 2 мрд без нищо на среща в продължение на няколко години и аз ще съм благодарен на другаря Борисов.

195

Анонимен

преди 4 години

IQ-то на Пжарникаря е едноцифрено число!!!Е, какво да кажем за онези които са гласували за него!!!!

194

Ха ха ха

преди 4 години

Винаги като си купя нещо от АлиЕкспрес и китаеца ми пише благодарствено писмо, ако поръчката е над някаква сума задължително ми дава процент отстъпка.

193

Анонимен

преди 4 години

Естествено ,няма такъв *** вЕвропа,че и по света!

192

Зозо

преди 4 години

Хахахааааааа, ореваха света руските калцуни :))))))))))))))))))))))Свърши вашата дрОгариииииииииииии, пуснете си ТВ атака и си поплачете тихо :)))))))

191

Анонимен

преди 4 години

и аз поздравявам тоя *** дето ми купи колата за толкова пари , поздрави от София !

190

Ванката

преди 4 години

До Крим не е руски.Каква силна армия с 6 самолетчета и 2 учебни, бе? И я кажи тази силна армия кого и от кого ще ни пази? 3-4 милиона сме останали на територията и се перчим с армия. Цялото население, барабар с баби и пеленачета, сме колкото турската армия или колкото половин китайска дивизия.

189

ДО 212

преди 4 години

Ква силна армия ? Ти добре ли си ? С 8 самолета /дори и да са най прекрасните/, които ще дойдат евентуално най рано след 4 години.

188

анонимен

преди 4 години

И на мен да ми дадат 2 млрд и за ще благодаря, ако трябва всеки ден

187

Анонимен

преди 4 години

Поздрав за майките на "политиците"

186

Ванката

преди 4 години

Не за Бойко, за бг населението трябва да са поздравите, защото ние сме тези, които плащаме и ще ги отгладуваме!

185

Анонимен

преди 4 години

Еех, бат Бойко, пожарникар си беше, пожарникар си и остана!!!!Цяла Америка, сИчкото бизнес живее и работи на Кредит, а бат Бойко плаща в кеш!!!

184

Крим не е руски.

преди 4 години

Честито българи. Само враговете на България ще са против да имаме силна армия да се защитаваме. те саботират мирът в България и мечтаят чужди нации да ни окупират без да имаме никакви ходове за защита. знаете кои са предателите....

183

Анонимен

преди 4 години

Лъглоний, я сметни лихвите върху 2 милиарда лева за 5 години при лихвен процент равен на лихвите по емитирания заем за покупката на въпросните самолети. Има няма сто милиона.

182

Размисли....

преди 4 години

До ПЕТРОНИЙА ти колко си горд, като си надупен на запад, конкретно отвъдокеански, и какво добро видя от новите робовладелци, освен центовете които ти подхвърлят като сереш из форумите?Как няма да си похвалят придворния шут, уреди им едни парици, които ние ще плащаме за тоя де духа вятъра,е то не че не натеглиха много повече заеми,че да има какво да усвоят и харчат за глупостиСтига сте намесвали Русия на всякъде,нашите предатели ни загробват, под диктовка отвъд големия гьол и европейските пед

181

ivailo

преди 4 години

Еееехх, какво му трябва на Бойко, освен едно "конграчулейшънс" от господарите му...Ако в бонус има и потупване по рамото- супееерр.