35

аникан

преди 4 години

Русия ще бъде на колене! Русоидите предизвикаха нова надпревара във въоръжаването, и това ще ги довърши! За справка: Рейгън приключи Съветския съюз твърде успешно! Хвала!

34

Грух

преди 4 години

Слава на Русия !

33

Анонимен

преди 4 години

А бе аман от тия ракети, а руснаците живеят като скотове.

32

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Системата е предназначена за космическа отбрана и е първата такава без аналог в света.Това е високотехнологично оръжие с дълъг процес на разработка и последващи изпитания.Поразява цели движещи се със скорост до 7 км.в секунда на височина до 200 км. и радиус до 600 км.Изводите всеки да си ги направи сам за сложноста и бойните възможности.Апропо,на Турция не й трябва такава система;и С -400 е предостатъчно.

31

Я па я..!

преди 4 години

Ердоган се мина с С-400.

30

Гледна точка

преди 4 години

СЛАВА БОРИСОВ ВО ВЕКИ! ИСТИНСКИ МИРОЛЮБЕЦ И ТРЕЗВО МИСЛЕЩ ЗА НАЦИЯТА СИ ЛИДЕР!!

29

Анонимен

преди 4 години

Нашите СС 23 като ги нарязаха, явно както и предварителното затваряне на реакторите в Козлудуй, уплашиха света. Нещо като да си отрежеш крака и да се бориш за инвалидна пенсия.

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Защо ли ми се струва, че поредното С-незнам си колко е защитно оръжие, а не нападателно ? Та значи казвате, Русия да спре да произвежда оръжие за защита и да почне да сади домати. И докато чака доматите да узреят пичовете пиндоси заедно с пичовете Брюк-СЕЛСКИ ще гепсат нефта и природните богатства.Само дето Путин е правен по традиционият начин и не е *** !

27

АнтиСедераст

преди 4 години

Мъка седерастка

26

Гледна точка

преди 4 години

Китай ще превземе света НЕ чрез въоръжаване, а чрез икономика революция!

25

Гледна точка

преди 4 години

По - добре е Русия да започне да произвежда ...медицинско оборудване , те са добри там , електроника , която да ползва целият Свят . Време е да спрат с това превъоръжаване , защото НИКОЙ НЯМА ДА ГИ НАПАДА __________Само трошат ресурс и гущери, в борба за същите!

24

Анонимен

преди 4 години

Който копае гроб другимо, сам пада в него. Не си научиха урока тея северни империалисти

23

Гледна точка

преди 4 години

И най - лошият МИР е по-добър от най-добрата война!!

22

Джон Ленин

преди 4 години

До Гледна точкаПо - добре е Русия да започне да произвежда ...медицинско оборудване , те са добри там , електроника , която да ползва целият Свят . Време е да спрат с това превъоръжаване , защото никой няма да ги напада , а така ще са полезни и уважавани от всички хора на Земята ...

21

Гледна точка

преди 4 години

Мога да кажа, че ЕС НИКОГА няма да нападне Русия, защото животът на западните държави е много по-устроен от този на Русия и те нямат никакво намерение да си го развалят.

20

Кимон

преди 4 години

Ами това си бизнес като всеки друг-щом има търсене,ще има предлагане.Явно са качествени.

19

Хехе

преди 4 години

Ердоган май се прекара!Мислеше че взима най-новото,ама ядец!Нищо де, догодина пък да купи С - 500,а братята ще започнат С -600...

18

Гледна точка

преди 4 години

До Гледна точкаАко от всякъде те обградят с военни бази и всичкиЛао Дзъ е казал много умна приказка - "НАЙ - ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА ПОБЕДИШ ВРАГА, Е КАТО ГО ПРЕВЪРНЕШ В СЪЮЗНИК". В този ред на мисли ЕС прие Русия отново в съвета на Европа, като по този начин ясно и показа, че нямат никакво намерение да я нападат. Още повече, че на върха на G-20 Меркел и Путин си сравниха часовниците!!

17

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен "България трябва да закупи зенитно ракетен комплекс Пейтриът за да се пази."---Руснаците ни нападат само в разюзданото въображение на хора с промити мозъци, като Плевенлиев, няколко превъзбудени тийнейджъри и хората, виждали война само по компютърните игри и филмите за Рамбо.

16

Бай Петко

преди 4 години

Тръмп стана русофил и путинист..Психодесните нямат лидер хи хи