9

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Това е стената на плача.На нея след изборите , ще се плюнчат,старата вече чанта Ленчето Йончева,силно развитата в задните части-г-жа ЛЪЖА.СЕтих се и за още един...... грозника Добрев.

8

Анонимен

преди 5 години

Важното е да се усвояват едни пари и да има за апартаменти, яхти и вертолети. Вижте "твореца" на безумието как ви казва че ще мрънкащи защото не се радвате , че е взел парички за надгробната плоча. В същност това е погребението на една държава и е добре да има плоча на гроба.

7

ай сиктир

преди 5 години

Авторчето да не се прави на голям европеец първата ми реакция когато го гледах по една от телевизиите докато пояснят за какво става въпрос помислих, че дават репортаж централните така, че творбата му си е чист мутренски паметник преместен в центъра на София.

6

Анонимен

преди 5 години

Еми тогава за 8 години не е разбрал нищо от Европа. Всяко нещо в публичното пространство е предмет на дискусия (и обикновено точно затова е там).

5

Анонимен

преди 5 години

Е пуснете картинка, де, да го видим това чудо на гробарската гениалност!

4

Анонимен

преди 5 години

Тая герберска даскалица по руски Фандъкова съвсем се е побъркала!!!

3

Стамат

преди 5 години

Ама и той не каза какво е, нали? Аз подозирам, че е паметник на ремонта на ремонта на ремонта.

2

Това

преди 5 години

Това ми прилича на надгробна плоча. Да бяха сложили един фонтан със статуя на светец по средата и хората да мятат стотинки около него, така общината щеше да събира стотици хиляди до милион лева, за година.

1

Анонимен

преди 5 години

Това е надгробната плоча на ГЕРБ, Бог да ги прости...