8

Анонимен

преди 5 години

Моля ви нямало е как да не успее при това смазващо превъзходство на Америка.Пък и всичко е договорено в Техеран ,преди всичко че западна Европа ще е в американската сфера на влияние.

7

Анонимен

преди 5 години

До Додоулиците на русия - 8.5/100000 убитиулиците на ЕС средно - 0.5/100000 де е точно риска?

6

"Освободители&q

преди 5 години

Участието на британците и американците във войната срещу Германия е 18%, основната тежаст изнася СССР - 82%. При това си скромно участие, на сметката на САЩ и Британия са над 50% от загиналите цивилни в Германия. Същите докато "освобождаваха" Франция, избиха повече французи отколкото германците докато я завладяваха.

5

Анонимен

преди 5 години

До Патриотми исторически факт - САЩ взеха 2/3, СССР взе 1/3.И за 45 години управление се усра яко и САЩ взеха и тяхната 1/3-та.Другото са си твои интерпретации.А 2-*** грузинци избиха 50 милиона руснака.

4

Додо

преди 5 години

Доста хора вече осъзнават истината за Първата и Втората Световни Войни - кой ги замисля, започва и осъществява, каква е крайната цел и кои са истинските губещи! Ако някой дори за момент се съмнява, да се погледа да види какво се случи на така наречените "страни победителки" - ако човек се разходи (с риск за живота си) по улиците на Брюксел, Париж и Лондон, има чувството, че се е разходил в Карачи, Кабул или Ислямабад! А в това време едни хора с носове като куки доволно потриват ръце...

3

Патриот

преди 5 години

цялата история с десанта е че краварите изпратиха 200 хиляди смъртника в последния момент да наторят плажовете само и само да се отчетат и да седнат на масата с победителите след войната !СССР вече мощно порешее германците и настъпваше към Берлин!СССР е истинският победил на ВСВ!Няма англичани намя кравари !

2

Анонимен

преди 5 години

Прогонихте германците, след няколко десетилетия Митеран довлече арабите от бившите френски колонии.Струваше ли си?

1

анонимен

преди 5 години

една човешка трагедия