8

Калеко Алеко

преди 5 години

Ако смяната на министър се таксува като провал, какво да кажем за уволнението на Импексова, като Зам.министър на икономиката и енергетиката лично от Сергей Станишев, за Корупция ... ?!

7

Анонимен

преди 5 години

А БСП успех ли е ?

6

Джедай Мастър

преди 5 години

"Попитана кои са тези хора по отношение на Порожанов, лидерът на БСП каза:" Смятам, че има обвързаност с Делян Пеевски.Аре, не знам кой назначи Пеефкси за шеф на ДАНС. Същите лъжливи и крадливи *** сте като ГЕРБ.

5

Да, бе!

преди 5 години

Половината министри смени, но на теб не ти предложи министерски пост!Как не го е срам! Разбира се, че това е провал!На колко хора даде големия черпак, а ти се облажваш само с лъжичка. На нищоне прилича това! Безобразие!

4

Анонимен

преди 5 години

Сменя и назначава по добри от тях, а БСП няма никакви кадри и още кандилка Румен Гечев министър на икономиката при Виденов.

3

Анонимен

преди 5 години

Няма се притесняваш, резервната скамейка с мошеници е практически безкрайна, а и могат да се повтарят чат-пат, щото овчеподобието в територията е късопаметно с тежка деменция

2

Не е провал!

преди 5 години

Провал щеше да е, ако не ги беше сменил!Вие това го можете перфектно - да казвате на черното - бяло! И вие не сте цвете за мирисане!

1

Анонимен

преди 5 години

БНТ е провал .