27

Анонимен

преди 4 години

От Януари месец им увеличиха заплатите с 10% , от другия януари пак казаха , че ще им увеличават заплатите с още 10%, но те искали нощния труд да им се увеличи 10 пъти.Да им увеличат нощния труд, но да не им вдигат заплатите, да видем като теглят чертата дали е по-добре.Ако имат 6 нощни смени в месеца, ще получат 100 лева отгоре, ако им вдигнат заплатите с 10 % ще получат 120 лева

26

рибар

преди 4 години

И ние рибарите-шаранджии настояваме за държавни субсидии! Така де - нашето начинание от какво се различава от труда на полицаите? И те като нас хвърлят захранка - някакъв ръждив знак с ограничение в нищото. И те като нас висят цяла нощ за един-два шарана. И те дебнат добрите места да ги заемат първи. То да киснеш на гюме да не е лесно? Искаме достойно заплащане за труда ни! Талони за безплатна ракийка, транспорт, оборудване.

25

Анонимен

преди 4 години

2,5 лева на час!!!!! Смешна работа е България.Да знаете едно от мен!Европа няма да търпи неравноправието в България.Макрон с Кьовеши ще изчистят Европа от смърдящите руски ватенки един път завинаги!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Първо да започнат да работят и тогава да искат. Колкото пъти ми се е налагало да се обърна към полицията резултатът винаги е бил един и същ - нулев! И безкарайни обяснения как нищо не могат да направят защото законите били такива. Не са виновни законите, а мързелът. Не ги подкрепям!

23

Анонимен

преди 4 години

Тея май получават 30 работни дни отпуск годишно, плюс още 1 за всяка прослужена година, но не повече от 40! Като прибавите почивните дни и празниците, в смисъл - излиза отпуск на 20 декември, но коледните и нова година не се броят... и на година се получават не по малко от 2 месеца отпуск! Кой редови гражданин освен депутатите с такъв комфорт? И понеже не могат да ги ползват всичките, а някои и не искат, защото нямат нужда, при пенсиониране им се плащат, често по няколко хилядарки към 20-те запл

22

р0ботодател

преди 4 години

много е, в частните тръстики такива заплати не може да си позволим, но щом е от бюджета с народни пари - може! дайте им на хората, нека затлъстеят още!!

21

Анонимен

преди 4 години

докато ми се налага да плащат за сот и 20ст са ви много

20

odpo

преди 4 години

Сега хората трябва да сложат по една каска, да вземат по една Сопа и да почнат да бият Ушевите, понеже нарушават обществения ред! За да разберат, че когато хората се борят за по-добър живот е добре да са на тяхна страна а не да пазят тази шайка престъпници Управляващите! Но затова трябва малко акъл, а под фураЖката акъл рядко може да намериш...

19

пецата

преди 4 години

Всяко ченге през ноща пази дилъри, ***, крадци или джамбази които му се отчитат и затова приблизително вземат още 1000лв/месец за този нощен "труд"

18

Анонимен

преди 4 години

Пенсионират се на 55 години , а останалите българи работят до 70Тук няма ли да искат да работят като другите.Имат двойно повече отпуск от останалите.На глава от населението имаме най много полицаи в ЕС .За сметка на това на 10 откраднати коли , откриват 1 автомобил.Тоест ефективност никакваП

17

Анонимен

преди 4 години

Полицаите като започнат да подкрепят народа, тогава народа ще ги подкрепи!

16

Анонимен

преди 4 години

Аз също ИСКАМ да ми се беше пазили мойте права и конституция.Уви и 0,05 ст. не струвате да се правите на дилъчета, рушветаджии, шарлатани и организирана престъпна група с ВЛАСТ!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Вече наглостта на някои нямат граници ...Да искаш, 20%, 50% или двойно увеличение ОК , но да искаш 10 Пъти увеличение е смешно.Заплатите им последните 2 години са увеличени с 30% и да не излизат с номера, колко малко им давали за нощен труд.Важното е в края на месеца заплатата им каква е

14

Анонимен

преди 4 години

.....И българите като видели какъв келепир е властта, пожелали руснаците бързо да си отиват и да оставят новоизлюпените парвенюта да се разпищолят на воля и да надминат агите и башибозука по безобразия! И руснаците си отишли, също не с много добри впечатления от този гламав народ и съмнения в собственото си глупаво начинание, придружено при това с много руска кръв!

13

Antony

преди 4 години

Със закон да се сложи минимален праг на нощния труд и да се обвърже в процентно измерение от минималната заплата примерно. Защо само полицаите? Другите не са ли хора в тази държава? Ааа сетих се- бизнесът ще възроптае. Те нямат пари за заплати и нощен труд.

12

Анонимен

преди 4 години

плащаме им ние на тия да ходят, да продават наркотици по улиците, да сътрудничат на престъпниците и да бият хората по улиците, и 25 стотинки са ви много за престъпленията които вършите тиквеници

11

Анонимен

преди 4 години

А за работа с компютър - 8 лева на месец! Скандал! Знаете ли колко е вредно?! А за работа със секретни документи? А за работа със служебното куче! За работа в опасна среда?

10

Анонимен

преди 4 години

Сега след големия удар очакваме благодарствено писмо от Филип Морис, задето им разрушихме нелегалната фабрика и да ни се извинят за създадените неудобства.

9

Инженер

преди 4 години

25 ст на час е унизително малко за какъвто и да е труд. Подкрепям!

8

Анонимен

преди 4 години

ако е за хората навън и не спят в колата, то може и е резонно, ако е за онези които си дремят в колата докато мине смяната, някак си не го виждам, да ти плащат повече за добрият сън.