379

До 408

преди 5 години

Слушай, льох ман,Като си попрочел по темата със Сергей Антонов, вземи да си попълниш пропуските с книгата на официалния преводач на целия процес, който неотлъчно е бил Антонов, адвокати и съдии. И тогава ми обяснявай, че Ватиканците нямат дебел пръст в цялата мазна работа!Коя е книгата и кой е авторът ще си ги потърсиш сам!

378

Анонимен

преди 5 години

Ето това е безродница! Та нима българските духовници не са част от българския народ!!? Ако имат недостатъци, това са и нашите недостатъци! Както и на политиците ни и в още по голяма степен!

377

хммм

преди 5 години

До Анонимен 405 Дали съм свещеник питаш ? Не съм какво искаш да знаеш ???"Поп" не е обидна дума , доколкото помня - е навлязла от румънски поп= свещеник

376

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен407Е, ти щото каза много.

375

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ТИ явно не си наясно КОЙ се изгаври със Сергей Антонов. Най-лесно е със злобното си мислене да хвърлиш кал по който ти се иска, а ??? Няма такава простотития. Айде попрочети малко, а ?----------ти пък с много думи не каза НИЩО.

374

Анонимен

преди 5 години

До още по хмммами запознат съм , какво да направя има данни , какви са бюджетите на владици и т.н , никой не се крие . 9999999999999999Слушам те - давай да видим, а ??? За колко лековерни ни мислите вие - попчетата. Ти си такъв нали душицо ???

373

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ТИ явно не си наясно КОЙ се изгаври със Сергей Антонов. Най-лесно е със злобното си мислене да хвърлиш кал по който ти се иска, а ??? Няма такава простотития. Айде попрочети малко, а ?

372

Анонимен

преди 5 години

Ватикана официално да се извини на България за гаврата със Сергей Антонов и измисления им процес и тогава да ми идват разни Папи на връх Светлия православен празник Гергьовден.Бъчварова, да прочетеш по форумите колко псувни отнесохте по този повод!

371

Анонимен

преди 5 години

Аман от такива! Бъчварова, стани католичка! Нищо не ти пречи...от активна комунистка и атеистка, сега пък много веща в православните канони!От такива като теб, ГЕРБ само губи избиратели!

370

още по хммм

преди 5 години

До + 392 ами запознат съм , какво да направя има данни , какви са бюджетите на владици и т.н , никой не се крие .

369

Анонимен

преди 5 години

До аххВ работите на нашата църква, папата не се меси, а в отношенията си с нея, може единствено да се покае и поиска прошка, ако иска, което не прави. --------------------------------------Да в нашата т.н. църква /каквато нямаме/ може да се меси само цигарения бос - шефа им на тея хрантутняци. Я ми се махай от главата ако обичаш. Изръсихте милиони глупости и продължавате.

368

Анонимен

преди 5 години

Г-жа Бъчварова не спира да ръси глупости, неосъзнавайки своето невежество! Абсолютна невежа, но и нагла беше в МВР! Бихте ли ми дали някаква информация в какво е добра тази женица, освен с послушанието си?

367

Анонимен

преди 5 години

Бъчварова,много си малка да даваш акъл на БПЦ.И да ходиш да видиш на тези под 1% българи - католици колко пари им наливат от Ватикана - селата са пълни и процъфтяват така както бяха нашите села преди вие, подлизурковците на Папата, да ги сусипете.Много си малка като човек, да го знаеш!

366

до 395

преди 5 години

И как госпожа Бъчвара Румянова спазва ,,последния завет на Христос"? Както и ти! Надзиратели на свободния човешки дух!

365

Анонимен

преди 5 години

Значи, към папата - с уважение, преклонение и подлизурство, а към уж своята БПЦ - с назидание е критики! Те това са нашите елити - мазни и сервилни с ,,началниците" и с презрение към българския народ!

364

опетков

преди 5 години

До Стратег Дори без да съзнаваш си написал голяма глупост и показваш силното си невежество по отношение на християнството. Не си прочел вероятно и ред от Стар и Нов завет. Ако беше чел щеше да знаеш какъв е последния завет на Христос, когато Петър го пита какво е най-важно да помнят от неговото "учение". Отговорът е: "Любете се(обичайте се) като братя". Т.н. ни съвременна БПЦ е на светлинни години от християнството, това е една "скромна" мафиотска структура, още един проводник на русоробството.

363

Анонимен

преди 5 години

Папата бил показал нов път за развитие на ПРАВОСЛАВНАТА църква. И още по-фрапиращото е, че западняците я наричат ОРТОДОКСАЛНА... А според нормалния православен папата е най-обикновен еретик, чието развитие е в показността, а не в служба на Бога. Тo нови пътища и Мохамед е показал, утре Бъчварова и него ли ще ни дава за прример? Още повече че през неохраняваната ни граница влизат доста от последователите му.

362

+

преди 5 години

До хммм 384А ти си много запознат, чак нездраво запознат. ЕТО - на папата се знаят, а нашите черни ченгета се правят на много праведни и НИКОЙ не знае какво получават, къде и как живеят и с какво разполагат. Не ми се прави на интересен.

361

Анонимен

преди 5 години

Леле тая колко е д...н.а

360

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 388Я с малки букви и по-спокойно с наставленията