73

Тано Кариди

преди 5 години

Защо според вас те се натискат толкова да са във властта? Заради заплатата ли?Властта е сила, мощ, влияние, закона те не те лови, ти си над всички!

72

Анонимен

преди 5 години

За мен 900 евро и 1300 евро на зелено са напълно реални цени специално за луксозни сгради, за по оикновени може и 600-700 евро. В меторото и къде ли не са разлепени реклами на един огромен комплек на нове хоумс, доколкото знам това е фирма свързана с Васил Божков на цени от 720 евро на зелено/а доста лускозно място изглежда/. В случая доста се прегиграва с цените, и не харесвам и не защитавам никой от купилите си апартаменти политици.

71

а

преди 5 години

колко струва депутатското кюфте в парламента и колко в луксозен ресторант?!

70

ДОСТОЙНИ В ГЕРБ

преди 5 години

ако сте САМИ трябва да ДОПЛАТИТЕ до ПАЗАРНИ ЦЕНИ. Обаче тогава да обясните откъде са парите. Или да се откажете от сделките

69

аве

преди 5 години

вятър работа е всичко. Според брокери струвало толкова, ама било платено толкова. Това е пазар и частна инициатива, иначе да връщаме държавните цени и плановата икономика и да си чакаме ред за жилищата. Не може с подобна плоска пропаганда и фалшив морализъм да се говори.

68

АК-47

преди 5 години

Само чичко Сталин ги оправя такива. "Расстреляй бляять!"Цвъцки, Цъковци, Цацароовци - всички плачат за един 7.62 мм.

67

Анонимен

преди 5 години

Бойко да разкритикува Цацка, че е платила хиляди евро за гьол.

66

Анонимен

преди 5 години

Цецке,Цецкеее много лесно се даваш,бе Цецке.А той пожела ли те?Или те отхвърли?Сега по-сериозно.Ако си жена с чест и достойнство,ще си подадеш оставката.Ясно,е,че апартамента няма да ти вземат твоите хора.Нали сте от едно котило.

65

Белите държави

преди 5 години

Хора тази ситуация при злоупотребяване с държавно положение на запад това правителство щеше да си е подало оставката. Наглостта в България е без граници. Освен тези 4-мата (Цветанов, Цецка, Рашидов и комицата) съм убеден, че има още куп други от ГЕРБ, които са си купили апартаменти и държавна земя, на безценица.

64

ИЗБОРА НА ГЕРБ

преди 5 години

Или сами на преглед в ПСИХИАТРИЯТА или под строй към Централния Софийски

63

мак

преди 5 години

цецке, не става дума за самата покупка, а за смешните цени за хората от властта. И за това, какъв интерес има фирмата, това не е кило домати че да му намалиш цената със стотинки. И не се бой, ще ви проверят и нищо няма да ви се случи, справка - цвъкафера1, ние ще негодуваме и ще забравим, пък и не ви пука за народното мнение, толкова сте самоуверени, че купувате на свое име и не се криете много-много. И ще си останете с евтинки жилища. Честито на новодомци. Има ли още някой късметлия?

62

11111111111111111

преди 5 години

До АнонименИскам и на мен да ми продадат апартамент кв. Изток на цените на Цецка и Цецко.------------------Ами давай. Явно и ти си имаш "скътани" пари изпрани, а ? Колко сте жалки не е истина просто.

61

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да сметне каква е вероятността толкова гербаджии заедно да решат да пазаруват от една и съща строителна фирма? "Аз минавах от там, видях изкопа , питах техническия ръководител и реших да си купя...." казва Цецка. Цвъко и той ли е минавал, заедно с кумицата, Вежди и другите? Айде не ни правете на балами

60

Анонимен

преди 5 години

Всички сме равни пред закона, ама не съвсем :)

59

ЛОГИКАТА НА ТИКВАТА

преди 5 години

БеСеПету подкокоросало СТОЖЕРА на ГЕРБ ЦВЪКО да се съблазни с този апартамент, подкупило ЦЕЦКА, излъгало БАРНИ РЪБЪЛА на Правото да промени закона заради фирма АРТЕКС. Дали и направо не са им ги купили Г.адовете. Брей, тая злодейка НИНОВА, Пак РЕШЕТНИКОВ е замесен. ХИБРИДНИ ВОЙНИ се водят тук. ПУТИН, Атака срешу МЕН... ПЪЛНА ШИЗОФРЕНИЯ.

58

Край

преди 5 години

Хората са казали красота и имане не могат да се скрият. При Цецка и Цецко красота няма, но имане ...

57

Темида каза

преди 5 години

Невинна е! Без да има провека го знаем.Ама за да хвърлим прах в очите на баламурниците ще направим фиктивка проверка.

56

Анонимен

преди 5 години

Ние министри на правосъдието ли сме, чиновниче? Мълчи, смучи!

55

Видял и препатил

преди 5 години

Партенки! Те са в един отбор - ГЕРБ, Прокуратура и КОНПИ. Кой луд очаква агитката от разбойници да си развали седенката и да почнат един на друг да си правят мръсно един на друг?

54

Анонимен

преди 5 години

всички знаем как ще завърши проверката - Мамата на нация е невинна, палачи дете..... Само че вече разбрахме и фактите около тази фирма и как гербаджиите са прокарали изменение на закон за териториалното устройство, за да може тези "щедри" строители да си построят небостъргача до японския хотел, а Цецка по това време е била председател на Народното събрание и е гласувала "за". Разбира се това според нея не е никакъв конфликт на интереси.