134

двете братски

преди 5 години

партии-сдс и герб се сдушиха обединени от келепира!Методиев дали е обърнал внимание на една анкета наскоро в наш нов-и сайт?На въпрос при кое правителство след 89г. най-много се крадеше-неговото е лидер с подгласник това на бащата на шоковата терапия Костов.Разликата е в това,че последното крадеше на поразия при бандитската прив-я,а сегашните блажат от еврофондове.Че как няма да плачат за тоз съюз.Сълуваха и се потупваха с Дюнкер,сега ще е Рьорнер!

133

Свако ти

преди 5 години

До Анонимен 144Май не помниш ефекта от картата с черепите...

132

Анонимен

преди 5 години

Заради такива грешки обикновените хора носят наказателна отговорност и им издават присъди. В затвора се вкарват хора за нищожни кражби, а други за стотици хиляди се преместват от 1 висша длъжност на друга висша длъжност с усмивка на лице.

131

Burzum

преди 5 години

Не сме безгрешни но сме истинскиииииии ...хаха

130

Василев

преди 5 години

И каква е разликата от живковисткия -сталинистки-комунистически маркистки режим и сега, след като сега хората с власт имат повече привилегии и повече крадат народни пари???Добър ден селяни прости!!!Агент Питър Мълигън!ЦРУ!!!

129

Анонимен

преди 5 години

Свещена простота. Това е максимума на интелектуалните му напъни. Как унищожиха цялото разузнаване и контраразузнаване та няма кой да го запише с долния му каруцарски манталитет когато говори зад камерите. Дано се осъзнаят малко хората и се отърсят от мрачното ежедневие и да гласуват против това корумпирано предателско сдружение герб. Ако не гласувате пак Цветанов ще преброи и нареди изборите.

128

Анонимен

преди 5 години

Каквито избирателите, такива и политиците. Българинът няма да се научи, че тия, дето най- ги гледаме по телевизията преди избори, са най-крадливи, понеже тия рекламни клипове и телевизионно време струват адски ного пари. И на следващите избори избира пак тях, спори ГЕРБ, БСП, патриотари, а тия се подхилкват и си вдигат едни на други топката да са пак заедно на софрата. Търсете партии извън тая клика, Демократична България е добър вариант, евентуално и Татяна Дончева ако се кандидатира неин човек

127

Анонимен

преди 5 години

"" хората от БСП апартаментите и ниските цени са никакъв проблем. Те живеят в държавни жилища от 9 септември до ден днешен и никой не им ги взе ... ""..............ами това е самата истина ... на 9 ти септември 44 та година другарите партизани си взеха кой каквото поиска, а собствениците - на прасетата в Белене ... разбира се с неоценимата помощ на братския Съветски Съюз.И сега същите слушат руска фашистка пропаганда и се точат отново на народа си.

126

Василев

преди 5 години

На добрите и примерните политици им продават по 600 евра застроена жилищна площ в Лозенец, а на лошите хора и политици, им ги продават на 2000 евра!!!Наистина ГЕРБ са най-добри на този етап!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Върнан Джоунс!ЦРУ!!!

125

До броя на апартамен

преди 5 години

И колко ще станат апартаментите, ако герб останат на власт?

124

Burzum

преди 5 години

*** за Брюксел!

123

броя на апартаментит

преди 5 години

Колко апартамента имат общо кандидатите на пожарникаря и на Цецо Апартаменто? 170, или 1700, или 17 000?

122

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов IV...

121

Да де

преди 5 години

Бойко, вие сте съвършени крадци. Крадете от собствения си народ.

120

Анонимен

преди 5 години

При Станишев за 4 години БВП се удвои а при Тиквоний за 10 години има 10% нарастване.Ето това е положението!Всичко останало са празни приказки.Но българите са селски народ и ди искат сeляk като тях да ги Оправя.

119

Анонимен

преди 5 години

Чорапчето се разплита.Стана ясно защо са тръгнали с гранатомети срещу Иванчева.Ваклото агънце дето закупило на безценица земя в Младост да строи бил рода на Шашко Йорданов Ястребински.....който боко е нарочил за евродупетат на 70 години...

118

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Навсякъде канен, навсякъде приет... - същински Левски, но по голям като значение и мащабност...

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 116Селски, ти да не си врачка та знаеш какво ще направи БСП.Боко-тиквата го видяхме 10 години как освен кражби и ремонт на ремонта на ремонта друго няма.Хайде стига с тези мандри провинциални че БСП щели да направят ....

116

Анонимен

преди 5 години

Герб са най-алчната и долна издънка на БКП.

115

Анонимен

преди 5 години

Хората нямат достъп до Изборите !За това ,сте на власт !