122

Зозо

преди 4 години

Плача за пенсионерите. Ако не бяхме подарили на руснаците 3 три милиарда лева за стари ядрени самовари щяхме да имаме още 8 броя F16 блок 70 и щяха да ни останат 100 милиона лева за добавки за пенсионерите, ама ф-16 блок 70 си е по-добър от пенсионерите

121

Адолф

преди 4 години

Сделката е добра, но трябва да се поръчат и противокорабни ракети не само въздух-въздух и въздух земя. Със ракетите АИМ-120 (засега купуваме само 12), стреляш от наша територия и Су-30 летящо над Крим пада.

120

военен пилот

преди 4 години

БГ и той е военен пилот и той сваля руски щайги над Черно море и също като мен се насира в гащите.

119

ха-ха-ха

преди 4 години

По-полека анонимнико 119 и 120 БГ, че ще получиш инсулт от напрежение. Може и да се насеереш в гащите.

118

Теменужка Петкова

преди 4 години

Аз водя процедурата за строителството на АЕЦ Белене и този цитат по-долу говори за остротата та форумния БГ "АМИ ДАЙТЕ И ЗА РАДЕВ ТАМ, КАК ВЪРТИ *** НА ПУТИН ...тАЯ СДЕЛКА СИ ВЪРВИ. ЩОТО ЗА ИЗМИСЛЕНИЯ АЕЦ НЯМА ОФЕРТИ. НИКОЙ НЕ ГО ИСКА. САМО ВОЛЕН И НИНОВА ИСКАТ ДА ПОЛУЧАВАТ РУБЛИ". Това в кавичките е цитата.

117

БГ

преди 4 години

И от МЕНЕ по-остър НЕМА,нема ида има.

116

Марин

преди 4 години

200млн $ на парче. Това е два пъти по-скъпо от ф35. За тези пари можем да купим 20 самолета грипен и да заменим миг29 и су25. Отново ни продадоха.

115

БГ

преди 4 години

ОТ МИГ ПО- БЪРЗО НЕМА,ОТ МОСКВИЧ - ПО -ЯКО,ОТ РУСКИ АЕЦ - ПО ЕВТИНО!ТЕ ТВА Е! АЙДЕ И НА МЕН ДАЙ РУБЛИ БЕ, РЕШЕТНИКОВ, ВИЖ КЪВ СЪМ МАЙСТОР!

114

Анонимен

преди 4 години

КАКЪВ ПЕЧАЛЕН ДЕН ЗА РУБЛОФИЛИТЕ!НОВ УДАР СЛЕД ИНТЕРРКОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ!НАПРАВО МИ СЕ КЪСА СЪРЦЕТО, КАТО ИМ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ, ГОРКИТЕ))))):

113

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяхме подарили на руснаците 3 три милиарда лева за стари ядрени самовари щяхме да имаме още 8 броя F16 70 и щяха да ни останат 100 милиона лева за добавки за пенсионерите.

112

военен пилот

преди 4 години

Мамоооо обиждат ме че не съм военен пилот мамооооо

111

Зозо

преди 4 години

Ф-16 блок 70 са най-добрите, ама най-добрите от добрите изстребители и Цветанов го каза и аз му вярвам истерично.

110

военен пилот

преди 4 години

Няма пък, военен пилот съм и заради вас се напиках и не можах да сваля още двае руски щайги.

109

Анонимен

преди 4 години

До "Какво се чудите"Тая опорка се изтърка вече празноглавчо!В НАТО произвеждат и други самолети-по-евтини и по-съвременни!Защото авионика, която ми е наборс колкото и съвременна електроника да я наблъскаш, лети като тухласпрямо съвременните самолети!Справка;"осъвременените" Боингикоито падат като круши!Понятно ли е, другарю!?

108

Анонимен

преди 4 години

Абе,"военен пилот",демек крякащ лайнот!Ако беше така лесно,фашагите от ФАЩ,отдавна да бяха засипали с бомби,ОТ РАСТОЯНИЕ, Сирия и да бяха измели руснаците оттам.Само,че,те се изметоха,особено,когато руснаците дадоха на Сирия С300!!!И оставиха в аборигенски територии,като нашата кошара платени *** като тебе,за да "воюват",демек,дрънчат,като щайгите,които наложиха на продажните ни политици и зомбирания планктон,наречен погрешка,"население"!

107

ха-ха-ха

преди 4 години

Военен пилот е пъпчиво *** бе колеги. Не го ли разбрахте. Тоя военен пилот си играе по цял ден на военни игри и сваля ли сваля руски щайги. Ха-ха-ха!

106

детаки изпълнения

преди 4 години

Не обръщайте внимание на военният пилот!Това е пъпчасал пубер,който не си учи уроците,и цял ден е по форумите.Чака мама да си дойде да му даде парички за сладолед.

105

Анонимен

преди 4 години

До военен пилотТи си военен пилот, колкото аз - космонавт. Мръхльо нещастен, Русия даже няма да си вдигне авиацията срещу тези летящи гробове! Ще свали всичко, което излети срещу нея с ракети, а най-вероятно ще ги попилее със средствата си за РЕБ. Нито нашите пилоти, нито моряците ни ще тръгнат да се бият с братушките! Хитлаа такъв-онакъв, но има достатъчно акъл да не поиска български войски за Източния фронт. Нищо, че такива из пражнения като Христо Луков се натискаха!

104

Анонимен

преди 4 години

До 85:Чети немска преса,ако можеш!!!

103

до военния пилот

преди 4 години

Ще сваляш на гаджето гащите!За друго не ставаш ,с мисловна дейност на амеба си,и не крещи по форумите,пишейки с големи букви!Ясно е ,че имаш голямо его.