115

Анонимен

преди 5 години

В нарушение на Конституцията на докторите беше даден специален статут и специални права.

114

Анонимен

преди 5 години

Няма проблеми - най-вероятно е внезапна или почти внезапна смърт, което си е в реда на нещата, кво ся...

113

Totenkopf

преди 5 години

"Внезапна смърт", а? Все едно говорим за термин, от хокея. Директора трябва да лежи в затвора само заради това свое изречение за нищо друго. Човешкия живот не струва и една стотинка в България. Господ да ни е на помощ.

112

Анонимен

преди 5 години

Човекът лежи пред болница, ония пращат линейка от съседния квартал. Няма такава държава! Закривай!

111

Анонимен

преди 5 години

И какво като е на 71-72, няма ли право да живее? Няма такава държава! По света има статистика, че най-голям шанс да те върнат към живота при съречен арест е ако ти се случи в болница или близо до нея. В БГ, май колкото по-близо си до болницата толкова по-зле са ти шансовете. Щото ако си вътре, ще ти помогнат, ама ако си надвора, ще те чакат или да се съживиш и сам да си влезеш, или да дойде линейка след около 20 минути. Без кислород умираш за 5, 10 с първа помощ.

110

Анонимен

преди 5 години

Ако никой не е излязъл наистина, кетапите на тия доктори трябва да се отнемат не стават за доктори.

109

до 117

преди 5 години

Никога няма да се оправим. Яко сме го закъсали, ама много яко. Прекалено яко с този манталитет. цялото общество е безчувствено, та един Бойко пролет не прави.

108

Анонимен

преди 5 години

От 11 години началник, законописец и даващ бюджет и заплати на докторите е Бойко Борисов.Като не ви харесва работата в учрежденията под негово управление, се оплаквайте нему. Нали затова взима заплата като Премиер в крайна сметка.

107

Очевидец

преди 5 години

Аз преди няколко дни станах свидетел на подобен случай в Пирогов. Бяха докарали възрастна жена от Окръжна болница в количка за някакъв преглед. Тя си чакаше да и дойде реда и ... за жалост го не дочака. Докторите си пишеха вътре в кабинета формуляри , чуваше се смях. По едно време една сестра видя, че не е добре жената, завтече се да я кара към шокова зала и след това излезе главния доктор, който най-невъзмутимо каза: Край те я към моргата. В такива ситуации, както обикновено няма виновен.

106

Анонимен

преди 5 години

"Как точно Бойко ни е пак виновен. Човек агонизира пред болница, никой от персонала не помага,"Ето как! От 11 години:1. Министерството на здравеопазването е под управление на Бойко Борисов.2. Бюджета на болниците и държавата е под управлението на Байко Борисов.3. Законите за всичко включително за здравеопазването и как е организирано всичко е под управление на Бойко Борисов.4. Местната власт е под контрол на Бойко Борисов.Надявам се сега разбираш.

105

препоръка

преди 5 години

Сменете народа,политиците сами ще изчезнат!

104

В България

преди 5 години

има много добри и човечни лекари,но има има и такива с принизена,почти животинска душа,алчни за пари,алчни ,нагли и безскрупулни.

103

Анонимен

преди 5 години

V BG BYLGARI NE ISKAT NE RAZBRAXTE LI SCHTE SI DOKARAT UKRAINCI KITAICI MARSIANCI BYLGARITE SA NA UMIRANE BQGAITE OT TAM

102

POP TODOR

преди 5 години

PROKLETI VSICHKI KOITO NI DOKARAXA DO TAM ANATEMA

101

bocko

преди 5 години

трагедията на БГ народ!!!

100

Анонимен

преди 5 години

Що за система е това да си на прага на болницата, да агонизираш и умираш там, и да трябва линейка на Спешна помощ да дойде от няколко километра, за да премести пациента няколко метра навътре в болницата. Ако изнесеното в статията е истина, то това е тотално деградирала държава и общество! И ние сме членове на ЕС!!!! .....

99

как може

преди 5 години

Това не са лекари - това са живoтни.

98

Анонимен

преди 5 години

ZA BOGA BRAKQ BEGAITE OT BYLGARIQ E.B.ATI KOCHINATA JIVOYT NE STRUVA TAM EDNA LULA TUITUIN

97

Един от Северозапада

преди 5 години

Случай с мен, от преди няколко години.Като разбраха, че съм осигурен, прекараха ме през 4 пътеки, в болницата. Плюк разкарване до столицата за специфични изследвания, скенер и др. След 3-4 месеца,без никакво подобрение, отивам без направление, на консултация при известен професор, национален консултант, в Софийска болница.Човека ме прегледа-30 мин. преглед, чете епикризата-смя се, и каза-с теб само са източили здравната каса, и са те наляли с куп ненужни лекарства, а е трябвало 7 дни по 1хапче.

96

мдаа

преди 5 години

После питат що не щем да плащаме осигуровки.Лека му пръст на човечеца! Отървал се е.