36

До 26 инж Налбантов

преди 5 години

Ти си доказателство за купена диплома ,А виж моя пример : в богата Европа един млрд хора ги гърчат да карат ел мобили за екология --в Китай с малки изключения са на дърва и въглища в Индия в Пакистан в цяла АФРИКА знаеш ли колко са кога в 10--тия свят ще минат на ел мобили и автономни къщи ???? Ей я 2050 г идва --глобалното затопляне ще е реалност огромната миграция също на едно кълбо живеем едни много богати и огромна маса на която единственакта мисъл е да оцелеят--с каква екология ги занимава

35

голям Сашко

преди 5 години

Оу, че те и в момента автокъщите ни са пълни с дизели, най-често на по 350 000 хиляди километра с изтъркани волани и ***...Още като кажеш, че търсиш бензин и ти казват - няма!

34

Анонимен

преди 5 години

Някой хора тук са решили, че да карат кола им е някакво рожденно свещено право. Не е. Колата си е лукс и като не можеш да си го позволиш ползваш градски транспорт. То е ясно, че Балканите се превърнаха в клоака от глупаво население със силни комплекси за малоценност и всеки е решил , че като направи 18 трябва да притежява БМВенце ама е крайно време тази глупост да спре.

33

Анонимен

преди 5 години

Браво дано стане.

32

Анонимен

преди 5 години

нали се сещате че като падне консумацията на дизел, петролните компании ще компенсират загубите си с по висока цена на бензин, метан и газ, пак вие ще плащате щото скоро електрички няма да карате, няма инфраструктура. и тези с възможности са едва 10%

31

АЛО, ДИЗЕЛДЖИИТЕ,

преди 5 години

КО СТАА БЕ? АА ,МРЪСНИТЕ ЕВРОГЕЙОВЕ, ЩЕ МИ ЗБРАНЯВАТ ДИЗЕЛА, А?

30

.

преди 5 години

Хубаво, но защо чак от 2021-ва?! Те дотогава всички дараци от цяла Нормална Европа вече ще се търкалят по пътищата на татаковината. Това вече трябваше да бъде факт! Или пак лоби на вносителите на стари таралясници?

29

Анонимен

преди 5 години

Днеска разделението ще е на бензинджии и дизелджии явно... Нека лаемето започне сега!

28

Анонимен

преди 5 години

забраната е лесна, Тошо така управляваше, а какво правим с вредните Тец-ове и Аец а? Да се прави нещо е много по- трудно...Теца, дето му горя комина, е на загуба. Плащаме я всички! И дишаме пепеляка!Но за това трябват държавници, не простаци селски!

27

Все хубави новини

преди 5 години

Чрез забрани държава не се управлява, а се мъчат хората в нея--пари в Б-я за нови коли няма за почивки без палатки в хубави хотели няма за хубава ракия и уиски няма който пуши парите няма да му стигат, да хванеш някое гадже и да го закараш с новата си кола в приятен хотел или в новия си апартаминт пак няма да стане ,да се облечеш с хубави дрехи пак няма да стане---момчета и момичета учете и на смолета на запад обикновен работещ човек всичко това може да си го позволи.....

26

ИНФО

преди 5 години

НЕМСКИТЕ КОНЦЕРНИ ВЕЧЕ НАМАЛЯВАТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ДИЗЕЛИ, ДАЖЕ МЕРЦЕДЕС ОСТАВЯТ КОНСТРУКТОРСКИЯТ ОТДЕЛ НА ДИЗЕЛИ НА ДОИЗЖИВЯВАНЕ, ХВЪРЛЯТ ЛУДИ ПАРИ В ЕЛЕКТРОМОБИЛИ. СЪЩОТО ПРАВЯТ И ЯПОНЦИТЕ, А ТОВА СА ВОДЕЩИТЕ ДЪРЖАВИ В СЕКТОРА. ОТТУК НАТАМ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ ВЪВ ФОРУМА МОГАТ ДА РЕВАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ, МОГАТ И ПРИ АРМЕНСКИЯ ПОП ДА СЕ ОПЛАЧАТ!ПОДПИС: ИНЖ. НАЛБАНТОВ

25

Анонимен

преди 5 години

Ама разбира се! А комините на Факултета ще продължат да бълват черна смрад. В Красна поляна зимно време не се диша.

24

ХАХА

преди 5 години

КЕФЯ СЕ КОЛЕГИТЕ МНОГОЗНАЙКОВЦИ КАКВО ЩЕ КАЖАТ СЕГА НА ТАЯ НОВИНА , ДЕТО ТАРИКАТЕЯТ И МИ ОБЯСНЯВАТ ДАЛАВЕРАТА ОТ ДИЗЕЛА))):

23

aa

преди 5 години

Нямам думи, вместо да се затегне контрола върху катализаторите и да срежат измамите там, сега ще се занимаваме с поредните неработещи глупости. Сега някои *** от кеф, *** то чукча си остава чукча за цял живот не е временно

22

Анонимен

преди 5 години

Дай боже да ги забранят, редовно се случва да вървя след хвърлящи черен дим дизели, предимно bmw и benz на 15г. Моят бензинов 20-годишен голф е по-екологичен, сигурен съм.

21

До 18

преди 5 години

Каруците са част от Промяната на президент румен радев!

20

Анонимен

преди 5 години

Звучи като поредната безмислица.В Рим било така в Атина било така.Ми кой им е виновен че на 10 квадратни метра са се набутали 200 човека?

19

Анонимен

преди 5 години

Щом има как да се рекетира веднага го прилагат .важното е да се дерат за да крадат повече . Толкова пари се перат с къщи и строителство , че няма аналог, а овците се дърлят за глупости.Ходете пеш тогава или взимайте лизинги и кредити да сте още по заробени.

18

Анонимен

преди 5 години

И най вече да се забранят ромските каруци по улиците да градовете! Все едно не сме в ЕС , а в бойковата Индия

17

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на България е на каруците, а в Западна Европа - на камилите. Хем екологично, хем политкоректно.