18

Пародия

преди 5 години

Откога казването на ИСТИНАТА е престъпление. Па пародията ЕС ще се бори с фейк новините.

17

Вуте

преди 5 години

Дисагите ...И обратно в диарбекир!

16

българина

преди 5 години

Исляма трябваше да се изкорени изоснови още 1878, но великите сили първо ни...а сега излиза че и сами се пре ха, като оставиха турция голяма и стъпила на два континента. ФУНДАМЕНТАЛНА ГРЕШКА.

15

1234

преди 5 години

В арабските страни имат ли проблем християните, не! Щото никой не ходи в кочини. Най важното от изказването е за определения процент мюсюлмани. Има едно изследване на един американец, установил е че там където фесовете стигнат 5 процента от населението рано или късно има етническа война! И така е от как има ислям по цял свят..... Това има предвид Шрахе. Превземат ни с матките си...

14

баба мара

преди 5 години

вън от австрия и европа

13

анонимен

преди 5 години

До ЕлиЕли, третата световна война вече е факт! Какво са всичките атентати в Европа от няколко години, какво става в Украйна, какво става в Сирия, какво става в Израел от години?! Наскоро Пакистан и Индия си размениха ракети! Какво става във Венецуела? Всичко това е война, но като че ли не си даваме сметка!

12

Анонимен

преди 5 години

До ДенизВ Пакистан има много любов за теб.

11

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо наричат исляма "религията на мира", като думата "ислям" преведена означава "подчинение". "Мир" на арабски е съвсем друга дума - "салям". "Салям алейкум" се превежда буквално "мир вам". Агресивна религия, създадена, за да подчинява. Където мине, разбира се... Явно в толерастна Европа минава номера.

10

Анонимен

преди 5 години

Светът и по спезиално Европа, се ислямизира от ционистите и техните лакеи сащ това е самата истина.

9

Анонимен

преди 5 години

Ми достатъчно.Екстрадират Юмит Гурал и цялата фамилия в Пакистан.Спират им социала.Достатъчно де,достатъчно.

8

само питам

преди 5 години

а трабва ли да обичам някого, ако неканен е дошъл в дома ми,храни се на масата ми, и на всичко отгоре застрашава семейството ми по някакъв начин ?

7

анонимен

преди 5 години

Буквално: настанили се в къщата ти, храниш ги, учиш им децата, даваш им социални помощи, а те надигнали глави и ще те съдят! Е, това е нечовешко, брутално и нагло! Всички мюсюлмани вън от Европа!

6

Анонимен

преди 5 години

Кое не е вярно от изказването на Щрахе не е вярно ? Абсолютно самата истина е казал, мюсюлманите ако искат да живеят в Християнска Европа ще трябва да се съобразят с Европейската бит и култура. И трябва по често да им се казва истината, и че не са привилигировани за това че изповядват някаква отвратителна религия.

5

Ели

преди 5 години

Някой дирижира това преселение от ислямският свят в Европа.Не е случайно 3-тото преселение, Брекзит, и крайни настроения сред народите в ЕС."В политиката нищо не е случайно. Щом се случва, бъдете сигурни, че така е било планирано" Франклин Делано Рузвелт.Дано да съм "лош" пророк, но ще има 3-та световна, и то на територията на Европа.

4

Анонимен

преди 5 години

"Председателят на Общността на ислямската вяра Юмит Вурал заяви, че тези изказвания са недопустими."Обаче са самата истина, независимо колко не се харесва на някого!!!

3

истина е

преди 5 години

*** НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА !!

2

Мда

преди 5 години

Тия стават все по-нагли!Човек да се замисли дали все пак австралиецът не е бил прав....

1

БАЧКАТОР

преди 5 години

Достатъчно какво?