42

Анонимен

преди 5 години

Ако Сталин беше жив щеше да натика българите в Чукотка !То и на Путин е това желанието, затова изпрати тук попа на КГБ'то Гудяев !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

41

ERICH

преди 5 години

Поиграли си юнаците със съдбата на различните държави.Ами били са победители и те решават.Страното е,че тази подялба обикновено я преписват на Ялта,на някаква салфетка и други глупости.На официална среща с книжни салфетки като в селска хоремаг,хайде де.На такива срещи по принцип салфетките са от фин памук или фин лен/така предполагам/,ама я да видя как се пише на текстилна салфетка.В Ялта срещата е тристранна ,тогава къде е Рузвелт при делбата.Ясно е ,че в Москва

40

Не!

преди 5 години

До ПетровКакви славяни те гонят тебе бе, това е измишльотина на Екатерина велика да обедини мужиците.

39

до 36

преди 5 години

Защото англосаксонците са си позволили единствено да ръсят бомби в източноевропейските територии до превръщането им в "картофена нива". Имали са възможност да освободят хората от един кпнцлагер(не си спомням точно кой), но само са прелетели над него и е трябвало отново руснаците да жертват животи. Моят въпрос е: С какво французите са допринесли повече за края на войната от българите, за да са третирани като победители?!

38

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Сталин, Чърчил като знаем как е мразел БГ е щял да ни натика в северна БГ само,и такъв геницид щяха да ни наложат,че отдавна да сме свършили като народ вече.

37

Анонимен

преди 5 години

До 38Какво е "Грозинец",***!?

36

Историк

преди 5 години

Днес България 45/55...!

35

Анонимен

преди 5 години

Каква съветска русия сънуваш. КАЗВА СЕ СССР. - Съюз на Съветските Социалистически РЕПУБЛИКИ. Русия е имало до царската власт. След 1910г. От започване на революцията до днес няма държава Русия има РФ / РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ/ . ТОВА Е КАКТО СФРЮ Няма Сръбско СФРЮ казва се Съюз

34

до 37

преди 5 години

Що великата славянска война я ръководи Грозинец ?????????

33

Петров

преди 5 години

Великата борба на славянските народи срещу западните имперсики нации завърши със съкрушителна победа под ръкводството на генералисимус Сталин. Наглите британци, алчните американци, кръвожадните немци си останаха в старите си колонии. Сега империалистите надигат глава, но в Сирия вече им я счупиха. Скоро пак ще изгрее слънце на нашата, славянската улиц.

32

до швабата

преди 5 години

що бе ,като гледам афганистан ирак либия панама салвадор хондурас цуфтят от благоденствие като американски протекторати

31

Анонимен

преди 5 години

Сталин е разбойника. Нищо не е спазил. Мильони хора погуби.

30

Анонимен

преди 5 години

Ами англосаксонците защо не са си държали на процентите, а са позволили на руснаците да стигнат до 100% по тия територии?!

29

до 31

преди 5 години

За Сърбия не си писал ,ама там Тито си я е карал баш 50 на 50 % и затова го ненавиждаха ,а сърбите го раздаваха западняци и сучеха от всякъде --така че и от диктатора на съответната държава си е зависело колко ще се навежда...истината е че колкото си по-близо в географски план до СССР толкова повече центростремителните сили се засилваха..

28

до 29

преди 5 години

ти не разбра ли че Чърчил ни е продал бе, какви войски в Бг сънуваш. Тези същите войски са седяли във Виена до 47 *** но не са правели референдуми, щото на листчето пазарлъка е бил друг. А и колко са седяли съветските войски в Бг, две седмици докато минат транзит за Югославия ....

27

привет от Германия

преди 5 години

Който е под руско влияние ,той хубаво не вижда , само мизерия и тоталитарен режим ! Сега и Турция е тръгнала по този път и имат много да си патят , ако турците не успеят да свалят Ердоган !

26

Анонимен

преди 5 години

Тази бележка нищо не е решила защото Съветска Русия изобщо не спазва договорите .Унищожава потенциалната опозиция в България през 1944-47 гдокато страната е окупирана от Червената армия .Загиват около 50 хилди души .Организира партизанско движение Гърция като прехвърля български комунисти да се бият като "гръцки " партизани .Във всички страни където стъпва руски войник,без Австрия са извършени масови чистки и хилядихора са избити или изпратени в конлагери.

25

Анонимен

преди 5 години

Винаги правото е на страната на по-силния. Така е в тоя свят.

24

Анонимен

преди 5 години

На практика СССР не спазва нищо от тази бележка. Влиянието в Унгария и България на руския ботуш е 100% до падането на комунизма.

23

ПРОДАЛИ СА НА..

преди 5 години

То си е и грешка да се обвиняват и наричат комунисти хора който се възползват от само една микроскопична част от трудовете на марксистите по точно само от / диктатурата на пролетариата / за да се облагодетелстват от неограничена власт уж ,че ще строят социализъм и комунизъм --та тази олигархия която беше обсебила държавата --след 89 г само материализира натрупаният до този момент властови ресурс и сега те са отново новите стройтели на демократична Б-я...промяна и има и няма за някой...