20

Анонимен

преди 5 години

Вие сте едни слуги не олигархията. Каквито и да ги говорите - никой не ви вярва.

19

Анонимен

преди 5 години

Филмите продължават.Времето е хубаво.Отсреща правят хубаво кафе,има и сладкиши.Пламенчо малкозализа косъм .Ветровете духат вдобра посока.Чакаме дълбоки лекистарини.

18

продажници

преди 5 години

Да ги разпускат тия псевдосиндикати!Продадоха работещите за 30 сребърника!Лъжи! Лъжи! Лъжи!Ще ни заблуждават със "светло бъдеще" за 2022год. Пазят мандата и статуквото.

17

Анти дпс

преди 5 години

Всичко е дрън дрън предизборно, а защо 2022год. Кога ли тоя заспал народ ще се събуди да измете всички тия слуги на крадливите политици, то не бяха сарайи,вецове,апартаменти, къши за гости и т. н. СУБУДИ СЕ БЪЛГАРИЯ, защото утре нямя да те има

16

House M.D.

преди 5 години

Работодателят Пламен явно счита господин Бойко Борисов за Магьосникът от Землемория.

15

Румъния

преди 5 години

В Румъния сега е 570 евро за хора с висше и 464 за хора със средно. Големите фирми от България избягаха в Румъния , заради корупцията, мафията и съсредоточената власт в Бойко и ГЕРБ. Мислех, че предишните БСП са калпави, но Бойко удари такова дъно, че при БСП, поне не бяхме последни по доходи, а Румъния беше зад нас. Бойко също е комунист, но от най мръсните манипулатори.

14

ПроСоТо

преди 5 години

ни са коркайте!..Тия искат,ама ша стане така,както Баштицата Бойко НАРЕДИ бе!!!..Питахте ли Баштицата за тия работи?..Ега ти яловите циркове!!!!!...Язък за тоя иначе мил народ,но оставил се в ръцете на най-долните си *** да го "коландрисват"..

13

Анонимен

преди 5 години

В Европа всеки допълнителен час се заплаща като извънреден труд.

12

Анонимен

преди 5 години

Овце, леко да не изпреварите европейците!

11

Joko

преди 5 години

Не разбрах само от кого иска тези заплати. КНСеБе, говорете за стандарт, а не за заплати !

10

Анонимен

преди 5 години

Увеличиха минималната раб.заплата шефа удължи работното време сега работим по -вече за същите пари.На всякъде в Европа работят по 40часа на седмица.Това за месечната заплата е относително има фирми работят и в неделя.

9

MR Buch

преди 5 години

Аз като кажа на клиентите си, че им вдигам цената с 10%, за да мога да вдигна заплатите с 10%/разходите ми се вдигат с повече от тези 10%/. Та клиентите ми масово отказват или си тръгват, много мака част се съгласяват. Та нека тези то КНСБто ми обяснят как ще стане това с вдигането...А сетих се ще ВДИГНЕМ заплатите САМО НА ДЪРЖВНАТА ХРАНИЛКА, а ние от реалния сектор да го д..ме, на служителите ми да се чудя как да им вдигна заплатата и да отделя за повече данъци за Боце и Цвъцко...Да ...

8

яко програмистче

преди 5 години

Аз взимам 6000 лева заплата. КНСБ не ме интересуват.

7

Анонимен

преди 5 години

То хубаво ще станат толкова, ама какви ще са цените? Какво ме грее, че ще получавам повече пари, ако хлябът ми е 3 или 4 лева?

6

1

преди 5 години

КНСБ - ***! Само мрънкат от време на време и нищо! Ама си взимат заплатките за нищоправене! Толкова време мина, една стачка не сте организирали! *** сте на властта и т.н. "олигархи"! 2022 - 450 евро искали :) Смешници! А 2050 не искате ли 500 евро! Ходете си по банкетите, семинарите и не ръсете глупости ! Айляци!

5

Анонимен

преди 5 години

Това няма да стане с управлението на ГЕРБ.

4

Са

преди 5 години

Само си чешат езиците!Тоя,същият,преди 7-8 години беше казал,че до 5-6 години искат,не искат,правителството ще въведе 4 дневна работна седмица!Е как да вярвяш на синдикалист,който лъже?!!

3

Анонимен

преди 5 години

А пък аз искам е такива лаладжии до 2022 да излетат в Космоса с чинията на Бузлуджа, че ми омръзна от хитреци и нагаждачи на мекия хляб!

2

пецата

преди 5 години

Преди избори всякакви аномалии ще се появяват, вчера беше закон за превишаване на допустимата отбрана днеска заплати, утре някаква друга наболяла тема , но всичко това са само залъгалки, кокала е много сладък и баце ще се бори с всички възможни сили

1

Златко

преди 5 години

България остана един файтон хора , толкова ли не могат управляващите да плащат нормални пари ??? Или не им дават господарите !