49

Хотелиер

преди 5 години

То изобщо обикновенни хора,купували ли са от Артекс? А се и съмнявам тези да са дали и една стотинка, сигурно са подарък апартаментите с надлежно записана съм по нотариален акт, защото даренията са далеч- по съмнителни

48

Уяя

преди 5 години

Смъртна присъда за подкуп получи в Китай Чжоу Цзянхуа, бивш председател на местната законодателна власт в град Синю. Това съобщи говорител на Висшия народен съд в югоизточната провинция Цзянси, предаде ИТАР-ТАСС. Спокойно бе господа,то в Китай...

47

някой си

преди 5 години

Партия ГЕРБ вече се трансформира във брокерска фирма за недвижими имоти. Гловен брокер Цв. Цв. !

46

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ сменят министрите си като носни кърпи

45

БАНко

преди 5 години

В страницата за защита на Цветан Цветанов са изброени неговите престъпления срещу личността заради които българите бяха осъдени да платят в Страсбург !!! Всичко напомня жестокия комунизъм от 60 и 70 години на миналия век !!!

44

Анонимен

преди 5 години

Абе оставете ги тия мишки да се натискат в апартаментите си!А наркобосовете от Бояна и драгалевци с огромните палати какво ще ги правим?

43

Анонимен

преди 5 години

Метлата вече е в действие.Всеки ден по двама-трима герберски крадци ще бъдат измитани.За десерт ще бъде оставен баш главатаря.А в самата шайка вече извадиха ножовете и се почнаха един друг.Точно като в една банда разбойници.Докато крадат са заедно.След като свърши плячката започват да се колят един друг.

42

Анонимен

преди 5 години

Сега ще видите как комисията ще се произнесе, че става дума за корупция и как ще им отнемат имотите.

41

Анонимен

преди 5 години

А защо финансовото министерство все още не си е мръднало пръста да провери какви данъци са влезли в хазната. Ако става дума за бабите и хореографа в някакво затънтено село и за плащане от лев и петдесет, видяхме че са много активни по въпроса. А за милиони на политици - пълно мълчание. Поне ей така, за очи, да направят една проверка без резултат, както обикновено правят в такива случаи.

40

хахахахаха

преди 5 години

каква комисията за корупция и отнемане на имоти, като и нейният председател Пламен Георгиев се е облажил...Той и Цветанов е председател на Парламентарната комисията по Антикорупция и трябва сам себе си да проверява.Другият който трябва да ги проверява е Цацаров - човека нацначен от ББ

39

Анонимен

преди 5 години

Просто ни управляват едни алчни и аморални хора. Искат повече и повече и няма насищане. Видяхте ли как заметоха под килима референдума за субсидиите. А това са сериозни пари - за мандат държавата раздава на партии 200 млн. лв. субсидии, това е една магистрала, която всеки мандат вместо да бъде изградена, потъва в партийните джобове.

38

Анонимен

преди 5 години

до 35 - а дали има доплащане наистина? досега не сме видели документи за такова.

37

Vesko

преди 5 години

Къде е сега комисията за корупция и привитизацията на имоти, придобити с престъпна дейност. Както и затвор за подкупване на власт.Някъде беше споменато за медийното писмо на Артекс, как водели нормален бизнес. Същите, при първа среща с клиенти ги подтикват към престъпна дейоност. Самите те разказват, как клиентите да изтеглят парите в кеш, и да платят на ръка за да не се заплаща ДДС. И това ако наричате добра бизнес практика ? ... може би заслужава и награда за добър бизнес.

36

Анонимен

преди 5 години

СТраницита "Цветанов е невинен" е пусната от Данаил Кирилов...който еЮРИСТОКСУЛТ НА АРТЕКС и техен чест ГОСТ-ЛЕКТОР

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39.Ами тогава що сменяхме системата, като трябва да е същото като преди 89-та, да си бяхме оставили ония. Поне вече бяха задоволени с всичко, а тия новите дойдоха гладни и алчни да наваксат това, което са пропуснали.

34

Анонимен

преди 5 години

В тази страница - "Цветанов е невине" пише че Ушев е неутрализирал ОКтопода. Само че съда ОПРАВДА Алекесй Петров. Та кого точно е неутрализирал Ушев?

33

Анонимен

преди 5 години

Герберите направиха страница "Цветанов е невинен". Питам се защо няма страница "Цецка е невинна", нали двамата са вършели едно и също нещо, пък единият е невинен, за другият - пълно мълчание. Или разковничето е в това, което иска тиквата - щом е разкарал Цецка, никой не смее да гъкне.

32

До Ужас

преди 5 години

За първи път коментар точно в целта.То не бяха закон,морал и куп други простотии а всичко опира до скриването на едни пари към хазната.За укриване на данъци много лесно се печели ефективна стига някой да има топки да я даде.

31

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме гърци или сърби, след апартаментната афера луксозният блок на Латинка щеше да е засипан с коктейли *** или да е обсаден от гневна тълпа Но племето си трае и само попържа на маса алчните гербаджии.Търпим като волове, мълчим като риби и чакаме поредния спасител отвън! Който ни натресе Б.Б., Цв.Цв. и Ц.Ц.Изтърпяхме башибозука, ще изтърпим и Шайката. С петвековен стаж по търпение сме!Народ, който мълчи , когато трябва да крещи, си заслужава съдбата!

30

Анонимен

преди 5 години

е, какво рипате ? значи АРТЕКС си продава на такива цени. просто - на избрани клиенти. правите се на ощипани, все едно , че преди 1989-та върхушката живееше в панелки или съборетини, а вие сте живели все в резиденции. под слънцето просто няма нищо ново!