125

Анонимен

преди 5 години

РадеФ, другарю.......ако не знаеш.....да ти кажа......Титаник потъна отдавна.......и комунистите с него.

124

Анонимен

преди 5 години

Нищо не става в тая територия вече.То много лесно така... Взимаш скъп апартамент и си подаваш оставката и те забравят вече и ти си ползваш апартамента.Трябва да им ги отнемат тия апартаменти и да им запорират сметките.

123

Анонимен

преди 5 години

Националните предатели не се гонят с пръчки и съчки, а с революция, водена от смел и достоен пълководец.. Такъв обаче няма и докато управляват тримата дебели само ще си пишем глупостите докато задремем..

122

До 172

преди 5 години

Да, ама и на мен да ми плащаха така добре, като на вмирисания и аз щях да пиша глупости и възхвали за Герб

121

Анонимен

преди 5 години

Съвсем скоро гербавите крадци ще тичате по улиците с джобове пълни с пари и злато, а по петите ви ще тичат хора с тояги в ръце!Наближава якото тричене на национални предатели и обирджии!

120

Гербаджия

преди 5 години

М, че той Радев е като босо магаре, няма никакви права и нищо не може да ни направи. Само си цвили. Тогава защо да му обръщаме внимание. Продължаваме си с нашите грабежни дейности...

119

Анонимен

преди 5 години

Радеф и вие сте в кюпа.Несе прави на ухапан.Поне несе обаждай в строя.Не мее яд ако ме урита подкован кон,яд мее когато ме урита босо магаре.😝👍

118

До 166

преди 5 години

А, не вече вие сте били при Златев, така че всичко е опоскано. Имам предвид яко крадене, не където вече вие сте били..

117

Анонимен

преди 5 години

"Айде къде да ида да крада"Опитай при ЗлатеФ......за сега само там остана за крадене.........останалото го свършиха тези от пОзитано и шИпка.....понял?

116

Анонимен

преди 5 години

Мда..... иСпити по пОлитикономия.

115

ДО ГЕРБ троловете

преди 5 години

Моля, включете ме и мен. Аз най- много ще крещя за ГЕРБ. Колко се плаща на крясък? Дори мога да кажа, че съм честен като тях и съвсем малко крада. Айде къде да ида да крада, пардон да крещя,,,

114

До 162

преди 5 години

Не, взимах иСпити по ограмотяване

113

Анонимен

преди 5 години

"Троловете на ГЕРБ първо минават испит"Абе, ти в землянката на Митко Палаузов ли си бил до сега.......

112

До 159

преди 5 години

ИСПИТ ли минаватт, ха-ха,

111

Анонимен

преди 5 години

Троловете на ГЕРБ първо минават испит за интелигентност.А ти не си такъв. Айде, марш в талаша!

110

До 157

преди 5 години

Мисля, че в длъжностната характеристика на Радев не пише, че може да сваля крадливи правителства

109

въпрос

преди 5 години

Ако имате служител назначен на 11000 лева заплата, и той върши работа колкото Радев.Как бихте постъпили с този служител?Нямам повече въпроси.

108

Анонимен

преди 5 години

Моля за инфо, искам да се включа като *** и аз да възхвалявам Герб, те не са никак мошеници и са много честни, никой не краде. Сега къде да ида да ми платят?

107

Goddess Rhеa

преди 5 години

До до Goddess Rheaневерието не е грах, то е свещено право на личността + ГРЯХ Е БОГОХУЛСТВОТО +все пак накрая всички стават вярващи дори рашките хибриди и червените хейтъри..............Ако "шишарките" на решетника са ти омръзнали...близни си "альошината" близлка, че й пресъхна шмайзераако и това не помогне - мента, глог и валериан+ +++++ +... аз съм тази, за която се представям ...и от 2013 хибридите са ме проверявали по десетки пъти всеки ден...

106

ДртПрч

преди 5 години

O, горкичкият! Само някаква панелка във военните блокове имал завалийката. Да обяви сметка "DMS Rezident", пък и капачки може да почнем да му събираме за подобаващо ново жилище. Ето, и сълза ми напира в ъгълчето на окото. А, не. Мушица било.