164

Тео

преди 5 години

Лееелееее ... тоя като го слушаш, ще кажеш че е канцлер минимум на Германия! По два завода на ден отварял! Може да им отваря вратите да види дали е останал някой, щото от евростат ни оценяват като най-бавноразвиващата се икономика в ЕС, а отделно сме на второ място по отрицателен ръст на населението в СВЕТА. Както и топ аутсайдера в ЕС. Румъния води вече не с две, а с три обиколки, като последните две обиколки ги натрупа по време на управлението на краля Мас Филиев Слънце!

163

do 178

преди 5 години

ГЕРБ се разпада на парчета. Идва им края.

162

88

преди 5 години

Имало едно време една мишка. С големи уши, както всички мишки. Иначе била дребна мишка, рахитична, нешастна ииии........с голяма либоф към *** секса. Подвизавала се в родния Шумен :)) И обичала да си гризка рублички.......

161

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен174 За болницата ,за болницата в Ямбол съм го писал . Дето от 2009 година ,все я открива другаря Борисов ?За оня, оттърваният от Карлуково .

160

Анонимен

преди 5 години

КВО СТАВА С ,, ХЪБ -БАЛКАН,,,? ТОЙ БЕШЕ СУПЕР УДАРЕН ! БКП-ГЕРБ ? П .РДИТЕ ЛИ В БУРКАНИТЕ ,ДА СЪБИРАТЕ ГАЗ ? ЗА ХЪБА . КОЛКОТО ХЪБ ,ТОЛКОЗ И 2 ГОДИНИ . НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА, НА ПАТАЛОГИЧНИЯ ЛЪЖЕЦ ! ДАЖЕ И ЧЕРВЕНОГЕРБЕРИТЕ .

159

до 171

преди 5 години

Ами човекът ви казва, че който подкрепя откровени лъжци не е стока. Пък управляващите е очевидно, че не са стока. Така че за техните избиратели-калинки с купени дипломи е ясно, че не са стока. Пък ние другите, които не гласуваме за Герб какви сме, е отделен въпрос. Понеже не всеки, който е отвратен от герб, гласува за БСП. Напротив, на тези избори ще се види потенциалът на Демократична България с номер 13.

158

Анонимен

преди 5 години

До 172. Това за БСП си го написал, нали?

157

Анонимен

преди 5 години

До 166. Ами онези, правени от БКП и непипнати 40 години.

156

Анонимен

преди 5 години

Еххааа! Юнак !...А пък ние в Ямбол ,чакаме болницата от 2012 г ,после 2014 г. ,после 2015 ----17 г .Сега само Бог знае ? А пък за тунела под Шипка ,какви клетви ,заклинания бяха ? То не бе 2011 година ,после 2013 ....юли 2015 година ,,Режа лентата ,,...2017 ... Психическото състояние на ,,пациента,, вече е очеизвадно ! И ,,дядо ,, т.е. прадядо му ,убит в Белене ! От 10 години ,държавата ,в ръцете на психически болен ??? Весело ,а ?

155

Анонимен

преди 5 години

До 169. А как реши, че ти си стоката?

154

Байфидан

преди 5 години

До 158. Ама на теб така ти се иска, нали, не че ще стане. Аз тази басня я чета и слушам от 2013. Сега сме 2019 и ГЕРБ още са на власт.

153

Breiii

преди 5 години

Щом ви харесва Боко, си го избирайте...но да си знаете, че щом такъв лъжец ви управлява, смятайте и вие що за стока сте...

152

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА Не по един! По пет завода открива...насън!

151

Анонимен

преди 5 години

"Инвестиции има при стабилност и умни хора, обясни той"А инвестиции няма, следователно...

150

Анонимен

преди 5 години

НО НЕ КАЗА НА ПАПАТА, ЧЕ СЕ СПУКАХА ДА ПРАВЯТ РЕМОНТ НА " готовите " магистрали. И пак ремонт после .. и пак .. и пак, НАЛИ?-------------И кои са тези нови магистрали, които ги ремонтират?

149

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова никой не я е избирал. Тя беше назначена от Борисов (както и Плевнелиев) с единствената задача да прикирие чудовищните му кражби от строежа на Метрото.

148

Анонимен

преди 5 години

До до 159В интерес на истината ще хапна зелен боб тази вечер. Не, че нямам пари -тук струва колкото пържолите:) Иначе ми е интересно да гърча руски *** като тебе, жалки мизерници:) Наздраве!

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 160Иванчева "честната"??? Въх!! Ама за същата Иванчева със 70 000 евро в колата ли думаш?? Милата тя, така и не можа да обясни що дирят тези парички там и що светеше като коледна елха:))

146

до 159

преди 5 години

Никога не е късно човек да стане за резил. Включванията ти тук в подкрепа на ГЕРБ го доказват. А упоритостта ти в това да обиждаш са признак за безсилие, това е азбучна истина. Ама от избирател на Герб друго не може да се очаква, това са хора, които ядат филии с мас и лягат и стават с Винету. Напиши пак на някого "***", та да ти олекне, жулни една петдесетограмка, пусни си Слави и си легни спокоен, че си успял в живота. А да, и прочети още една глава от Винету.

145

Анонимен

преди 5 години

Софиянци не гласуват за кмет защото няма добри кандидатури и твърди електорати правят избора. Това е за всички кметски избори след соца. Един от най крадливите е софиянски , който освен откраднати парички и комисиони е на максимална пенсия.Но тая учителка надмина всички, мнооого бърка в меда.Затова не траят честни хора и смазаха Иванчева .