40

Анонимен

преди 4 години

Пак повтарям. инвестиции тук могат да правят само Коза Ностра, Ндрагета и други подобни сдружения.

39

Анонимен

преди 4 години

"Арабският свят прави бизнес в България, на всеки ъгъл има дюнер!"Винету

38

Възмутен

преди 4 години

Хайде сега големите германски инвеститори - Метро , Лидъл , Кауфланд и други крадци на националното ни богатство , да си заминават в Турция ! Бойко , обади се на Ангела бе , ама нямаш д-у-п-е , нали

37

Анонимен

преди 4 години

Великото немско качество! Дойче инженеринг сглобявано от Хасан докато яде дюнер и пие айрян.

36

Анонимен

преди 4 години

Изводът от това е тиквата прибира гласовете с лъжи а тези които гласуваха за него останаха с празни ръце.. не бе получаваха един голям х.й.

35

Танер

преди 4 години

И забравих да добавя че арабите наливат яко пари в бг на всеки ъгал има дюнер :D

34

БайКольо

преди 4 години

Пълен бойкот на марката в България сега :) Перник да му мисли

33

гербер

преди 4 години

Бях се зарекъл в комунистически сайтове да не коментирам ама айде от мен да мине. Алоууууу *** пак ще ви бием като прани *** у дувар на местните избори. не се напъвайте много ще се изтурите. На кой му пука за немските тараляшници. Нека си ходят у Анадолу. Огладняхте яко щом собствената си субсидия излапахте за нула време. Виете на умряло. Не може да се краде. Ха ха. Пак ще ви ошамарим на есен.

32

Анонимен

преди 4 години

Честито на Султана - явно е добър политик!

31

Анонимен

преди 4 години

Кво стана сега? нали тиквата обещаваше на гражданите си преди евро изборите, че заводът ще бъде построен в "***"?ХА-ХА-ХА

30

Танер

преди 4 години

Въпрвки по ниската цена предложена от България рекета от страна на кабинета на борисов все пак успя да откаже немците да инвестират в нашата страна тралалалалаааа лек ден на всички

29

Ван Га

преди 4 години

Хайде на бас, че след няколко минути или най-късно утре следват следните статии:1. Баце реже ленти2. Стотици хиляди се прибират в Бг3. Кампания "Направи го" /за чий обаче не обясняват/ 4. Баце продължава да реже ленти.5. Заплатите са повишени поне 100%6. Изследване на Скалъп, че минимум 52% подкрепят правителството.7. Баце кара кола и отива ... да реже ленти. Моля някой да допълни ако съм пропуснал нещо. ..

28

Коце кмета

преди 4 години

Чувате ли, тикви, тук заплатите са по-ниски от анадолските, нали бяхме евросуперхипер атлантически ценности демократични и какви ли не глупости на онова дебело банкянско curанe?

27

Анонимен

преди 4 години

Българинът преди да бъде публично известен изборът: не ги щем, само ще ни използват като евтина работна ръка!Българинът, след като изборът е публично известен и България не е избраната страна: ГЕРБ за нищо не става, боко тикваБез коментар сте всички и си заслужавате съдбата.

26

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев да се извини!

25

Анонимен

преди 4 години

О, каква изненада!!! Споко, скоро като станете част от Турция ще имате повод за гордост!

24

Анонимен

преди 4 години

Евроценностите изискват тогава да конкурираш диктаторски държави, а не и такива от ЕС! Абсурд е султана да дава гаранции и немците са ОК и да плюеш в лицето на ЕС.... сега трябва коментар от наша висша мишка- бате ли, президент ли, но и нанас ни се дава шанс да им обясним какво мислим за ценностите им.

23

Анонимен

преди 4 години

Кога Турция е била зад НРБ бе ?Когато вашия бай Тошо ви държеше на тъмно за да изнесе тока и да вземе някой долар за да не умрете от глад ли?В Турция никога не е имало вноска за кола и лихвоточки .

22

Анонимен

преди 4 години

До О С Т А В К А !!!Турция винаги е била по-напред от нас! Знае си интересите и ги защитава!

21

Хахаха

преди 4 години

Ако някой си е мислил , че ще отворят завод тук от be много е сбъркал. За какво да се набутват, няма да имат работници, няма да имат нормални продажби, и ще имат само грижи. В Турция доколкото знам /ако е вярно де/ ако купиш автомобил произведен там държавата ти помага с част от парите. Само чат от държавния апарат там да поръча от тези коли са си избили инвестицията.