28

Жо

преди 5 години

НЯМАМ ПРОБЛЕМ с самовлюбената жена на президента.Проблемът е, че медиите непрекъснато ни занимават с нея- какво казала, какъв скандал направила и т.н.Тя е една обикновена гражданка и като такава, може да прави и говори каквото си иска.Недоумявам, защо ни занимават с нея?

27

просто човек

преди 5 години

Просто социалистите се опиваха от хейтване на достойния президент и сега им идва много когато хората държат да посочат че президента и неговата съпруга просто трябва да спазват закона.

26

БОЖА РАБОТА

преди 5 години

ГОСПОДИ ЗАЩО НИ НАКАЗВАШ ? !КОМПЛАМИН И ЕНДОРФИН НИ УПРАВЛЯВАТ

25

висок

преди 5 години

Мдаа, Фърст лейди секън хенд пак се изтропа! Важен е ентусиазъма... браво на нея! А че е *** и глупава е подробност!

24

До 19

преди 5 години

ЕрОдиран не се ли пише с У. Но на феновете на Радева неграмотността е простена

23

факт

преди 5 години

Вместо президент получихме червената деполитизирана дебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата глуповата Деса в комплект.

22

Ай сиктир

преди 5 години

Ква ти млада гургулица - ще литне като дива странджанска *** върху двигател на МИГ 29.

21

ЗЗЗЗЗ

преди 5 години

Говори и сама си вярва.

20

House M.D.

преди 5 години

Деси е права. Тя не е никаква дама и затова не може да бъде първа такава. За чуждиците - когато човек е неграмотен, ще креатира тухат рийзъни и оказии да се оправдава.

19

Анонимен

преди 5 години

Електората на полуграмотния ни Министър председател не може да понася интелигентните и високо еродирани хора.За това държавата ни затъва и се самоунищожава.

18

КОЙЧО СЛЕПЕЕЦА

преди 5 години

НЕ ДАЙ БОЖЕ СЛЕПО ДА ПРОГЛЕДНЕНЕ ГИ ОБЯВЯВАЙТЕ ЗА ИНТЕЛЕГЕНТНИНИЕ СЪЩО ВИЖДАМЕ ВСИЧКО

17

Гледна точка

преди 5 години

В същото време много българи гладуватАко питаш алкашите, те гладуват само когато Борисов ходи по задължения в чужбина. Тогава изключително много гладуват..

16

Дългата Деса-златна

преди 5 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

15

Гледна точка

преди 5 години

"Радева бе категорична и за още нещо - фиксацията с нейната персона се дължи на това, че дълго време България няма своя първа дама.... "Едно голямо недоразумение е тая Деса! В заглавието казва едно в статията точно обратното!Нищо от задълженията за първа дама не е направила, само харчи народна пара като за три първи дами - това е другото, са празни приказки!

14

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите по- долу , се питам, каква трябва да е съпругата на президента , че да им се хареса? Г-жа Радева е много интелигентна жена, но явно това им убягва.

13

Деса-гургулица

преди 5 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

12

Митев

преди 5 години

Ама ТЯ дама ли е?! Жена не е равно на Дама!!! Дамата излъчва чар, интелект, финес, вкус, благородство. Не ги виждам в Радева.

11

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с Чехлю, още ли се прави на мъж с Деса Банова?

10

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Да , права е ....не че се омъжи за неко за да се докарара на нашенската Жаклин Кенеди .Но България , не е САЩ .... та нищо не и пречи, да си оплътни мало времето като представя времето в някоя телевизия

9

Преговор

преди 5 години

Авторът на статията да преговори материала по български език за трети клас. "откровенна бе Радева". ОткровеНа се пише с едно "н".