74

е?

преди 5 години

Какво си изяснил бе джендърче козяшко ? Ти на рускиня от Москва за 40 лева на час можеш само да и подреждаш обувките и чантите аахахахахх за сех с нея да си платиш ,трябва да напишеш още 12 8282929291 антируски коментара в днеса ааахахахахахахахахахаха

73

Анонимен

преди 5 години

Цинъзъм не Цинъзъм Товаришчите да свикват!Само бой и глад, до разпад!

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85Вярно е че има огромни различия между САЩ, Европа, Австрали и Япония. Но има и нещо общо. И то е зачетането на закона и омразата към крадците. А русия е един обикновен престъпник.

71

Анонимен

преди 5 години

Ето сега например народите и то в Западна Европа са против САЩ и за Русия и Китай, но политиците правят каквото си искат и не ги питат.Аз сега съм в западна Европа от вече две години на конференции бях на конгреси бях и с кой ли не говорих и така и не намерих някой да обича американците.Напротив всички се чувстват обидени и унизени от отношението на САЩ към Европа, като към някаква африканска колония.Но идва революция, така неолибералните фашисти здраво ще го ду.хнат и после ще в затвора.

70

мазепа

преди 5 години

До 1Руският окупационен корпус във Франция се е наложило да бъде изтеглен предсрочно, по причина че 1/6 от руските войници избягали във френската провинция - по ферми, села и градчета. Само още шест месеца окупация, и от корпуса са щяли да останат само офицерите.

69

Анонимен

преди 5 години

До е?Като изяснихме темата за най-големият и евтин публичен дом в света, а именно москва с големите небостъргачи, да обърнев внимание и на следващият ти напън.Какъл белкаут те гони бе момче? Да не е някакъв едър чернокож американец?

68

Анонимен

преди 5 години

До 76 не щяха да им дадат пица, кола, текила, вино и скара.Американците са много приветлива нация особено на южната граница от любов строят стена и гърмят наред.По северната пък наложиха мита пак от любов.Бе много са любвеобвилните тия американци.А Путин ако е умен ще проумее, аз мисля, че отдавна е проумял че не съществуват санкции на Канада и ЕС а само на САЩ.Канада и ЕС никой ме ги пита какво искат нарежда се директно от фюрера-кравар и това е.

67

Гледна точка

преди 5 години

В Русията наркоманите са два пъти повече на глава от населението, спрямо световните показатели.Това го казаха вчера по немската 3 sat. По нея има редовно научно популярни предавания за Русия. Вчера даваха как едно семейство Олег и Уляна живеят изолирано в Тайгата далеко от злобата на управляващите. Имат крави, кози, кучета, отглеждат си сами почти всичко. Браво на тях - а Путин тръгнал да завзема Украйна, вместо да стимулира точно такива семейства!

66

Анонимен

преди 5 години

До шашКрим е незаконно заграбен от бандитска русия в нарушение на договора за разпадане на СССР, Будапещенското споразумение и редица двустранни договори между Украйна и русия.руснаците са си крадци по природа.

65

е?

преди 5 години

Абе тия пияни руснаци не можели да произведат хладилник и телефон , пък могат да направят black out на цял американски военен кораб ? Нови опорни точки нямате ли от козийяк стрийт бе соросчета аахаахахахаха

64

Анонимен

преди 5 години

за 2025г е запланувана голямата война ,но който копае гроб другимо, сам пада в него. а ние ,както го е показала историята, сме винаги на страната на губещите и с основание :)

63

1

преди 5 години

та така,,,,,след Наполеон ...руснаците опънаха цял Париж, след фюрера опнаха всички Берлинчанки,,,, сега да се стягат американките , че и те...,,,,,,

62

шаш

преди 5 години

Интересно ако Руски военни катери без разрешение бяха навлезли на американка територия американците какво щяха да направят?!кафе ли щяха да им сварят?това за което се налагат поредните незаконни санкции е лудост и подигравка с межд.право.

61

Анонимен

преди 5 години

Вовата сега да забрани износа за запада на руски компютри, коли, перални, тостери, хладилници мраз, дядо мраз, комунизма ха ха....И ще уплаши rаргите! Ха ха ха

60

факт

преди 5 години

Вижте само кой страни налагат санкции тези който изпратиха,обучиха и помагат на терористите и главорезите в Сирия е да това наистина е цинизъм и фашизъм.

59

Анонимен

преди 5 години

Вовата сега да забрани износа за запада на руски компютри, коли, перални, тостери, хладилници мраз, дядо мраз, комунизма ха ха....

58

Анонимен

преди 5 години

До Доволно сме от ЕС75% от населението на Русия живее под прага на бедността. Не на България.Долна червена лъжлива пропаганда!!!

57

Ф-16

преди 5 години

некдъде около 2027 - 2030

56

Доволно сме от ЕС

преди 5 години

Членката на ЕС и НАТО България е първа по смъртност в света, на всеки 4 минути населението намалява с 1 човек и 75% от българите живеят под прага на бедността.

55

Анонимен

преди 5 години

Путин желае доброто на народа си. Затова с президентски указ определи заплатата на президента на 225000 рубли на месец. Също с президентски указ повиши с 1% (ЕДИН ПРОЦЕНТ) минималната заплата на крепостниците - 11280 рубли. Руснаците са доволни и след няколко години пак ще гласуват за него