99

Народна пословица

преди 5 години

Да бе мирно седяло не би чудо видяло!

98

KOSTAS LINKE

преди 5 години

БАЙ ГАНОВЦИ, АМЕРИКАНСКИТЕ ДЖЕТОВЕ СА СЪС ВЪТРЕШНО-ВЪНШНА ОГНЕВА ПОДЕМНА ТЯГА НА ДВИГАТЕЛИТЕ !А НЕ СА КАТО ПЪТНИЧЕСКИТЕ САМОЛЕТИ. СЪС ОТКРИТА ОТВОРЕНА ПРЕДНА ТУРБИНА, НА ДВАТА ДВИГАТЕЛЯ ПРИ ЦИВИЛНИТЕ САМОЛЕТИ !ТАКА ЧЕ , НЕ МОЖЕ РУСКО ВРАБЧЕ ДА ВЛЕЗЕ В ДВИГАТЕЛЯ ОТЗАДЕ НА Ф-16, ЗАЩОТО НАЙ-МАЛКОТО ПЪРВО ЩЕ БЪДЕ ОПЕЧЕНО НА ОГНЕНАТА ПОДЕМНА ТЯГА, ИЗЛИЗАЩА ОТЗАДЕ ОТ ДВИГАТЕЛЯ !СТИГА С РУСКИТЕ БОЛШЕВИШКИ НЕГОДЯЙСКИ ОПОРНИ ТОЧКИ И С НЕКАДЪРНАТА БОЛШЕВИШКА ПРОПАГАНДА .

97

Анонимен

преди 5 години

"Коментарите в тези сайтове са последното убежище на душевно и психично болните... "Ти затова ли го написа два пъти това? За твърдо потвърждение?

96

Анонимен

преди 5 години

До А.Х.Този "човечец", ако е ходил в Ирак, то не е било, за да ми пази ***, защото Ирак не граничи с България, а и никога не ни е заплашавал. Ходил е там, защото така е пожелал и така си е изкарвал прехраната. Ирак, по спомени, няма граница с Канада, така че не ми е търсил онази работа там, убивайки цивилни и невинни.Отделно от това, да ти споделя, че ако беше загинал руски войник, точно ти сега щеше да ликуваш как "пияният ***" се е разбил в земята.

95

питам

преди 5 години

А бе, на тази територия нещо положително случва ли се изобщо? То където и да отвориш, само за лошо четеш!

94

Анонимен

преди 5 години

До ГРОБ за ГЕРБАз си мечтая да падне някой от тези,които ни ръсят с отрови и вирус,ипарвят бруталната жега,и бури отгоре...

93

Анонимен

преди 5 години

Какъв героизъм, драги зрители!!! Каква драма!!! Да се обави 10-дневен, национален траур в БГ и поне 20-дневен в Канада, от където е младежа. В същност, това село, Канада в коя част на България се намира?!

92

Анонимен

преди 5 години

Честитя на туркофилите във форума успеха на Ердоган за повишаване на безработицата до 14,1 на сто.

91

Анонимен

преди 5 години

Американци и канадци при турска агресия няма да си мръднат пръста. Справка Кипър, държава член на НАТО И ЕС. Проблема на турците и турските *** тук е, че Русия ще срине Анкара ако и един турски войник агресира към България. Пък ако русите не бяха предупредили Ердоган за американския преврат на Гюлен, днес Ердоган щеше да е свален от власт, затова се кланя на Путин хахахахаха. Ердоган слуга на Путин , говори празни изказвания, а нищо не прави. Ще направи това ще направи онова...

90

пацифист

преди 5 години

Парадоксално обществото демонстрира силна нетърпимост към полово объркани хора и гей паради, а е толерантно към милитаристичната мафия и даже се радва на военните паради. В редки случаи при изключително виктимно поведение някой гей може да ти направи нещо, което казват не било много болезнено, но изключително посрамващо. А милитаристите могат да изтрият живота от планетата Земя, буквално ?!? Не на войната !

89

Анонимен

преди 5 години

Говорила съм с американски войници в България. Горките са толкова ниско платени, че не могат да си закупят дом в щатите а живеят цял живот под наем, обикновено жените им са чужденки. Никоя американска жена почти не желае да се омъжи за войник.

88

Достоевски

преди 5 години

Това нищо не е ! Да видите като дойдат не произведените още Ф-16 блок 70...как ще се задави турбината на единия му мотор. Щото някакво врабче с чирикане "слава на Русия" влетяло вътре!!!! Ей,затова руските Миг-ове и Су-та са с по два двигателя. Ама нали всичко руско си е просто...."новичок" И керосина е ..новичок.И пилота вместо водка пие новичок и ....въобще руско ли е е НОВИЧОК.

87

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен"Ф-16 от същото качество ли ще е като парашутите?"----Вероятно не. Все пак-парашутите са тествани, а нашия нов боен самолет е опитен образец.даже и завода още го строят май, за производството на този модел. Горко и тежко на летците ни, майките им, семействата....Но, трябва да сме верни партньори-каквото и да ни струва-ЮП, АЕЦ, суверенитет, даже кон да е зад нас-да не мърдаме....Това е стабилност......Само герб! Урааа!

86

грозд

преди 5 години

никакво съжаление към окупатора

85

сс

преди 5 години

още си помня съня от преди 10 - 15 години че иранска балистична ракета може би ядрена ни удря някъде между Балчик и Добрич, тия все повече ни тласкат на там и ще направят някакъв конфликт тука а ние сме си директна мишена и пушечно месо... дано да си остане само сън...

84

ГРОБ за ГЕРБ

преди 5 години

Добра новина...дано падне цял самолет с окупатори!!!

83

Анонимен

преди 5 години

nekadarnici!

82

Анонимен

преди 5 години

Коментарите в тези сайтове са последното убежище на душевно и психично болните ни туркофили. Горките са толкова малко, че мнението им няма значение дори по време на избори и в момента си мислят, че като пускат простотии против България реално влиаят на общественото мнение... трагедия :)

81

Анонимен

преди 5 години

Явно е бил без каска,та са е пребил,едно без другото не може,е няма как

80

Цветан Цветанов

преди 5 години

Ако и самолетите са им като парашутите мисля че Ф16-ските трябва да им ги платим в зимбабвийски долари. Колкото поискат - 100 милиарда, 1000 трилиона, колкото кажат старшите ни атлантически партньори.