66

Предположение

преди 5 години

500 000$ за Джени, 100 000$ хонорар за адвокатката и и всичко е точно!Ама побързай с извинението! Тик-так тик-так

65

Анонимен

преди 5 години

До 64Как е могал да се върже?--когато пипето ти е колкото на брабче, и малкото кръв от горната главица, слезе в долната, горната не знае къде се намира!

64

Митев

преди 5 години

Дано млъкнат Пулеви и Сие защото колкото повече говорят толкова затъват. Има една приказка: " Като си *** трай си"!!! *** се и сега мажат, че да личи повече и да им излезе по-солено. Ами Малкият с кой акъл е качил това видео?! Готов е и той за дело да злепоставяне. Адвокатите не се шегуват. И този е завършил ПРАВО!!! Ужас

63

Българин

преди 5 години

Кобра ,прехвърляй кинтите на друго име че мамата с трака!Пич и Бойко неможе да ти помогне ,като звънне на ЦАЦАРОВ!Там нема ГЕРБ!Има Тръмп

62

Анонимен

преди 5 години

До 63Сигурен съм че 90 процента от тези , които го плюят са го възвеличавали след победата му--глупости - "победата" му беше нечестна, след жесток удар в тила на вече паднал противник и сигнал на съдията. неслучайно рефере се колебаеше дали да не прекрати мача и да дисквалифицира ***.а първите 5 рунда не знаеше къде се намира..

61

Анонимен

преди 5 години

Това ще му е най-големия кошмар, ако не му се размине.

60

Анонимен

преди 5 години

Демек я унижил. Пак не става. Измислете нещо друго

59

Анонимен

преди 5 години

Как е могал да се върже?

58

Анонимен

преди 5 години

Лицемерие, завист и злоба .... основни качества на всички българи. Сигурен съм че 90 процента от тези , които го плюят са го възвеличавали след победата му ,като големи патриоти. Не оправдавам постъпката му , но според мен тази целувка е не преднамерена и е в резултат от емоцията му след победата.

57

Анонимен

преди 5 години

Честно казано и аз изтълкувах целувката точно в този смисъл.

56

НЕ Е ТВОЙ...

преди 5 години

тип, но целувката е твоя! След процеса в САЩ само тя ще ти остане, като сгряващ сърцето спомен , а дори и кожата вече няма да е твоя. Един безплатен съвет- затвори си устата, защото ако не го направиш, дори и на топло има голяма вероятност да влезеш!

55

Анонимен

преди 5 години

До 52че то пейтриът актив ли е?--"патриот", "националист" са думи носещи отрицателен заряд, докато хубавата българска дум "родолюбие" е носител на положителен заряд."родолюбие" - да обичаш своят род, своята родина"патриот", "национолист" - да мразиш чуждите родове, чуждите родинии *** пулев го доказва в прав текст - "мразел жълтурите"!има ли нужда да се коментира повече за т.н. "пейтриъти"!

54

АТАКИСТ

преди 5 години

до 53 Международно известен? Пулев? За Хамериканците е все едно да ги попиташ къде е Сомалия и България.

53

Анонимен

преди 5 години

Дано го разорят, не заслужава милост.Момичето трябва да бъде осигурено доживот. Поне 30 години х $150 000 = $4 500 000+ 10% за адвокатите, те ти ги пет милиона. Сега, дори при най-смегчаващите обстоятелства може да свалят само докъм милион.

52

Cушито абсолютно си

преди 5 години

феминисти *** вече толкова се намърдаха навсякъде и толкова закончета успяха да си прокарат, че е страшно, дори нямате представа колко техни фалшиви и измислени истории минават навсякъде. Cушито абсолютно си измисля за опипването после, готова е на дебели лъжи заради пари, както и дъртия кръвожаден вампир адвоката.

51

Анонимен

преди 5 години

До БългаринРекламата за България е негативна,главния герой Пулев патриота !--аааа, за това ли всички от батака са на амбразурата, щото *** сулев пулев бил "пийтриът"?! че то пейтриът актив ли е?

50

Анонимен

преди 5 години

Това изречение "Тази жълтата не е мой тип" ще му струва още няколко милиона.Не го оправдава, че не знае добре английски. На никой в Съда не му пука от това.А там съдиите не са подкупни, както в БГ.

49

Анонимен

преди 5 години

Сега оная като те осъди ще си падаш само по твоя си тип вече. Тя ти е казала след мача да се видите на купона ти и се нахвърлш потен и кървав абе акъл имаш ли бе Нали ще осъмнеш в некой затвор като Тайсъна оная като ти се завърти два пъти в скута.

48

АТАКИСТ

преди 5 години

Когато Кубрат се готвеше на Белмекен на 2000 метра височина за Фюри , а Джошуа през това време нокаутира Поветкин, един пита друг:- Какво стана с нашия, слезе ли вече от Белмекен?- Не! Като видя какво се случи с Поветкин, се качи още по-нависоко!

47

Анонимен

преди 5 години

Тоя е толкова *** и говори с ... си, че няма да съм изненадан ако след изслушването пред Комисията, го вкарат дори и в затвора.Представям си какви ще ги плещи там.Още повече с дървения му английски.