44

Таня Латинова

преди 5 години

БГ пълна с партии като(.) юрган с въшки...Цветанчо се връща в яслата да пълни гушката!? Или не го виждате що за"български политик е"

43

от 32

преди 5 години

Само царя честити или неговите бели якички като Милен Велчев например още не са се появили по тв-то за да ви ретроспектират,така както драгалевския днес.Съмнява ме,че държавния департамент ни е подготвил един микс от най-крадливите кадри,които по времето на СДС,ОДС,НДСВ,ГЕРБ са били по разни агенции и помощници на министри и зам.министри.

42

Анонимен

преди 5 години

Нагли, нагли до безкрай.

41

.

преди 5 години

Няма отърване :)

40

Анонимен

преди 5 години

ДА ГИ НАКАЖЕМ НА ИЗБОРИТЕАбе тръткаджии вие веднъж не сте гласували с полужителен вот! Само мръсотии от вас:да ги накажем, да отмъстим, да ги съсипе???Вижте си вашето киpливо БСП, че то мирише от всякъде!

39

Анонимен

преди 5 години

Да си обуева маратонките като ходи в парламента. Маратонките- символ на резила

38

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Браво, Цветанов.Сваляй Бойко и смело напред .

37

Анонимен

преди 5 години

ДА ГИ НАКАЖЕМ НА ИЗБОРИТЕ

36

от 32

преди 5 години

И после баце ще замине на законна почивка и пенсия в Барцелона.Сега разбрахте ли кой ва окраде повече ?Баце в Барцелона или драгалевския в Драгалевци,или белите якички на царя честити.

35

Анонимен

преди 5 години

Борисов: Как може Цветановда каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Първо - може да ни накаже Господ, може да ни накажат хората, мога да го накажа и аз! И го наказах с максималната строгост. Другото е работа на партиите, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите.

34

Анонимен

преди 5 години

Защо недоволствате? Това са битовизми, според някои от вас. По- важен е боят в Габрово. Фокусът трябва да е изместен към етническите въпроси. И да не се интересуваме от статуквото.

33

_|_

преди 5 години

Е как, мн ясно, изборите вече е уредил, по малките градове вече е платено, на който трябва (няма майтап, в малките градове вс се знае) и сега се стега да брои. Ако спечелят, съм сигурен, вече, че е с купени гласове. Няма нормален човек, който да гласува за осъдени крадци и лъжци (ЦЦ и ББ, все пак и БГ съд ги осъди (случаите с лекарите и йончева)). Но народът беден, за 50 лв "шведите" ще пускат бюлетини, все пак те са основния електорат на ББ. Жалко, наистина сме хубаво местенце, но го опоскаха!

32

Лудко

преди 5 години

Ти не го пускаш прага да прескочи - то за дивана пита?!?!?!Ей тва си е чиста проба НАГЛОСТ!

31

Анонимен

преди 5 години

Пламен Нунев, новият председател на вътрешната комисия в парламента, коментира завръщането в парламента на Цветан Цветанов като сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ. "Голяма част от законопроектите, които ще се гледат в комисията по вътрешна сигурност са започнати от него, затова е нужно неговото присъствие", каза НуневЕ, как да имаме закони, като се започват от фузкултурник? По-скоро прави закони за себе си и себеподобните, за да крадат повече.

30

срамота

преди 5 години

Цели 11 милиарда се крадат годишно в държавата.Минимум 95% се крадат от Шайката.Е ,как няма да ни се смеят в лицето , а грозния физкултурник ЦЦ да твърди ,че никой не може да го пипне.И да ни натрапва отвратителната си физиономия всеки ден.Защо не е в затвора този алчен и нагъл тип?

29

Анонимен

преди 5 години

Ако не сте разбрали ББ върви към културно сдаване на властта,така както са го инструктирали от държавния департамент.Идеята е да се провалят на евроизборите,и наесен 2 в 1.Само че БСП-ту да не си навиват на пръстта,че скоро ще са във властта.Новото гражданско движение по примера на НДСВ и ГЕРБ,което трябва да прерасне в партия и трябва да победи на парламентарните и местни избори през есента още не е в прожекторите.

28

Финалът

преди 5 години

наближава ! На "Свободна Европа", нема как да се нарежда от тукашни люде ! Голямо шоу, ще да е...

27

ПроСоТо

преди 5 години

"нещатен сътрудник на парламентарната група на герб"...?!?!?!?!?!...И КАКВО ЩЕ ДА Е ТОВА ЖИВОТНО?!този вече наистина прекали!!!..СТАНА ГНУ-СЕН та чак отблъскващ!!!!НЕВЕРОЯТЕН НАГЛЕЦ!...НЕВЕРОЯТЕН!............ВЪН ГЕРБАВИТЕ ИЗЧАДИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ В България!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 5 години

на мен ли само ми прилича това лице все повече и повече на Митьо Очите? защо още не е привлечен като обвиняем да изяснява произхода на средствата си и какво прави в парламента, от който беше изгонен?

25

бай ганю

преди 5 години

е как без диригента ?