196

тонката

преди 5 години

Спокойно бе другари:):):):)Ше видите,че след време и вие ше ги харесате въпреки,че не са Руски:):):):)

195

Анонимен

преди 5 години

Руските *** реват та се късат :) Значи сделката е чудесна за България!

194

мак

преди 5 години

Дотогава я камила, я камиларя. Защо на малка и бедна България с й 8 изтребителя?

193

Я, па Я

преди 5 години

Всеки самолет може да се свали с ПВО. Даже с прашка може с подходящ ъгъл и ако камъка попадне в соплото на ниско летящ самолет и ще се забие в земята следващите 3-4 км. Тук се коментира варианта самолет срещу самолет сравнително равностойни противници, технически и тактически. Такива са изтребителите, става въпрос за F16. Няма конкуренция просто ... Руски самолет не го е свалял във въздушен бой, факт.

192

Анонимен

преди 5 години

Свърши се, паляч0то свърши върху Б-я да събере пари за оградата с Мексико. (валерката 2?) 2023 ще ги дават по домус тв в хангара на 6 май, 500к работници няма да могат да им платят керосина :)

191

Анонимен

преди 5 години

До До205.Я пак тияТо на някои не им е ясно и защо ни е на нас българите държава, май и ти си от тези ...

190

Анонимен

преди 5 години

Сега ще ги платим и може да не ги видим.Аааа забравих ,че са невидими.

189

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСвален е F-117 Нощна сянка. Заради гъзарията на пилота. Това са самолети за нощни мисии, а оня *** се е забавил и е бил забелязан от ПВО директно визуално. F-117 са бомбардировачи и са до звукови (900 км. ч.) ползват се за прецизно бомбандиране през ноща. Денем ако ги видят и ги свалят като ютии. Обикновено летят с охрана от F16 или друг изтребител. И какво като са го свалили, това не помогна на сърбите да си спасят империята и се свиха териториално 4 пъти. А, и още се напъват ...

188

Анонимен

преди 5 години

До Ще има загубиТо, че ще има, ще има загуби.Само се чудя един или два самолета ще разбият руските слуги във ВВС.Не вярвам да посмеят да разбият повече от два.

187

30 години боклук

преди 5 години

Престъпници за разтрел вече 30 години.

186

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 210Довечера на всеки прозорец свещичка в памет на Родината!Довечера си запали рублите за тоя коментар.

185

Анонимен

преди 5 години

До АРЕСТ ЗА БОРИСОВнай малко 4 000 000 000 живи кървави лева..Тебе те знам!Срещал съм те по Фейсбук групите с руска пропаганда където пишеш за живи кървави левове.Ще ми кацнеш дядка!

184

ГОСТ

преди 5 години

ПРЕДАТЕЛИ

183

Анонимен

преди 5 години

До АРЕСТ ЗА БОРИСОВнай бедния народ в света Българския.Я глей?Ние ако сме най-бедния народ какви са руснаци, севернокорейци, кубинци, венецуелци, сенегалци, киргизстанци, сърби, македонци, монголци и т.н. 70% от народите по земята?

182

Я, па тоя

преди 5 години

До АнонименГледах ги по телевизията, лично прецедента ги изръси в едно интервю. А и случайно съм инженер по двигатели за транспортни системи та поназнайвам това онова. Имам и доста опит с руска и западна техника, та слва-богу мога да си направя извод кое как е и колко струва. Руски самолетен двигател (газова туебина) - 3000 ч. до основен ремонт, аналогичен западен двигател (без значение на марка и модел) - 8 до 12 000 ч. до основен ремонт. Това е друго няма ...

181

Анонимен

преди 5 години

До 198Ф-16 май не са много маневрени щом беше свален в Босна с ракета ,,Бук"от 70 те.Американците даже направиха филм по този случай!

180

Путин

преди 5 години

Квик, квик, квик, квик, квик, квииик!Русия квик, квик България?Тогава квик, квик, квииик!

179

Анонимен

преди 5 години

Над 1300 години борба ... и за кво!? Накрая да дойдат некви физкултурници и да затворят сергията. Аре, лека ...

178

Я, па тоя

преди 5 години

До Ще има загубиНещастник, отказват само руски двигатели. Няма регистриран случай на отказал двигател на F16. Освен това и МиГ 21 бяха с един двигател, ама нали са руски са най добрите. Те и SAAB-Gripen са с един двигател и още други. Според теб какво да купим, руски самальот защото е с два двигателя? Това рублофилите сте невероятни комици ...

177

Анонимен

преди 5 години

Довечера на всеки прозорец свещичка в памет на Родината!