43

Анонимен

преди 5 години

Ако наистина са го убили - браво! Иначе ще гледаме познатия сценарий от изобщо некорумпираната ни съдебна ни система: делото се точи с години и накрая най-много да го осъдят 10-на години, от които ще излежи 7 и отново ще бъде на свобода!

42

Гост

преди 5 години

Хубаво, застреляли са го, ама поне да му бяха подхвърлили един пищов, а не да се оправдават в момента и да стават за смях с прости приказки. Какъвто шефа такива и подчинените. IQ 5-10

41

Анонимен

преди 5 години

Нали пушката е самоделка, обикновено такива са с къса цев, той е бил и изобретателен, има случаи при които се опира дулото в сърцето и с палеца на крака се натиска спусъка, начини има, Не разбирам защо всички си чешат езиците с това

40

Анонимен

преди 5 години

Цв. Цв. сега след развода с Борисов, може ли да повтори същото действие .....това с пушката?

39

Анонимен

преди 5 години

Само Господ е видял какво е станало наистина. Изходът на този човек, виновен, невинен, рецидивист, *** и т.н. какъвто го изкараха беше ясен. Онзи от Нови Искър и той така. Този ако е имал намерение да се самоубива да го е направил вече без да чака граничарите.

38

Анонимен

преди 5 години

Е добре, у нас вече милиционерите нямат право да отвръщат на огъня даже и някой като стреля по тях ли? Големи тoлepacти, браво.

37

ДО 31

преди 5 години

Всички камери са *инфрачервени* .

36

Анонимен

преди 5 години

Дръпнал спусъка, после изтичал бързо и застанал на пътя на куршума...

35

Анонимен

преди 5 години

Мноо *** вее,аз за 20 дена щях да съм минал през Турция,Грузия,Азербайджан и сега да си пия чая в някоя централноазиатска република на рахат

34

wrtn

преди 5 години

Самоубил се е. Някой да измери ловна пушка заедно със заглушителя колко е... След това да ми обясни като как се гръмва в гърдите... Самоубил се е. И то по брутален начин... СМЕХ

33

Анонимен

преди 5 години

Тия от МВР математиката я нямат за нищо. И физиката също.

32

Анонимен

преди 5 години

В Перник си спомням, че един с белезници в присъствието на полицията извади от сейф пистолет, зареди го и се застреля. Ако това е възможно, значи е възможно с ловна пушка човек и в гърба да се застреля.

31

Чичо

преди 5 години

Най-вероятно се е самоубил от мъка и съжаление към ченгетата, които толкова време не можаха да го намерят...

30

Анонимен

преди 5 години

До ТРЯБВАГраничарите имат инфрачервени камери за засичане на хора, които ползват при охраната на границите.

29

Анонимен

преди 5 години

За хората, които са умни и не гледат тъпо какво им казва телевизорът:Вижте в нета какви са размерите на пушката 12-ти калибър. Какво е разстоянието от края на приклада до края на цевите. Какво е растоянието от края на цевите до спусъците. Вземете една летва с подходящ размер, забийте един пирон на място на спусъците и опитайте да се "застреляте". Не забравяйте, че над спусъкът има една скоба. Там с обут в обувка крак не може да се бръкне! Или тоя си се сабул чепика и чорапите, преди да гръмне?

28

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, дори да са го застреляли, няма нищо в което да ги обвинят. Биха могли спокойно да го признаят. Вероятно това, което казват за самоубийството е истина, по простата причина, че няма защо да крият ако са го застреляли.

27

Анонимен

преди 5 години

Опита от последните няколко подобни полицейски преследвания показва, че вероятността преследвания да се самоубие е почти стопроцентова. Дори не е необходимо да дръпне спусъка, за да се застреля.

26

ПОЗНАВАЧ

преди 5 години

Пушката е самоделна; всички горни лакърдии са си само лакърдии. Може да е обрез 40 см.

25

ТРЯБВА

преди 5 години

Този Случай ще предизвика много въпроси .Ще си развихрим Фантазията .Прави сме - Полицията не представи Факти , които кореспондират със Законите на Физиката .Последното озадачаващо нещо е - как така Граничари го откриха , а не Полицаи ?

24

Анонимен

преди 5 години

Много просто, бе! Полицаите стреляли, за да го сплашат и от уплахата ръцете му се удължили и се гръмнал. Всеки знае, че от силна уплаха ръцете растат...