7

Анонимен

преди 4 години

"МВР шефът: Младите полицаи не са били в казарма, нямат навици и дисциплина!"Това са оправдания за собствената им невъзможност, да си подготвят кадрите.

6

Анонимен

преди 4 години

Подпорът на полицаите не е качествен, силно е занижен, политически назначения, тоз на депутат човек, онзи на кмет и т.н. освен това така наречент вътрешна сигурност или несигурност е много далече от РПУ тата. Я нещо стигне до тех я не или началника ще го скатае. Некога за това имаше и ВКР и ДС. Подпорът и прпоучванията за кандидати беха на ниво, имаше и непрекъснат контрол за кривналите.

5

M.

преди 4 години

Бе друго си е тия старите, дето са били и са по 300 литра, като го видиш, всява респект как се е наял, дава пример на младите джендърчета с фуражки как трябва да лапат! 1312!!!

4

пожелание

преди 4 години

Научете ги да се отчитат на шефовете си , за да не хващате !!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Младите полицай е нужно да преминатедна година във френския легион ипрактика при англичаните.С това сиизказване ,казвате,че за нищо неставатеПоне извикайте западни лектори и гипратете 3 месеца на подготовка.Ако не,подайте си оставката.

2

Бай Иван

преди 4 години

Или просто милиционери стават такива, каквито нямат какво друго да станат ;) !!!

1

Елемаг

преди 4 години

Нормално,когато преди искахме ,не ни взимахте,да си уреждате 3-то поколение дете полицай.Те и тогава не служеха,ми отбиваха сержентските в КАзанлък и ги правехте ченгета.Сега понеже тези наши връстници излизат в Пенсия ,за вас остава само талаша от улицата да взимате.Шуробаджанащината в МВР вече дава плодове.Нищо,ще назначите оня,дето преди стареца кандидат за Симеоново беше май.Някои не сме забравили!!!Ще търсите качествени хора,но няма!!!