66

Аз, моряка

преди 16 години

Дано да стане ! Бакшишите които задръстват улиците ще намалеят поне с 2/3 като ще си стоят по цял ден на стоянките.Успех във вдигането на цените кожодери.Освободете улиците за да си карамеспикойно колите

65

преди 16 години

Таксита,кафенета и банки няма да фалират,напротив,ще се увеличават! Себестойността на едно нескафе е 0.11 лв. И то,при положение,че цената на килограм кафе е 68 лв.??? А другото,дето е по 7-8 за килограм??? Няма кафе под 1 лев!!!! Значииииии???? Още по-голяма печалба!! Правете си сметка! Същото е и с такситата! Доста богато съсловие са! Возете се и им плащайте! Пийте кафе навън и пак плащайте! Слагате пари в чуждо портмоне,това и най-богатите не го правят!

64

Nadeto

преди 16 години

Uvelichete si cenite i shte stoite bez rabota!!!Ako tova vi e celta,kajete si go napravo!Kakvo ni zanimavate s idiotshtini!!!!!Predpochitam da hodq pesh(hem e po-evtino,hem e zdravoslovno),otkolkoto da davam 5 lv.za nishto i nikakvo razstoqnie.

63

преди 16 години

http://***.dnes.bg/index.phpхак му е на бакшиша

62

Читателя

преди 16 години

Много си *** бе, пич, земи млъкни!

61

Katia

преди 16 години

Izobshto ne e vqrno,che dnevnata im tarifa e 0.50 st.,a noshtnata 0.55 st.Snoshti se vozih na taksi s noshtna tarifa 0.95 st.Kolko oshte uvelichenie iskat.Napravo ne e za vqrvane!!! Taksimetrovite shofiori i uchitelite sa vechno protestirashtite.Veche absolutno mi pisna da im slusham glupavite iskaniq!!!Nqma da kazvam,che kato usetqt,che ne si ot grada ,te prekarvat prez nai-otdalechenite mesta i ti vzemat po 20 lv.Vsqka godina po nqkolko pati iskat uvelichenie na tarifata.Ne stiga che si pravqt kakvoto si iskat,ami i sega trqbva i da im slushame prostotiite.Pravqt tolkova mnogo bakshishi pod pretekst ,che nqmat da ti varnat.Alo,darjavata...OSAZNAI SE!!!!Pisna mi danacite ni da otivat , za da se platqt zaplatite na bakshishite i uchitelite!!!!

60

007

преди 16 години

защо трябва да се обвързва към цената на бензина,при положение че всички са на газ или метан?кой е тоя таксиджич,който сам си яде от печалбата и кара на бензин?а дневният наем за таксито се дели на 2,понеже за едно денонощие се кара от двама.като искат,сами да си дигнат цените,що трябва позволение за това?да си направят километъра 1,50,повикването и то толкова и да видим колко човека ще се качват на ден.хората не се научиха,че дългосрочна и стабилна печалба не се постига с качване на цените и няколко бързи удара,а с правилно отношение към клиентите.наскоро един приятел от пловдив ми каза,че отиване и връщане до смолян,който е на окло 80 км. от пловдив,на метан му излиза 9 лв.ама в пловдив отдавна има и такива,които возят на 1.50 на километър,така че няма да е нещо ново,просто ще стане масовосамо че инфлациятя,която споменават като причина не е само за тях,а и за обикновените хора,които май ще предпочетат да тръгнат 20 мин. по-рано за работа,вместо да си хванат такси

59

CCC

преди 16 години

Като се оплаквате, защо постоянно има нови и нови таксита. Излизате ежедневна. Ако не изкарвахте пари надали щяхте да работите това. Така, че не оплаквайте и спрете с тази глупост.

58

преди 16 години

Neka vdignat cenite shtom taka sa go smetnali,no tezi s 20 godishnite koli i te li imat lizingi za izplashtane...?

57

Emo

преди 16 години

И как така ти излиза по-евтино??? Нима тази кола е перпетум мобиле и не сменяш гуми, масла, части??? Как например една карта за градския транспорт. И как 110 лева за три месеца за всички линии- безимена карта ще ти излезе по скъпо от това да обикаляш с голямата си кола навсякъде?!?!? *** суперлативите тука....:))))

56

Nedun

преди 16 години

Vuobshte da ne mi se pravqt na bedni. Vednuj si govorih s edin i mi kaza, che predi da izplatqt kolata izkarvat po 700 kinta chisto, a sled tova po 1400. Mislq, che sa dostatuchno za profesiq, koqto iziskva zavurshen 4ti klas...

