148

Анонимен

преди 5 години

До Васил ЛевскиВасил Левски е най-големият българин, заедно с Христо Ботев!!Как може името на Левски до турското знаме???Това е абсурд!!!

147

за Турция

преди 5 години

Турция се меси във вътрешните работи на България?????Турция вкарва войските си незаконно на свещената сирийска земя!!!Двете велики сили САЩ и Русия позволяват това и търпят Ердоган - султан на власт!Докога???

146

Анонимен

преди 5 години

На улицата българи и турци не се мразят.Само тука някой се мъчи да представи нещата другояче.Трола няма спирачки.Трола няма съвест.Трола няма морал.

145

Анонимен

преди 5 години

Под всяка по-коментирана тема едно и също от едни и същи хора.Не се трае вече това интернет тролене.Ту се правят на българи,ту на турци,ту на роми,ту на евреи...Целта е да сте разделени и да спорите.Разделяй и владей!

144

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 214Извинявай но омразата се мъчи да я сее онова плъхче Местан. нямам нищо против вас, но този човек и кликата около него направо ми лазят по нервите. Този го ненавиждам с цялата му мазническа физиономия и поведение. Той дори не може да измисли и каже сам една свястна приказка.Някой много яко му диктува ама кой ли е той? Така че тука вече се месят неща които нямат нищо общо с омразата. От вредители просто трябва да се чистиш.

143

Анонимен

преди 5 години

Нормалните бг турци не ги интересуват никакви религиозни глупости, пият и ядът свинско и не искат да имат нищо общо с онзи лудия султан, който вкарва хора в затвора защото са го обидили. Тези тук са трoлове от анадола, пишат в бг форуми защото в турските ги е шyбе. Ще вземе утре да ги изкарат гюленисти с някой трoлски коментар.

142

Анонимен

преди 5 години

към турския *** - как може д сравняваш турция и българия, вие сте имали империя 640 години и сте една неразвита провинциална страна. ние сме били задния ви двор насил. и ако не си добре, потърси помощ..

141

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 191Господинът който се гаври с Левски бил разумен така ли? Странно ... И в какво се състои неговият разум? В това че най - открито обижда българите и ги нарича какво ли не. И това изобщо не е никаква ирония. Иронията изисква малко повече от първосигнален кикот. Изисква интелигентност, която този господин доказа многократно,че не притежава. А това, че ти адмирираш това,не говори добре за теб.

140

Анонимен

преди 5 години

"След като се мотах дълго из тъмнината на нищото, накрая се озовах пред Св. Петър и комисията му от ангели. След като прегледаха земните ми дела ми казаха"Казаха- завържете пациента здраво с каиши за гелото и му бийте ударна доза торазин.

139

Анонимен

преди 5 години

истинските турци се вълнуват от турция, измислените такива са *** в днес бг

138

Анонимен

преди 5 години

До Васил ЛевскиЧоджум, успокой топката. Турската армия я виждаме колко е силна, от месеци не може да завлазее Идлиб и да се справи с шепа ентусиасти. Не се надувайте много защото Израел има по-силна, по-професионална и по-технологична армия от вашата. Ф-35 вече им ги докарват, вашите къде са? Да не говорим че израел има ядрени оръжия и лазерни оръжия. А гръцката армия не е като българската, доста поражения могат да ви нанесът. Като ви подпyкат и кюрдите от Турция нищо няма да остане.

137

Анонимен

преди 5 години

"Продължавай да ми снасяш информация, която няма как да знаеш освен ако не си същият човек като тоя с турското знаме. "Ами явно си доcта глупав, щом не ти минава през ум тая "информация, която няма как да се знае", според теб.

136

Анонимен

преди 5 години

"Истината е че Турция винаги е имала апетити към България. Политиката и е ясна-отцепване на територии от страната ни, дестабилизация на обществото на верска и етническа основа. "Как по-точно? Турция ли ви държеше сега за ръцете да пишете коментари, с които да обиждате мюсюлманите? Пак ли турците са ви виновни, че сеете омраза?

135

Анонимен

преди 5 години

"Ахахахха!!! Знаеш ли какво? Много се радвам, че съм ти заприличал на него! Особено ако е същият, който преди се пишеше като Яcтpeб."Продължавай да ми снасяш информация, която няма как да знаеш освен ако не си същият човек като тоя с турското знаме. Сякаш си минал школовка в турските сапунки- също толкова лош актьор си.

134

Колобър

преди 5 години

Истината е че Турция винаги е имала апетити към България. Политиката и е ясна-отцепване на територии от страната ни, дестабилизация на обществото на верска и етническа основа. Ако може даже и до пукотевица да се стигне,а те като умиротворители да влязат и забравят да излязат от България! Събудете се! Не знаете какво ви чака! Затова махат Вазов и Ботев от учебниците,помнете Априлското въстание ,Батак, Перущица,Панагюрище. Помнете Шипка...

133

Анонимен

преди 5 години

"И на двамата ни е ясно, че ти и оня с турското знаме сте един и същи човек."Ахахахха!!! Знаеш ли какво? Много се радвам, че съм ти заприличал на него! Особено ако е същият, който преди се пишеше като Яcтpeб. Даже ако знаех кой е на живо, с удоволствие щях да му стисна ръката! Уважавам свободомислещи хора.Той може и да се самоопределя като турчин, но е по-истински българин от вас. Това е със сигурност! И в сърцето и в душата! Вие сте срам за българската нация!

132

Анонимен

преди 5 години

"Християните като сте много стока и цвете за мирисане, защо обиждате мюсюлманите и говорите някакви неща, че уж Мохамед изнаcилвал 9 годишни деца? Това един истински християнин ли го е написал в коментар?"Защото е истина. Поомекна и почна да се правиш на жертва, типично за тюрбана, когато не му минават номерата.

131

Анонимен

преди 5 години

Християните като сте много стока и цвете за мирисане, защо обиждате мюсюлманите и говорите някакви неща, че уж Мохамед изнаcилвал 9 годишни деца? Това един истински християнин ли го е написал в коментар? Като гледам колко хора сте харесали тази грозна пpocтотия, ми ставате ясни като бял ден, какво представлявате християните. Язък, че съществувате благодарение на мюсюлманите.

130

Анонимен

преди 5 години

"Мога и с 50 наведнъж да разговарям. Особено ми е лесно, както виждаш, да оборя някакви никак не умни хора. Вече няколко часа ви гледам сеира"И на двамата ни е ясно, че ти и оня с турското знаме сте един и същи човек. Като превключваш между регистриран и анонимен режим няма да симулираш успешно присъствието на няколко души. Иначе виждам, че не ти липсва желание сам да си галиш егото- "онзи турчин който сега се пише Васил Левски", сякаш става дума не за теб, а за друг човек. Жалък си.

129

Анонимен

преди 5 години

Щирлиц, послушай по-умните от теб. Вече многократно ти го доказаха.