17

Анонимен

преди 4 години

Коя демокрация е дошла, ти какво решаваш, нищо ? Колкото има демокрация в Индия толкова има и в БГ - живот на касти - бедни и богати ако предпочиташ феодализъм.

16

V

преди 4 години

В бг мозъците не са проблем.Да вземем главния мозък на нацията.Професор Константинов .Виш математик .Целия,,бизнес,,рони сълзи и изнемогва без него .А той здраво държи държавната хранилка и изборния бизнес.По яслите е пълно с мозъци и изтичането им извън държавна ясла е немислимо ка мо ли в чужбина.Поне на мозъчно ниво сме здраво защитени и бронебойни патрони няма открити ,няма открити Мозъчното изтичане е преодоляно с огромни обществени средства .Да не забравяме и тиквата Емблема на мозъчноста!

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен А откакто дойде ,,демокрацията ,, поднесена на тепсия ,няма и семейства ,камо ли с 3 деца . Има съжителство,еднополови бракове ,но не и деца . Демократични ценности !

14

Анонимен

преди 4 години

До 8Точно така е САЩ имат 30 трилиона дълг, обаче никой не казва дайте да дадем на хората 600 долара заплати. няма как да стане. Заплащането в САЩ е 15 долара на час минималното в Силициевата долина може да стигне и до 750 долара Дължавата това са хората-народа, те трябва да са преди всичко САЩ може да направят и война, но народа им няма да гладува. Когато няма хора дръжавати ти се превръща в една оглозгана пустиня. Държавата трябва да ги контролира тия неща а не да църка нещо като мишка.

13

Анонимен

преди 4 години

Поляците удариха 10' ката с бжежин-ски( наш отявлен враг).Той им направидържавност,с голяма финансоваподдръжка.Създаде много производ-ства и т.н.Поляците са католици,голямпроцент.В катедралите тълкуват политики (имам информация),съответнопредполагам и за семейство,като ценност и прираст.Средно имат три иповече деца.Малко ми се виждат прена-селени.Вътрешно са много твърди иетнографски подли.От тази самобитностразмножаването явно печели.

12

ТреПерКел е ИзПеркел

преди 4 години

Не Забрайте, Най-Големите Мозъци са Африсканските и Ислямските Бежанци - нали за това ги приемаме, те са Лекари, Инженери, Учени, Архитекти и т.н. каймака на Обществото!!

11

Анонимен

преди 4 години

В материала пак се говори за "липса на работна ръка". Все едно като липса на цитрусови плодове или каквато и да е стока. Ето това е проблемът. Хората вече за държавата не са човеци, няма дух, няма общност, няма памет. На тези неща сега им казват популизъм. А точно те отличават човешкото съобщество от всякакъв вид материални конструкции.

10

Анонимен

преди 4 години

Турция и другите мюсюлмански страни са го измислили. 5 деца. Едно емигрира в Америка, едно в Германия и 3 остават. Ама ьа съжаление, семейства с 5 деца в БГ няма от Априлския пленум и панелките.

9

Анонимен

преди 4 години

До Рада ДълбокатаТи кво предлагаш? Да затвоеим границата и да разстрелваме с калашници младите, които искат да емигрират ли?

8

Анонимен

преди 4 години

ОТ РУСИЯ МОЗЪЦИ НЕ ИЗТИЧАТ... СЕДАТ СИ ПО СЕЛАТА И СЕ ЧЕШАТ ПО КРАТУНИТЕ И ПО МАКАРИТЕ

7

Анонимен

преди 4 години

Живеем в епохата на шизофренията. Хората искат демокрация и свободен пазар, обаче очакват държавата да ги оправи и планова икономика. Някой да им бил създал атрактивни сектори на икономиката..... АЛООО! Ако искаш нещо, сядаш и го вършиш. Ако няма компании които се занимават с това което искаш, създай ги за да може за следващите да има. Няма вече патриотизъм, няма чест. Има само искам. Само егоизъм. Това е голата истина. Дали Холивуд възпита така хората не знам. Но това е нашата епоха.

6

Анонимен

преди 4 години

Много философи, бре.България целенасочено се обезлюдява за да се запълни територията по-късно с други по-специални.Полша е най-силно подкрепяната държава от САЩ в Европа. Там са излени толкова долари, колкото не можем да си представим. Младите се облъчват и естествено искат да ги задържат за да ги използват като войници срещу Русия - мечтата на американските олигарси е една голяма война в Европа, а те да продават оръжие и да трупат нови милиарди.

5

Анонимен

преди 4 години

Проблемът не е в заплатите когато не разбираш проблема къде се корени ти не можеш да го решиш. Младите хора искат да са свободни и дори това че някой друг в случая третото лице политик ще ти решава проблемите поражда една несправедливост. Що за лидери, които дрънкат за зaплати или имаш пари и оправяяш заплатите или лъжеш и обещаваш и нищо не оправяш би трябвало изобщо да не се говори за заплати никъде. Това го има само в Източна Европа.

4

V

преди 4 години

Тука са важни два компонента.Как правителството работи по жилищния проблем и най важните документи. Нащо на практика не работи .И второ Корпорациите да вземат бизнеса на чорбаджистите .Те не харесват ,,кадрите,, на по 50 незаменими за чорбаджиста . Там всичко е норми и шанс за младите. А тука дърти кадри до фалит или не плащане на заплати .Много по различно е в уредена държава .Всичко става бързо .Държавната хранилка не е вечна и всичко е на високи обороти .Място за дебелаците няма

3

Анонимен

преди 4 години

Ами и там са ниски заплатите, по-високи от тук, но не толкова високи като в Англия.Защо да работиш тук за 900 лева нето, като в Англия и по полето може да ги вземеш за месец и повече да спестиш? На мен ми трябва операция, но със сегашната заплата как да си я платя? Ще се емигрира, я!

2

Рада Дълбоката

преди 4 години

Ташаk...Бълхаристан изгуби 30 % от населението си с идването на демонокрация,шебеците за леховете милеят...

1

Анонимен

преди 4 години

И там ли премиера съветва програмистите да стават овчари?