165

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 164Пълно е със т.н. third-party сенатори в щатите. Меркел няма да си замине с кръв както пухкавелникът мадуро.А русия си остава африканска държава със сняг.

164

Анонимен

преди 5 години

Путин баламосва гладния руснак по примитивен начин. И колкото повече се ловят на въдицата му, толкова по-зле за Русия.

163

Безсмъртен полк

преди 5 години

да се радваш на железа построени да убиват хораДържавите, които нямат достатъчно "железа" изчезват или се разделят с големи части от територията и населението си. За пример - Сърбия, Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, сега във Венесуела се пробват американците, а в КНДР не се пробват, защото ще ги огреят с ядрено слънчице.Радваме се на ЗАЩИТНИЦИТЕ на Родината, а не убиването на врагове.

162

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 165Вставай страна огромная !------И къде на май-ната си ще ходи като "встане"?

161

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Признак на комплексирана нация."До колкото знам с изключение на САЩ (там има колкто си искаш паради по всякакви поводи но няма военни такива) и най-бедните страни във всички останали има някакъв вид и род военни паради. Всеки военен иска поне малко признание от гражданите които защитава.

160

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си голям човекомразец или с болна психика за да се радваш на железа построени да убиват хора. Да ги гледаш, разбирам, но да им се радваш и възхищаваш, не е нормално.

159

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Ок. СССР е една от държавите разгромили фашистка Германия.Това не значи ,че трябва да си затвараме очите пред факта ,че русия в момента е една агресивна диктатура"В САЩ няма диктатура освен републиканци и демократи(двете страни на една монета) от два и кусур века трета политическа сила няма? В Германия канцлерката не се подвизава 20 и кусур години нали?"Демократичните страни" подкрепят сваляне на политици от власт чрез въоръжен превтрат(Украйна) и чрез алт. управление(Венецуела)

158

Анонимен

преди 5 години

Летателната им техника беше страхотна, направо не можахме да я видим

157

Анонимен

преди 5 години

Признак на комплексирана нация.

156

Боби

преди 5 години

До Анонимен"абе какво стана с безаналоговите самальоти ?"Да беше гледал парада и да беше обърнал внимание на времето и нямаше да задаваш поредния глупав въпрос.

155

Анонимен

преди 5 години

Тука се напълни с русофили дето смятат че русия е центъра на вселената.Ок. СССР е една от държавите разгромили фашистка Германия.Това не значи ,че трябва да си затвараме очите пред факта ,че русия в момента е една агресивна диктатура.Безкритичната възхвала на русия е за глyпаци.

154

Анонимен

преди 5 години

До двоен мутростандарт 157Какъв патос, какъв изказ!Типичен представител на "високо благородната и душевно издигната" русофилска прослойка, която, за щастие, е на път на изчезване.

153

Боби

преди 5 години

До Жо"ГЛАВНОКОМАНДУЮШЧИЙ на воружонньх силь Рассия, товаришч Путин седеше на стол, като фараон, докато пред него преминаваше в тържествен марш подчинената му армия.Такова поведение дори Сталин не си го е позволявал."Аз само ще се обърна към Френския парад миналата година. Макрон с жената си и тръмп седяха на пиедестал само четеримата и приемаха Френския парадАман от Анонимни дето не си проверяват нещата преди да се изложат за пореден път в ефира.

152

Анонимен

преди 5 години

ФАШИСТИ, ВИЖТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯТА ТУК И вие ги вижте българи. Ето затова е имало народен съд. Който хвали фашизма и неговото основно достижение, геноцида, той си е за съд. Долу патериците на ГЕРБ - пишман патриоти, начело ВМРО, наследници на една терористична организация, убила Гео Милев и още 30000 българи в периода 23-25 година. Долу царската партия ГЕРБ - АПАРТАМЕНТАДЖИИ. Социална, мирна и справедлива България!!!

151

Анонимен

преди 5 години

Той каза, че във Франция има много паметници на Червената армия, и че Сталин е освободил Франция от Хитлерофашизма. Там който не празнува девети май го считат за НЕНОРМАЛЕНФАШИСТ.

150

Анонимен

преди 5 години

фашисти стига плюхте по Русия. Работя във френска фирма, започнала скоро бизнеса си в България. Вчера шефа французин ни каза, че това е велик празник и във Франция е прието да не е работен ден, а той щял днес да гледа парада на Червената армия в Москва, така се изрази. Като разбра, че у нас не е почивен ден, обяви, че ни дава на служителите от фирмата почивен ден днес. Само във Фашистка гербава България денят не е празничен и почивен ден. Оставка на корумпираното и безобразно нагло герберско упр

149

Жо

преди 5 години

ГЛАВНОКОМАНДУЮШЧИЙ на воружонньх силь Рассия, товаришч Путин седеше на стол, като фараон, докато пред него преминаваше в тържествен марш подчинената му армия.Такова поведение дори Сталин не си го е позволявал.

148

Анонимен

преди 5 години

В Русия военни паради, в ЕС при евроатлантизма - гей-паради.

147

Анонимен

преди 5 години

абе какво стана с безаналоговите самальоти ?

146

Mitkyla

преди 5 години

Много прилича на парада за 6-ти май.... Само летателната техника и бойните машини са "малко" повече.