41

Анонимен

преди 5 години

аре стига с тая кобра и с тая суши бе!

40

Анонимен

преди 5 години

До 46 ми нищо недостойно няма особено ако и на теб и на тях им хсрева тогава даже си е супер купон.*** то не е в това проблема а в това че пак медиите в България ви спестяват информация.Случайно съвпадение ли е че Кличко не искаше да ходи на турнира в Калифорния а откакто чу че Кубрат е дисквалифициран вече иска.Тоя номер с платените уж насилени жени го спретнаха на Берлускони на Саркози на кой ли не вече става банално.А е ясно защо.Понеже е странно как Кубрат победи боксьор побеждавал Кличко.

39

до 48

преди 5 години

Зли...завистливи...и ***!Не е важното - те да са добре!А и другите да са зле!

38

Зли тролове

преди 5 години

Тъмнина и светлина винаги в конфликт? Да. А причината е естеството на свободната воля. Ние имаме добро срещу злото като наша тема, а за всяко нещо, филмите, литературата, доброто срещу злото е ключовото нещо. Правим го тук. Опитваме се да се развиваме в положителна посока, което е положителна любов. Имаме онези, които могат да направят противоположния избор, да имат свободна воля. Те могат да изберат да бъдат егоисти. Така че причината, поради която сте зли е свободната воля !

37

Brazzers video

преди 5 години

Малиии, тая е слепа като къртица.......ама пък може да го набара като кулен у шарена торбичка!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32А какво недостойно има да ядеш суши в компанията на голи жени ?

35

Анонимен

преди 5 години

Препоръчвам на Кубрат и медиите да млъкнат напълно и предоставят защитата на професионалист! На добър час!

34

до 43

преди 5 години

За Пульо ... не знам...ама ти още дълго ще млатиш мазния бюрек - че стотинките за друго не стигот!

33

Анонимен 23

преди 5 години

Във форума - може да си и "милионер"Всички ти вярваме - кво му плащаш?

32

Анонимен

преди 5 години

Българските..... наредиха базови норми на поведение под понятието "джендеризъм". Какво му е нормалното да награбиш непозната жена за да я целуваш в устата пред публика? Ама деколте имала, такава била онакава била... започва да и лепи етикети и да доказва че има право да не я уважава! Ама емоционален бил - ами добре, но като му се охлади емоцията - просто кажи едно "извинявай" и точка! За да не изглеждаш първобитен. Не, ще постват видеа за да доказват какво? - че има право да се държи неуважително! Предизвикала го билавидите ли... Съвсем ще го забият и с право!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Мерси но съм станал това което винаги съм искал да бъда! Не съм боксьор и за това имам повече мозъчни кклетки и не по-малко средства от Кубрат! Нямам нищо против Кубрат а просто пиша защото познавам съдебната система и начина по който се гледат делата. Кубрат трябваше да млъкне на секундата а не до публикува клипове с Джени. Навреният от него "троянски" кон вече много трудно ще излезе!

30

Капан за пулета

преди 5 години

А сега накъде?

29

Анонимен

преди 5 години

Добре, тази как не я съдят разни феминистки организации, при положение, че уронва достойнството на жените, като ги използва за тави за хранене.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Дойде време на безличност заради отнет лиценз. Факт! Сега как и къде ще *** няма да е от огромно значение! Който си носи "българщината" не може да бъде професионалист а щом не се държи професионално - отпада, както и стана.

27

Анонимен 23

преди 5 години

Няма по-голям сексист от българския *** ... и същия се изсипа да пише - как "обидили поредната силиконова $***"Машшала ***!

26

Анонимен

преди 5 години

Не е станало кой знае какво но нека е за урок на българина. Кубрат трябваше на секундата да се извини. Българските порядки не вървят в САЩ, проста и обектива истина!Публикацията на клипа с търкащата се Джени ще е изключително детриментал за защитата на Кубрат тъй като българския тип "оплюване" води до ВИНОВЕН даже и на яве да не е! Българският тип простотия на запад не се толерира и за това Кобрата ще си плати като за световно! Той самият си подля вода а можеше да излезе чист от ситуацията!

25

Анонимен 23

преди 5 години

Кралицата на "голото суши" ще съди Кубрат, че я целунал.... ако беше боцкал сурова риба от венериния и хълм - всичко щеше да е окей!И сюрията от латентни и явни *** във форума и приглася!Няма такъв джумбиш!Тези същите - дето хвърляхте къчове против Истамбулската Конвенция ... сега сте - дружки на новия морал Made in USA!Ми *** сте си ... шизoфренични при това!

24

Патриот толераст

преди 5 години

Аз съм плътно зад Опулев и другите афганистанци бежанци дето грабят жените по летищата в Мюнхен и по боксовите рингове и ги държат за задниците.

23

Анонимен 23

преди 5 години

Ааааахахаха....2 минуса .... *** не обича да му напомнят - какъв е!

22

Анонимен

преди 5 години

Още - едно място на което селяните сеирджии да излеят злобата и зависта си.Пишкат неуморно - най-сетне намерили начин да оправдаят собствената си безличност.Уникалното им качество - е шпагата - да плюят по новите "налагани им от САЩ ценности" , и да се изкарат по-католициот папата!Думата е - ганчовци!