73

Генерал

преди 5 години

Слободан Праляк

72

Анонимен

преди 5 години

Къде е новината че тия нашите благи *** като Хафъз паша от мюфтийството заплашват с Косовски сценарий? Я да си плащат борчовете и стига са вили да им се опрощават дълговете, като са честни и правоверни, нека си плащат дълговете като православната църква и другите вери у нас.

71

Нали

преди 5 години

Нали казаха, че не е искал да учи и е напуснал училище, та като не е учил, как знае история, битките кой години са и да пише на сръбски или кирилица. Подготвен е според мен от някоя организация.

70

Анонимен

преди 5 години

Сърбите и българите сме най-братски и най-близки народи на света, насъсквани от прозападните медии едни срещу други и от прозападните им шпионски династии на немските *** Батенберг-Кобург и на австрийския *** Милан Обренович. Заврете си турските сериали където слънце не огрява!!!

69

славянин

преди 5 години

Юдеизмът и ислямът са двете религии, които не търпят друговерци и в ''светите'' си книги призовават друговерците да бъдат експлоатирани и избивани, ако някой знае за друга религия, освен тези двете, проповядваща нетърпимост, експлоатация и убийства на друговерци, да я спомене!

68

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо случайно,всичко е нарочно!Стила и почерка е точно както при вербовка на терористите,но с тази разлика,че тук се използва християнската религия,а не мюсулманската.Не се връзвайте на провокации,които искат да всяват конфликти между хората и убийства на невинни хора!

67

Анонимен

преди 5 години

Порошенко да му даде украинско гражданство. Също и на Майкъл Шийлдс и на шведа, който рита български камериерки с маваши в главата. А запада да го амнистира, щото Порошенковите хора които изгориха и изклаха гражданите в Осдеса и стреляха на Майдана срещу собствените си протестиращи са амнистирани. Савченко, която каза за Майдана я набутаха в затвора готвила била преврат срещу Хунтата.

66

Анонимен

преди 5 години

Даваш ли даваш, Балканджи Йово,хубава Яна, на турска вяра?Море, войводо, глава си давам,Яна не давам.Днешните българи-продажници имат много малко общо с родолюбивите ни прадеди.За съжаление.

65

Анонимен

преди 5 години

Чудя се на кого е нужна тази антисръбска истерия по медиите.Все пак човекът е англичанин с черногорски корени, преминал военна подготвка в отрядите на АЗОВ в Украйна.Не виждам връзката със Сърбия. А относно сръбската музика, тя се слуша масово и в България.

64

Анонимен

преди 5 години

На едно от оръжията пишеше Шипка 1879

63

Анонимен

преди 5 години

ПАЗИ СЕСТРО,ПАЗИ ПРАВАТА НИ ВЯРА,ОЙ, СРЪБКИНЬО,НА БОСИЛЕК УХАЯТ ТВОИТЕ ГЪРДИ,БЛАГОСЛОВЕН Е БРАТА,КОЙТО ДО ТЕБЕ СЕ БУДИ!Ой, сръбкиньо,недей сълза на лицето ти да капе,пей, сестро, като на война с ислямците тръгнем!Сръбкиня си не се срами от нищо,сръбкиня си и вярвай в Бога!https://ok.ru/video/3996517678ИХУУУУУ!

62

Анонимен

преди 5 години

Подлите *** как най нагло противопоставят хората по религиозен и етнически принцип.Нима забравихте,че преди да се създаде незаконната (държава) ба ционистите в Палестина не е имало ислиямски тероризъм и фундаментализъм,нима забравяте,че точно те юдите започнаха да пълнят бяла християнска Европа с тези радикални ислямистки ***.Запитайте се кой най много печели от враждата и воините между християни и *** и тогава ще стигнете до същността на проблема.

61

Анонимен

преди 5 години

Русофиль: Кримнаш, Косовонаше, Нова Зеландиянаша !

60

къв сърбин бе

преди 5 години

Тоя психопат е писал в манифеста си че е чистокръвен британец, роден в Австралия. Кви сръбски песни и български царе?!

59

Анонимен

преди 5 години

Не зная защо от дестет години властите в България и медиите им водят антибългарска политика и пропаганда и се опитват да ни закрат че едва ли не сме саксонци, а не балканци.

58

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо наистина и западните меидии премълчават факта, че този главорез се е сражавал са украинските фашисти на Поттрошенко и е избивал беззащитни руски жени и деца в Донецк.

57

Анонимен

преди 5 години

Абе и Нинова с нейните Чавдарци вече от един месец е в нелегалност...дали и те не готвят новия 9 септември !?

56

Анонимен

преди 5 години

Атакист "фашист" се бие два пъти дневно !

55

Анонимен

преди 5 години

Значи от укропите всичко може да се очаква, той и Бен Ладен е специално обучен от ЦРУ да е безмилостен кръволок, обаче тия кучета после се обръщат срещу обучителите си... Неслучайно като е бил арестуван не е изправен пред съда, за да не се разприказва, как най-великата демокрация го е обучавала да демократизира света а е убит без съд и присъда, за да му се ЗАПУШИ УСТАТА.

54

Анонимен

преди 5 години

Ислямските терористични актове са десетки и стотици пъти повече, но тогава не се говори за религията, а сега се преекспонира от СО РО ИДНАТА ПРОПАГАНДА. зАЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВА КОЛКО СА православните жертви на дива ците в Сирия??????