222

Боби

преди 4 години

До Анонимен"До БобиАко краля Ф е без ИМПЕРАТОРА АУАКСАко, ама акото мирише.За сега МиГ и Су ядат хурката."Чечня 2 и втората година от Сирийската кампания РФ ползва АУАКСИ. И Су-35 изненада Ф-22 и го засне "изодзадзе". И Сирйската ПВО когато АУАКСА е в небето независимо че има допотопни комплекси има невероятна успеваемост срещу САЩ и Еврейските ракетиДа АКО е голяма дума.

221

Боби

преди 4 години

До Анонимен"ВСВ се видя кой е краля в небето - САЩ."В Япония са сринати със земята 70 най-големи градове включително бомбиха Хирошима и Нагасаки с ядрено оръжие - Япония се предаде след като СССР унищожи основната част на войските им в МанджурияВ Европа са сринати сумата ти и градове и заводи но военното месечно производство на Германия се увеличава до март 1945 година.Във Виетнам хвърлиха повече бомби от ВСВ и ПСВ взети заедноПехотата постигна окончателната победа и в трите случая

220

Боби

преди 4 години

До Анонимен"A и C версиите на F35 нямат нищо общо с с Як141. На B версията единствената прилика е вертикалното излитане, което е осъществено по различен начин.Як е по-скоро копие на Convair Model200."Да А и С версиите не би трябвало да са подобни на В версията но заради пустото му стандартизиране А разликата между Як-41/141 и Ф-35 е наистина революционната идея за подемен вентилатор включващ се при вертикален полет на мястото на подемните двигатели на Як евала на Американците

219

Анонимен

преди 4 години

ВСВ се видя кой е краля в небето - САЩ. Всичките мустакати мошеници бяха пребити яко , чак зъбите им падаха . Квото и да лаете име се прави в небето. Тука долу само кравайчетаа може да правите в тоалета. Абсолютно недоказани самолети су и миг. Големи и тромави на вид. Израелският f15 Еagle ще ги направи за смях двата заедно.

218

Анонимен

преди 4 години

До БобиАко краля Ф е без ИМПЕРАТОРА АУАКСАко, ама акото мирише.За сега МиГ и Су ядат хурката.

217

Димитрис Митрофанос

преди 4 години

ИСКАМ РУСКИТЕ СУ-35 ДА СЕ ИЗПРОБВАТ СРЕЩУ ТУРЦИТЕ..ИСКАМ ДА ПАДАТ ТУРСКИ Ф-КИ..ИСКАМ РУСНАКА ДА ПОКАЖЕ КАКВО МОЖЕ !..ИСКАМ ДА ПАДАТ ТУРЦИ ОТ НЕБЕТО .

216

Анонимен

преди 4 години

До ПоетВ една статия отпреди няколко дни в *** самите американци признават,че нямат самолет,който да се конкурира с руския Су-57Абе те нямат, ама и Су-57 го няма.Това е важна подробност.Наскоро Путин нареди Су-57 да бъде приет на въоръжение до 2028г.

215

Боби

преди 4 години

До Анонимен"В небето има един Крал - F. Другото са празни приказки на българопитециии. Като спечели някоя война срещу F... Тогава ще обсъждаме това тенеке СУ. За сега никому известен самолет"Ако краля Ф е без ИМПЕРАТОРА АУАКС и се срешне с принцовете ЕуроФ, Jas, J, Су и МиГ ще видим кой кого

214

Боби

преди 4 години

До АнонименСу-35 е модернизиран Су-27, който е модел от 70те на миналия век.Същата история като модернизираните F-16.Неточно от аеродинамична гледна точкаСу-27 се превръща в Су-30/33 които са самолети с ПХО - Предно хоризонтално оперениеСлед това на тези самолети се появяват двигатели с УВТСу-35 първоначално е проектиран за двигатели с УВТ. по аеродинамиката се маха ПХО и цялата аеродинамика е за втори път препроектирана.За това Су-35 и Су-57 правят във ъвздуха каквото им скимне на пилот

213

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо краля Ф- краля е гол , хич не го бива това ф

212

Боби

преди 4 години

До Не мерси1. Ан-24 е СССР самолет последно произвеждан 1986 година2. Пилотите загинаха защото самолета излезе от пистата и се заби във склад до пистата.

211

Анонимен

преди 4 години

В небето има един Крал - F. Другото са празни приказки на българопитециии. Като спечели някоя война срещу F... Тогава ще обсъждаме това тенеке СУ. За сега никому известен самолет.

210

Анонимен

преди 4 години

Су-35 е модернизиран Су-27, който е модел от 70те на миналия век.Същата история като модернизираните F-16.

209

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Да имат голяма нужда от мрежи, комарници и всякакви други неща руските варели, защото заборниците им са ниско и зад носовото колело и всякакъв *** от пистата се изстрелва директно в моторите"МиГ-29, Як-130 има клапи и канали на горната повърхност на крилотоСу-27 семейството вкл Су-57 са просто по-големи и високи самолетиМиг-35 няма клапи и канали но има еквивалентна на Су-27 система мрежи и "рибни хриле"(отвори от страни на въздухозаборника)След МиГ-23 всички са с калобрани

208

Не мерси

преди 4 години

И днес падна руски самальот..ха.ха 2 пилота загинали и много ранени пътници.. Руско качество.За да се качиш на руски самолет трябва да си направил някой важни неща:-да си платил борчовете към банки и приятели.- да си направил завещание.- да си избрал място за гроб.-да се сбогуваш с приятели и роднини. - да кажеш на твоята половинка женится за друг

207

Анонимен

преди 4 години

F-35 е дълбока модернизация на Як-141_____________A и C версиите на F35 нямат нищо общо с с Як141. На B версията единствената прилика е вертикалното излитане, което е осъществено по различен начин.Як е по-скоро копие на Convair Model200.

206

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 241Ами тогава защо се карат тук хората чий самолета са по дълги и по-дебели?На нас просто не ни трябват 8 самолета.

205

Анонимен

преди 4 години

С 2 милиарда пиле няма да прехвъкне, ако ще и 500 самолета да имат. Но за тази цел трябва ПВО, а не самолети.

204

анон

преди 4 години

До Анонимен 234Точно! В Карлуково ни е VPN концентратора! /за заблуда на врага/

203

Анонимен

преди 4 години

"Абе хора, въпросът е не кой самолет е по-добър."Защо, не е ли въпрос дали купуваме добри самолети, или ще получим и ще платим това което решат господарите.