53

Анонимен

преди 5 години

Строежа спира ама..............до изборите.После, съдът..........ааааааааа, знаем как (кеш/на ръка/по сметка) решава.Хайде стига глупости!!Тази сценка я гледаме мноооого години.

52

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбирам с какво този строеж вреди на обществото, че се спира? Не разбирам, защо в България когато тръгнеш да строиш и една барака за инструменти, ти трябват 200 разрешителни и благословията на хиляди бюрократи, чакащи рушвет. Корупция има, всички знаят това, но тя се генерира от безумните процедури заложени в законите.

51

Евродепутат

преди 5 години

На тоя Пламен Мирянов съм му дал 300 к евра напред за апартамент там. Да има късмета да не го построи....

50

XxX

преди 5 години

Аз предлагам всички държавни решения да се взимат след анкета пусната във Фейсбук! То така или иначе тази държава се управлява по този начин. Някой иска да строи някъде - събира се кварталния съвет със съответните старейшини и се решава. После предлагам съседите да се избират с фейс контрол - който ни кефи остава, който не ни кефи да си ходи. А, какво ще кажете софиянци от скоро?

49

Анонимен

преди 5 години

В този "Златен век" половината депутати от ГЕРБ са си купили на зелено апартаменти. Няма как да изгорят. За имане те са готови да изгорят дори ... Бацо!

48

Мария Гаргамел

преди 5 години

Не само ще се спре а и ще се събори. Това е цената за изчистване на името на едни хора с подаръци

47

Анонимен

преди 5 години

Българи, лъжат ви. Живея наблизо. Строежът си продължава с пълна сила.

46

Анонимен

преди 5 години

Предизобни димки и пушилки.Ама Кьовеши като дойде ще ви оправи,крадци долни герберастки.

45

Бацито

преди 5 години

Вчера минавам покрай строежа до нас и гледам откраднали цимента дето аз мислех да открадна.До къде стигна тая държава,ей!!!???

44

Красю черния

преди 5 години

Охо, а тия дето с а платили вече на зелено по половин милион за апартамент. И тия с обещаните подаръци на последния етаж. Ко ще правят сега. Фалит за артекс и да връщат бържи парите

43

Анонимен

преди 5 години

Да обществото ще спечели много от спирането на строежа, може да се развеждат туристи в зарязания строеж, където те да се удивляват на неповторимата атмосфера сътворена от бездомници и наркомани. Най-добре да се спре и всякакво строителство в София, за да може комплексарите да ликуват и да чакаме панелните коптори да започнат да се стоварват върху *** им глави със страшна сила. Строителството враг 1 на България.

42

stiling

преди 5 години

И сега каво? Съдът ще реше спора! Пак ни правят на бялъци.Нали на главния съдя (Лозан Панов) жената също е купила тънко от Арттекс 176 митра апартаментче с два гаража. Пък и собствениците на Артекс са им и кумове.Как ще реши съдът питам аз и отговор не искам!Хаххаха Цирк за пред народа!

41

Реалист

преди 5 години

Всичко това е резултат от липсата на държавност. И тук не говоря само за рушветите давани от една от най-реномираните строителни фирми в България, говоря и за действията и бездействията на държавните структури. Вече приличаме на бананова република, в която един човек управлява всичко и всички. Държавата се управлява с протести през ФБ. Извинявайте, но какъв сигнал е това към наистина сериозните инвеститори - ако Шефа е на кеф ще правите бизнес, ако не е на кеф ... прецакани сте.

40

Предприемач

преди 5 години

Лаком г* з кръв се**е с а казали хората. Да ходят тия мушенници да строят в Индия. Да кажат на кого и защо подариха имения веднага.

39

Митьо

преди 5 години

Фалит за алчният Пламен Мирянов. Да ходи да строи на майкината си. Сега започна да говори. Като е мъж да излезе и да каже на кого и защо е подарявал апартаменти.

38

Анонимен

преди 5 години

Бойко, разпореди и фалит на фирмите за бързи кредити и ще дойда лично в министерски съвет да те целуна по темето. И ще ти кажа БРАВО!

37

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Небостъргача ще продължи да се строи през лятото и до есента ще е...готов.Трябва време АРТЕКС да...раздаде още няколко апартамента на когото...требе,а до тогаз и Тиквун ке...падне.

36

Анонимен

преди 5 години

До УжасАма има една поговорка - лаком *ъз, кръв *ере--кажи го също и на шайката на "арменския поп & Ко"!за тях също важи със страшна сила!

35

Радев бъди мъж!

преди 5 години

След като ПИК е публикувал цената, кога Радев ще каментира и ще потвърди или отрече казаното. Ако е вярно, кога ще последва примера на Цветанов и ще си подаде оставката?

34

Анонимен

преди 5 години

Aртекс заложиха на труден мач с космически коефициент. Да съдят държавата в Страсбург, междувременно клиентите им да съдят тях за нанесени материални щети в особено големи размери, плащайки им космически суми, неколкократно завишени над пазарната за квадратен метър и сметката ще е чиста.