121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен124 Говорат,че втълпили на Милошевич да се лекува в Русия,за да го довършат там.Затворник,в Русия-химера!Но Москва му изпратила руски лекар,който му дал хапчета,които вместо да го лекуват,са предизвикали смърта му,за да не издаде участието на Белград и Москва във войната,която сърбите запалиха.

120

Анонимен

преди 5 години

До 120 Истината е ,че горделивият Милошевич се самоуби,не можа да понесе поражението си!

119

истината е, че:

преди 5 години

НАТО или Нова Американска Терористична Организация, извърши престъпление срещу суверенна държава, под измислен претекст за защита на косовски терористи!Само в първите дни са поразявани военни цели, от 29 март 1999 започнаха да удрят по инфраструктура, промишлени обекти, граждански обекти.***, долна *** са НАТО!

118

Анонимен

преди 5 години

Падналата натовска ракета отнася покривния етаж на къща на ул. Роза 15 в кв. Горна баня в София. Кравара който я е пуснал от самолета си е изгубил контрол над нея и тя е тръгнала без посока. Благодарение на това че горивото и е свършило е паднала на покрива иначе не се знае какво щеше да стане ако беше паднала в центъра на софия. Тогава коня от пловдив който играеше ролята на президент се опита да потули случая но уви бдителни журналисти разкруха краварския гаф.

117

Анонимен

преди 5 години

До 123Ако не е НАТО Балканите щяха да са постоянно във войни,както и на много места по света!НАТО е стабилност и икономически напредък!

116

Анонимен

преди 5 години

Те създадоха Югославия, те я разрушиха. Както с Ислямска държава. Но сърбите не издържат на война и лишения и се предават лесно.

115

Анонимен

преди 5 години

Милошевич е искал да се лекува в Русия, НО НЕ СА МУ ПОЗВОЛИЛИ ОТ ХАГА!!!Е, как ше му позволят?На какво основание, като е обвиняем под стража? Просия кога е изпълнявала дадена дума? Щяха да почнат да го ползват за пропаганда, като Янукович.

114

отец Кирил

преди 5 години

На тази дата се РОДИ НОВАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО, наричаща себе си НАТО!Докато тази ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО не бъде унищожена за човечеството ще има само беди и нещастия!

113

batmario

преди 5 години

Югославия беше федерация изкуственно създадена.В нейната територия влизаха държави като Македония,Хърватия и др. които са населени с потомствени българи.Федерация създадена от руснаците за да не може българите да се обединят.Руснаците са били категорично против обединението на Княжество България и Източна Ромелия.Уважавам и сърби и руснаци те са наши братя но не са ни приятели....ако ме разбирате....Всъщност американците ни направиха услуга.Руснаците имат цар на когото казват-***...

112

Анонимен

преди 5 години

НАТО започна бомбардировките над Югославия---МИ ПРАВИЛНО

111

На лъжата краката...

преди 5 години

Нагло лъжеш, 114! Цитирам: "...Умря безславно в затвора в Хага,отровен след посещението на руски лекар, за да не издаде повече информация срещу Белград и Москва..." Пускаш фейкове и се надяваш някой да се хване! Истината е точно обратна на измишльотината ти - Милошевич е искал да се лекува в Русия, НО НЕ СА МУ ПОЗВОЛИЛИ ОТ ХАГА!!!

110

Анонимен

преди 5 години

уранът в Югославия е разхвърлян УМИШЛЕНО!И ще ни убива и след хиляди годиниСлоба Милошевич, Раде Караджич, Дража Ойданич, към тях се обърнете. Наясно са били с какви боеприпаси се бие НАТО, когато ги предизвикваха. А също и Андрюша Козирев, външен министър и Вова Путин, премиер на Просия по това време. Те пък им обещаваха, че ако се наложи, ще прегазят България, за да им отидат на помощ.

109

Анонимен

преди 5 години

До varg110 Българският народ не е длъжен да се противопоставя на свободния свят,за да спасява сръбските кръволоци,които стъписаха света с жестокостите си в тази война.Сърбия нападна България в гръб,през 1885,за да я унищожи като държава,изби невинни българи и запали редица села по границата,но получи достоен отговор от младата българска армия,която я обърна в позорен бяг.Отне от БГ Южна Морава,Македония-с кървава сърбизация,Западните покрайнини.Така,завинаги стана наш враг.

108

до 111

преди 5 години

Знаеш ли какво се изследва при съмнение за лимфом?Ако знаеше не би написал това дето си го написал.Сигурно и доклада на СЗО от 2001 година е манипулиран според теб!Защо не идеш да поживееш там където е бил войника,аз ще ти купя дървеният костюм-само пиши какъв размер го искаш!Аман от платени писачи!

107

Вучич е пътник

преди 5 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

106

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

А сега какво чака... - малко профилактика ще им се отрази добре на комшиите...

105

Анонимен

преди 5 години

До въпрос112 Кръволокът Слободан Милошевич има пространно обвинение в геноцид,престъпления срещу човечеството и запалване на най-кървавия конфликт,след Втората световна война,в остатъчна Югославия.Умря безславно в затвора в Хага,отровен след посещението на руски лекар,за да не издаде повече информация срещу Белград и Москва,както твърдят запознати.

104

Анонимен

преди 5 години

До varg110 Сърбите стъписаха света с чудовищните си престъпления във войната,която запалиха,за да запазят Велика Сърбия,маскирана като Югославия.Геноцидът-масовите убийства на невинни деца,старци,изнасилвания на 3000жени от всякаква възраст от войниците на ЮНА..Избитите,като *** 8000 момчета и мъже в Сребреница,бомбардирането на градове-Дубровник,Книн,Сараево,палежът на босненски села,масовото избиване на несърби,на албанците в Косово и заравянето им в тайни гробове...

103

въпрос

преди 5 години

Каква е присъдата на съда в Хага срещу Слободан Милошевич?

102

Анонимен

преди 5 години

В тялото на италиански войник пребивавал 4 месеца на място което е бомбардирано и след това загинал от неходжкинов лимфом са намерени наночастици уран.-Само един войник ли е пребивавал там?Значи някой го е отровил специално или лабораторните проби са манипулирани. По същия начин Йончева откри наночастици уран само в един кладенец от над 20 в Хасковско и го обявиха за масово отравяне. Аз съм сигурен, че тя или нейните началници от Москва са отровили кладенеца.