55

kiv

преди 16 години

Даже е малко увеличението. Нека има по-малко, по-скъпи таксита. Това ще намали задръстванията, и ще научи повечко хора да ползват (гр)адски транспорт :)

54

peter

преди 16 години

движа се само с кола с голям двигател на бензин и ми излиза много по-евтино от това да ползвам маршрутки или такситаако колата ми беше на газ или дизел то щеше да е още по-евтино! просто не ми е ясно как е възможно 1.20 на км да искат тези ***???

53

преди 16 години

Гадни бакшиши!!!

52

преди 16 години

Ei *** hvani mlakni 4e stavash za smiah be.Nie govorim za maloumnici a ti pokazvash maloumito si bezgrani4no.....

51

pipo

преди 16 години

Нашите управници да вземат за пример Гърция. Общинарите в Солун,например ,направили проучване и се оказало , че за нуждите на града са необходими 1256 таксиметрови коли / точната бройка не я зная/От там на татък , който иска да става такси - чака ред.Или трябва някой да се откаже или да умре и тогава първият в списъкът се класира. Там всички тарифи се определят от общината. Изобщо нема лабово . Тук си е пълна свободия с цени и бройки и пр.

50

HESUS

преди 16 години

Tova ve4e e vurha na naglosta - ta 4ak i na dvoini tarifi prez praznicite!!! 4e te 6te iskat i darjavata da im pla6ta lizingite i da im pravim banica kato gi vikame na adres. Ne stiga 4e pove4eto ot tqh im lipsvat parvite 7 godini - OK az 6te platq 1.20 i 1.30 6te platq ama iskam v kolata da ima televizor i 6ofiora da moje pone dva ezika da se kupe redovno (pone vednuj na 2 dena) i da moga da go popitam za ne6to bez da me narugae. Togava gospoda taksimetrovi 6ofiori - OK ina4e dokato vsqkakva sgan stava taksimetar - i 50CT sa vi prekaleno mnogo!!!!

49

Аман от тъпаци!

преди 16 години

Какво се оплаквате от бакшишите бе ***! Да били увеличили цените, че да изчезнат. Като изчезнат 5 таксита на тяхно място ще се появят 50-100 некадърни шофьора като вас повечето, защото не повече от 5-10% от хората в България карат разумно и културно! Аз предпочитем да се возя на такси и защото ми излиза много по-евтино от това да имам собствен автомобил! Повечето от вас се оплакват от бакшишите защото са малко по-големи тарикати от вас, нали? Аз пък виждам бързи, нагли и *** голфаджии доста по-често от таксиметрови шофьори. А да не говорим за онея с лъскавите коли... Ама на тях не се правите на отворени щото ще ви бият, нали?Колкото пък повече от вас дето четът почнат да вървят пеш, карат колело, да се возят в обществения транспорт и ползват таксита, толкова по-малко некадърни шофьори на пътя ще има и по-малко произшествия и задръствания...А пък вие таксиметровите прекалявате понякога... да увеличите цените, ама чак пък толкова....

48

Ivan

преди 16 години

Дачия Логан 1.5 дизел- 20 000 лв.( без ДДС) съответно около 5000 лв. първоначална вностка и 300- 500 лв на месец. Смяна на масло около 200 лв( на 10 000 км.), гориво около 12 лв. на 100 км., автомивка 10 лв. на седмица, гуми 200 лв. на 20 000 км.( всички карат втора употреба гуми),станция 40 лв. на седмица, заплата ХХХ, ами май това е ако прави 1,20 на км. ше си отрежа главата...

47

преди 16 години

Като се замисля,ако не се возим на таксита доста области ще фалират,но и други ще спечелят.Губи петролният бизнес ,след като не се возим на таксита ще фалират газо и метан станциите,но ще спечели бай Али като изкара файтона ,хем е на био-гориво,хем по-малко конски сили,хем романтика,но тогава ще поскъпне сеното,лошо за животновъдите,бай *** няма да вземе такси ,за да си пренесе дисагите на битака,но ще се нареди за помощи/не че сега не го прави/,ще спечелим,че не сме му купили парцалките,ще загуби Спешната помощ,защото на баба Н.ако и прилошее,няма да може да си позволи да извика такси,а ще трябва да чака линейката,но ако тя закъснее ще спечелят погребалните агенции,бизнесмена с ресторант ще фалира,защото няма да можем да си хванем такси след като сме пили,следователноняма да ходим на кръчми,но ще спастрим някой лев,градския транспорт ще се облажи от много пътници и контрольорите ще потриват доволно ръце,но ще трябва да си купят по-голямо количество спрейове,за полицаите пък при спрели таксита,кой да глобяват.Абе забатачи се цялата държава.Майтапя се!Но във всеки майтап има и малко истина.