141

обществена тайна

преди 5 години

Или как Борисов безкруполно краде от народа за да плаща безумни пари на медии ,социолози и държавни адмистратори за подържане на имидж и илюзия за развитие!

140

Анонимен

преди 5 години

Половината гласове за ДБ са от Столична община. Явно още е жив спомена как подрипваха и ревяха като маггарета по площадите след 1989 година. Подривпа и ревяха и качиха на власт мафията.

139

Анонимен

преди 5 години

Докато съществува БСП, ГЕРБ ще бъде без алтернатива...Именно заради БСП другите партии не могат да се намесят реално в предизборната борба...Дори и в тази ситуация комунистите са абсолютно вредни за България...

138

Анонимен

преди 5 години

Борисов взе поредния скалп! На Нинова този път! Нали го кръстихте Винету! Хахахаха!

137

Анонимен

преди 5 години

До Гражданска позицияТрол платен, хората нямат доверие в НС,ВИЖ МУ РЕЙТИНГА. Тази опорка,че БСП били направили грешка,че напуснали НС снощи я лансира Станишев,но никой симпатизант на БСП не мисли така.

136

Анонимен

преди 5 години

"Всички родени през комунизма сме малко или много комунисти,така се опитваха да ни изкривяват."Айде, айде.... членове на БКП са били към милион.А хора в номенклатурата, като тези сега в ръководството на ГЕРБ са много по-малко и подбрани.Все едно да кажа, че преди 89та някои работили в държавна сигурност... следователно всички били работили в държавна сигурност малко или много.

135

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко,искаме още есента! Мачкай! Да си жив и здрав!

134

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНВчера не гласувахме за парламент,явно си от много задръстените.

133

Гражданска позиция

преди 5 години

БСП изтри поне 50% от избирателите си с това неявяване в парламента!Аз лично съм крайно възмутен,а им симпатизирах.Трибуната на НС е възможност,която те пропуснаха цели три месеца.И постояното плюене по ГЕРБ,не носи позитив.Хората искат да чуят положителните посоки и резултати които ще получат,а не бла бла бла!Румен Радев с отличните дипломи по които се прехласна избирателя внуши на Нинова любов към БСП,но това беше 100% погрешно!

132

ЦИК

преди 5 години

Според досега преброените гласове, ГЕРБ има по-малка подкрепа в София от средната за България, а БСП има по-висока подкрепа. ГЕРБ има по-висока подкрепа в областите Враца и Видин, т.е. в част от Северозападна Бълграия. Май колкото повече обедняват там, по-малко българи остават. Голямата разлика в полза на ГЕРБ е в области като Кърджали, Разград, Хасково, Силистра, .... Кърджали: ГЕРБ с 15,47% от гласовете, БСП с 8,28%. Разград: ГЕРБ с 21,31%, БСП с 11,83%. Силистра: ГЕРБ с 33,83%, БСП с 19,02%

131

Анонимен

преди 5 години

Сега какво? И Бойко и Герб са ваши? Ами то се оказва че половин България са червени,а другата половина искат да бъдат червени! No pasaran!

130

Анонимен

преди 5 години

Всички родени през комунизма сме малко или много комунисти,така се опитваха да ни изкривяват.Разликата сега е, че някои вече са бивши комунисти и осъзнават и проклинат извратеността на бившия строй, други обаче не мислят така и си останаха в същата Партия и се опитват да я реабилитират пред обществото. Трябваше навремето да им помогнем, като се забрани тази партия. Така се случи в повечето източноевропейски страни и дръпнаха напред.Нашите червени *** спънаха прехода и ни забавиха с 10 години!

129

Фалш

преди 5 години

Тези избори са тотална подигравка с хората ,тотална фалшификация плюс добре платени медии и социолози!

128

Анонимен

преди 5 години

Скандалджийката да си ходи!

127

Генади

преди 5 години

Няма какво да се лъжем - ГЕРБ печели за 12-ти път, защото хората виждат видими резултатиНови заводи, магистрали, инвестиции, повишени заплати и пенсии - това е ГЕРБ

126

123

преди 5 години

Тези избори са недействителни! Дори нямаме близко до 50-те процента от гласоподавателите. Те са измъчени 30%. Колко милиона от общата бройка на имащите право на глас подкрепят кандидатите на спечелилата партия Герб? Ами сборувайте дори и това дето са написали в статията и ще видите.

125

Ф.С.В.

преди 5 години

Нещо ми намирисва на фалшифициране - Как може ВЧЕРА в 19 00 ч да се кажат % на партия ГЕРБ и БСП и другите- при условие че БЮЛЕТИНИТЕ все още не са даже отворени!И ПАРАДОКС!! Днес са точно толкова % на Партиите !!! Още по голям Парадокс -Явно или са ясновидци или всичко е наместено предварително!!

124

Отвратен

преди 5 години

Бях сигурен, че герб ще спечели. Сметката е проста. 140000 души в държавната администрация и в общините. Умножете ги поне по 3 и твърдото ядро от членове на партията и сметката излиза. Тези хора знаят, че герб ако загуби изпускат заплати и бонуси. Скоро статуквото няма как да се промени. А всички партии са в кюпа. Не виждам нови и честни хора да са кандидати

123

Анонимен

преди 5 години

До избирател 133Правилно е да НЕ гласуваме,защото на фона на високка активност ще си разпределят повече гласове.

122

АнонимеН

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ОТНОВО СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ БКП-ГЕРБ И БКП-БСП ПРЕДСТАВЛЯВАТ МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА!ИМА КОМУНИСТИ КОИТО СЛУЖАТ НА РУСИЯ И ТАКИВА КОИТО СЛУЖАТ САМО НА СЕБЕ СИ! КОМУНИСТА ИЗОБЩО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЛУЖИ НА РУСИЯ ТОЙ СЛУЖИ САМО НА ДЯВОЛА!