337

???

преди 4 години

Преди 1989 година хората, които имаха възможност да избягат от България, не бягаха с малки излючения. След 1989 година масово избягаха от демокрацията и пазарната икономика в България. Що така?!

336

Нека сме честни

преди 4 години

По селата войната е загубена, наред са малките и средните градове, после чумата ще удари и София. И това ще е краят. Няма никаква надежда за България. За съжаление, това е истината. Всичко приключи. След ГЕРБ няма никаква надежда.

335

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 406А твоята пенсия кой ще плаща бе,пролетарий на умствения труд!?

334

Анонимен

преди 4 години

До Щесе върнат!Няма да се върнат защото децата и внуците им са в чужбина. В селата са само пенсионери и роми и като хвърлят топа, стават на ромски гета. Така страната вече не е България а ромска. Политиците се интересуват само от заплати, еврофондове и от гласове и са спокойни че ромите са изолирани в гетата по селата и не им правят проблеми в София..

333

Един от Дивия Запад

преди 4 години

За мен е интересно да чета тук.Пишат основно хора, които не са "избягали".А това значи, че са напълно некомпетентни по темата.Тези, дето искат високи заплати останаха в РБългария и продължават да ги искат. Искат и много други неща.

332

хахаххахахаха

преди 4 години

Българите в чужбина ще се върнат само, ако в Западна Европа падне огромен метеорит, стане земетресение над 9 по рихтер, започне расова война или друго малко вероятно събитие. България е тотално опропастена. В последните години и малкото останала държавност беше унищожена. Реално на власт е мафията, а демографски страната се променя многоооо динамично и в неприятна посока. До 10 години в България няма да има учители, лекари, компютърджии и т.н. С две думи - гасете осветлението и затваряйте бара!

331

Анонимен

преди 4 години

До Щесе върнат!Ще се върнат пенсионираните от чужбина.Ще се върнат но за колко време и до кога !? докато ромите ги оберат, и ако имат щастието да останат живи втори път за връщане няма да помислят.Здрава глава със здрав разум на болна възглавница не ляга.Запомнете го това !!

330

Анонимен

преди 4 години

Те развъждаха малцинствени,които по подразбиране няма да работят,а сега кампании за набиране на евтина работна ръка правят.Освен родолюбиви чувства друго не връща хората в БГ. Пълна деградация и цига*ния. Природата унищожавана,заплатите смешни,образованието и здравеопазването на командно дишане.Корупция,нихилизъм,простащина те заобикалят отвсякъде.Да им работи сега малцинството, което отглеждаха с нашите пари.Големи кредити взеха трябват балами,които да ги връщат,но нас вече ни изтърваха.

329

Анонимен

преди 4 години

До ???На 70 съм но подобна глупост не бих написала, Какво беше преди 1989 ? Много пъти съм си мисила ако отворят границите на България какво ли ще стане !? Тогава бях млада и първото нещо което ми дойде на ум е че в такъв момент бих се качила на най-високото дърво. Първо да не ме отнесе тълпата бягаща навън и второ, да видя дали има някой луд, който да тича в обратна посока към България. Статия като тази за мен е смешна. Подходяща за бала.ми

328

Берлин

преди 4 години

И милиони да ми дават, не бих се прибрал в българия. Не ми се живее сред пpoстаци.

327

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Добро утро!

326

Анонимен

преди 4 години

Да бягат ама да си прибират дъртофелниците с тях че не искам да им плащам пенсийте...

325

Dedo

преди 4 години

Едно време хората бягаха заради ниското заплащане. Сега бягат заради мафиотската държава. И 5000 евро да ми плащат няма да се върна в тая ***.....

324

БАБА КУНА

преди 4 години

ДОКАТО МАФИЯТА ГЕРБ УПРАВЛЯВА ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ ПОДАЯНИЯ И НИКОГА НОРМАЛНИ ЗАПЛАТИ !!!

323

Вадиго Смелов

преди 4 години

Най-много Бареков да се върне....

322

dsdsa

преди 4 години

Аз ще се връщам есента....писна ми, да съм чужденец

321

Щесе върнат!

преди 4 години

Ще се върнат като се пенсионират и то ако имат имот тук ,иначе не щото по цени на имоти в големите градове сме изравнени с повечето ЕС дрржави , пенсиите са десет пъти по малки .А в селата се краде и няма лекари и линейки ....

320

не се връзвайте

преди 4 години

Никой не дава и пет пари за някакво завръщане!Просто демонстрират загриженост и нищо повече!Бог да пази България!

319

Анонимен

преди 4 години

Всяка година България губи колкото е БВП заради избягалите от България като тези милиарди се увеличават всяка година според това колко са следващите избягали. Те няма да се върнат по много причини, въпрели че на много от тях им се иска да го направят. Тук друго е важното - да не бягат така масово, а за това като за начало масовите заплати трябва да са няколко хиляди лева.

318

Анонимен

преди 4 години

До Реалист 397"Все пак тъжно е четеш как избягалите избиват комплекси плюейки по родината си."Това в момента ако е родина значи ти си шишарка! не знаех че ако посещаваш цирк е свързано с избиване на комплекси!