60

Анонимен

преди 5 години

Като всеки го научиха да търси работа на бюро и компютър тъй ще е .....Народа се е отчаял и му е все едно. Достигнахме до тук да мислим само колко ще ни стигнат парите за храна и живото поддържащи услуги - ток , вода,отопление ! Излиза депутата кълне се в любов на народа като го изберат да оправи положението а то излиза че с нашите пари си купил къща за гости или щестонет с личен асансъор Докога ше ни лъжат с тая светлина в тунела на светлото бъдеще ? НАРОДЕ????

59

Анонимен

преди 5 години

До 57. Плащането на данък ДОО. В лична сметка на Запад в/ Германия/. Е успех и достойнство за качествена услуга и продукт. Този данък се стимулира от местната власт. И няма луд да не плаща. Освен ако е без статут и с временно живеене. Не мислещ за бъдещето си.

58

ПроСоТо

преди 5 години

ейиии!..Ще наемат и павиани да вършат работата на строителната мафия,само и само да не дадат малко повече пари и така да задържат у нас строителите..

57

Анонимен

преди 5 години

Има стройтели строят до довършителни работи. Но има и фирми довършват довършителните работи.

56

до 52

преди 5 години

Върви,върви,особено в Лондон.Шурея вече е 2-ра година там почти нелегално.Сам,чрез познат на познати и т.н. прави ремонти по вили,апартаменти...Докарва си по 100 паунда на ден.Никой по света не обича да плаща данъци.Ако има начин,ще спести от тях!

55

Анонимен

преди 5 години

До51. Ти копай. Тия от БСП стигнаха офшорната зона. Сега ще плащат за изборите може и да се вредиш.

54

Ф.С.В.

преди 5 години

Ей Бинев- как е в Константиново бре ??

53

от бургаско до 49

преди 5 години

Същата работа.Правя ремонт след заплатеното от мен вече ремонтирано.Дори мисля вече да регистрирам фирма Башмайстора след майстора.:)

52

Анонимен

преди 5 години

На Запад всичко е частно и затова сивия сектор не върви. Искат документ. Тук си на работа по договор на минимална. Но на ужким. Водиш се за едно ДОО на месец. Работиш другаде не официално плащат ти на ръка. Общо взето мърлява работа. Сато По Съветско време. Това е модела ни от Москва. А уж ки сме в ЕС. и НАТО. В Германия стройтел е с 65 ? ва час. Но и с ? по ДОО в тяхна осигурителна каса с лична сметка.

51

Анонимен

преди 5 години

Борисов, има ли още накъде да копаем, защото подминахме дъното отдавна!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Като не се насърчават приложните науки и няма дисциплина да си създаваме индустрии така ще е . Ще внасяме сулъо и пулъо от незнам къде си . Убиват българското за да дойде чуждото и да ни използват по БДС вместо по ЕС стандарт. Българина плаща за да се строи магистрали за немските френските , холанските ,датските пияници които за благодарност ни пребиват .

49

От Гоцеделческо

преди 5 години

Тук едни строители, да ви кажа.Накрая започваш сам да учиш, и си довършваш строежа и ремонта САМ!Търсиш един месец някой майстор, всички мнооооого заети... Никой не иска да каже точна дата в която да започне работата. Плащаш им на час, три пъти повече от това, което сам изкарваш( не е малко за областа! ), още много Капризи. Идва най- после денят, и го мързи да работи. Накрая виждаш, че е некадърник.Гониш го, сядаш да четеш и търсиш съвет от пенсионерите в махалата.. След една седмица си готов.

48

Анонимен

преди 5 години

До ХахахахахКато след ядрен апокалипсис сме.

47

Анонимен

преди 5 години

Държавата е стабилна и се развива, строи се много и има нужда от работници ГЕРБ пребори безработицата Велики са световните банки и илюминатите.

46

Стоян

преди 5 години

Въпреки ниските заплати и калпавите условия на труд има достатъчно строители Какво се строи сега в страната - 10 хотела и 15 жилищни кооперации Всичките приказки за недостиг на строители и обслужващ персонал по курортите е защото управниците ни обещаха да приемат бежанци и сега се оправдаваме

45

Анонимен

преди 5 години

Ало Камерата. Като регистрирана и действаща фирма за 30 години съм получил едно единствена поръчка за ремонт на д. градина в Младост 1999г. И след като отказах рекета това беше и последната обществената поръчка. Като частник немога да смогна от ремонти след тия фирми в сивия сектор. Просто вървя след тях.

44

до 30

преди 5 години

Че те виетнамците са си по-заплатени от нас.За кво им е да идват тук?Социализъма отдавна мина.

43

Хахахахах

преди 5 години

Нали ги даваха по телевизията преди няколко години иркачаните. Бежанец казваше, че като е дошъл в България, си е помислил, че сме във война. Дупки по улиците, като от бомби, рушащи се сгради, занемарени тротоари, градинки, паркове и всичко бурясало, а народа беден.

42

добре,но

преди 5 години

Вноса на работна ръка да е от държави от европа,няма лошо.Само че няма как да дойде некой,който да ви работи за по 5лв на час.Като гледам по черноморските курорти направо е блъсканица от украинци и молдовци работяги.

41

Анонимен

преди 5 години

Да поканим Орбан да ни стане президент и ще се намерят много строители даже ще има излишък.