53

Анонимен

преди 5 години

не ми се вярва сащ да не са сложили някакъв бъг, за да се защитават ако някой реши да използва американско оръжие срещу тях! затова държат въоръжението да е тяхно!

52

до 54

преди 5 години

Спести ми усилията, защото ми се стори някакъв хленч и абсурд. По скоро са искали да кажат, че двете сделки са несъвместими! Уж живеем в свободен свят и с право на избор и съревнование?

51

умилително.

преди 5 години

Представете си умилителната гледка - ердо и *** си играят взаимно с ракетките си.

50

Казано скромно

преди 5 години

,,"Ние не възнамеряваме да получаваме от когото и да било разрешение, за да задоволим потребностите си в сферата на отбраната!" Факт! ------------------------------------------А нашият тиквак се перчи така, сякаш той има основание да каже и е изрекъл подобни думи! Разбирам, малки сме, нищожни и слаби и само с гъзурчене можем да се съхраним, ако изобщо успеем, но да не се хвали и да напира да варди и други държави, като дойдел самолета, че е смешно, жалко и тъжно...!

49

Анонимен

преди 5 години

"според Вашингтон са несъвместими с изтребителите F-35" как да са несъвместими?! правят чудесен контакт във въздуха!

48

Анонимен

преди 5 години

Турция купува С400 за да се предпази от западните самолети и ракети ,в момента източно Средиземно море гъмжи от самолети и военни кораби на Америка,Англия,Франция заради огромните петролни и газови залежи там които се равняват на 60 процента на световния резерв

47

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е неприятен тип, но трябва да му се признае, че има т0пки!

46

Анонимен

преди 5 години

Добре, че не произвеждаме самолети или части за тях. Май нищо не произвеждаме освен топъл въздух - а а а програмисти! Гел (немски).

45

Сата Н.

преди 5 години

турските ф16 са съоръжени с ракети турско производство, както и самите ефки също са произведени в турция-Верваш ли си?Още първия месец след доставката, един С-400 ще замине за САЩ за разучаване, другите ще служат за тренировки на натовските пилоти как да ги елиминират.

44

Анонимен

преди 5 години

Сега схващате ли каква глупост е да купим Ф16? Турците ще имат С400 прде която нашите "нови" изтребители са безполезни. Американците, колкото ида се жеглят, ще дадат на Турция Ф35, пред който нашите "нови" изтербители са безпомощни.И какво излиза? Наливаме пари в икономиката на САЩ с цел да пазим Македонската граница, както благоволи да се изкаже нашият Светиня му- ББ.

43

до 47

преди 5 години

AIM 120 AMRAAM се произвежда само от Raytheon никой друг.

42

Анонимен

преди 5 години

Турция-новата Венецуела...

41

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се джавкат с янките, накрая Турция ще има и Ф35 заедно с С400. Няма как защото имат подписани договори и турците участват в проекта Ф35. Преди около месец САЩ свали митата за внос на турски алуминий и стомана. Американците много добре познават турците и знаят че няма да се откажат от С400. Дори да беше някой друг вместо Ердоган пак щяха да ги купят защото те си имат военна доктрина на който е начертан план за всяка предстояща година.

40

Мефистофел

преди 5 години

Му-ха-ха, турски ракети има, но никога няма да полетят, въпреки воят на набедените космонавти.!.

39

Minuva42

преди 5 години

До АнонименНе че защитавам ББ, но истината е, че България е слаба държава и няма как да отстоява интересите си с ултиматоми.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Турски ракети няма. Двигателите се доставят от САЩ.

37

Диабло

преди 5 години

Само ердо, дръж здраво, какво ти пука за стадото, то е свикнали да го стрижат до голо, така му е по леко да живее, има и недоволни, но ще насъскаш кучетата тъкмо ще намалее безработицата.!.

36

Анонимен

преди 5 години

Ще види Ф-35 през крив макарон. Без американски доставки скоро и ф-16 ще останат без ракети и оборудване..Отдавна турските ф16 са съоръжени с ракети турско производство, както и самите ефки също са произведени в турция

35

Анонимен

преди 5 години

Ще види Ф-35 през крив макарон. Без американски доставки скоро и ф-16 ще останат без ракети и оборудване.

34

Анонимен

преди 5 години

ХА ХА САМО КАКЪВ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ СЕ ЗАДАВА -ОТ ЕДНА СТРАНА ОГРОМНИТЕ И ВЕЛИКИ РУССИЯ И КИТАЙ ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ СЪЮЗНИЦИ ЯДРЕНИТЕ С.КОРЕЯ,ИРАН ДЪРЖАВИТЕ ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ ПЛЮС ТУРЦИЯ ,А ОТ ДРУГА СТРАНА ПЪСТРАТА ЗАПАДНА ГЕЙ ДРУЖИНКА ВОДЕНА ОТ РИЖАВИЯ ***...И НА ДЕЦАТА ВЕЧЕ Е ЯСНО КОЙ ЩЕ НАДДЕЛЕЕ