586

Анонимен

преди 4 години

И като премахнем паметниците, какво ще се промени? Ще изчезнат корупцията и битовата престъпност ли? Ще се подобри здравеопазването и ще се вдигнат пенсии и заплати????Паметниците ли са виновни, че се топим с 9 човека на час и скоро България няма да я има?!Слепци!!!!!!!!!

585

Кимон

преди 4 години

Президентите Желев и Елцин

584

Кимон

преди 4 години

Може и да не ги харесвате,но президентите Желев и Елцин подписаха споразумение на паметниците.Мисля,че беше преди 26-7 години.С една дума-да не се закачат.

583

предложение

преди 4 години

На руското министерство на отбраната?Това заплаха ли е?Най-добре да се връща военно обучение в училище и задължителната военна служба.

582

ами нашите?

преди 4 години

На 22 януари 2018 Георги Коларов публикува статия във вмро.бг относно поругаването на български паметник на Каймакчалан.На 19.01.2018 г. един от най-популярните и сериозни руски сайтове Евразия Дейли публикува интервю, поставящо под съмнение съвременните българо-руски отношения и конкретно празнуването на Трети март.На 18 април 2018 в нюз.бг научихме ме Георги Коларов почина внезапно на 56 г на гарата във Воронеж. Всеки може прочете статиите и да си направи изводите сам.

581

Българин

преди 4 години

До ЧестенРусофила не може да бъде честен. Тези паметници не са история а маркери на окупацията от Русия.

580

IYI

преди 4 години

Много от тези паметници са направени върху братски могили на загинали българи от войните за национално обединение. Това е тенденциозно за невидимо заличаване на български паметници. Тези паметници трябва да се съборят и братските могили да се възстановят!

579

Циник

преди 4 години

Окупатори са - кое не е ясно.Дали руски крепостници ( украински ) , или съветски башибозук ... все тая.Началото на края за България - като европейска страна - започва на 09.IX.1944.. и тези , които се чудят защо страната се обезлюдява ... да попитат болшевишките лeкета , слугите на Масква - защо е така.Защо никой не бяга от Дания , Швеция, Швейцария, Финландия...де е стъпил въшливия ботуш - трева не никне!

578

тъпота

преди 4 години

Нация, която няма памет...................

577

Честен

преди 4 години

Другите народи си пазят историята, НО ние така сме се изродили и мутирали в скотско племе, че рушим всичко.Колкото и да не долюбвах проф. Божидар Димитров, ПРАВ бе човека като каза:ШИ*БАН НАРОД!

576

Леко

преди 4 години

Руските паметници са за почит, но съветските трябва да се изтрият от лицето на земята, бидейки са символ на една армия, воюваща на страната на тъмните сили на злото!

575

Анонимен

преди 4 години

Естети, като теб, имат запазено място в Полша. Преселвай се, губиш времето си тук.

574

Анонимен

преди 4 години

Тези паметници не са исторически. Те са продукт на една вредна за България идеология. Колко такива има в Полша или Чехия? Защо ние трябва да имаме най-много и най-големите арт недоразумения? Всеки град е загрозен с нещо такова изплющяно на иначе хубаво място.

573

Анонимен

преди 4 години

Дарк Вейчо, право си го казал

572

валшунц

преди 4 години

Стига с тази Русия! Кой спонсорира тази тая промивка на мозъци?

571

Анонимен

преди 4 години

Да сложат един публичен нужник в основата, така от паметника ще има и практически ползки - да маркира туристически обект от първа необходимост.

570

просто човек

преди 4 години

Този закон ми звучи като самопризнание на Русия че е сяла омраза по света и най-вече в Источна Европа. Като искат да имат паметници, нека си плащат. Пък ние ще видим децата да им разказваме какви мерзости са вършили диваците.

569

Анонимен

преди 4 години

Да живеят Бъргарските партизани .Със щурм велик смачкахме фашистите

568

Анонимен

преди 4 години

Вие не знаете какво е война,когато куршумите ти засвестят покрай ушите .не е като да седиш на компютърчето ..

567

Русниленд

преди 4 години

Да открием голям увеселителен парк в който да пренесем всички червеноармейски паметници. Ще го наречем русниленд. Ушaнките ще се изтрепят да го посещават