40

WTF

преди 5 години

Паси просто води пропагандата на САЩ. Заплахите в Черно море тепърва ще ги създават именно те. И е добре скоро да се организират протести, защото като почне войната, ще изчезнат всички коментатори.

39

Анонимен

преди 5 години

Българските лами-"бизнесмени" също имат голяма вина,защото вместо да изчакат по-добра обстановка и реализират ЮП,бързаха да направят ненужния хъб и да заровят тръбите,за да си приберат печалбите от тръбите и за да лапат!Това е истината, алчността на нашите и чужди олигарси затрива държавата!Сега красивите и умните пак ще ви набутат на скъпия газ и техните тръби,за да лапат и ще обвиняват руснаците,марсианците,патагонците и който още се сетите!

38

Анонимен

преди 5 години

БИЙ ЖИДОВ СПАСИ РУСИЯ

37

До 57

преди 5 години

До АнонименЗа бг големите патриоти...които, уж, мислят само за България...всеки, който е против Русия е предател :)БГ псевдопатриотите свързват патриотизма изцяло с любовта им към Русия.

36

Анонимен

преди 5 години

БГ руснаците във форима са в есктаз.Техния идол изпрати лакея си тук..и те са щастливи, дори и на това внимание.Иначе...ако ги питаме тях, направо да продаваме България на Путин...а те да започнат да избиват всички ссоорро_соиди, либерали и да направят България един рай на путинизма.

35

паси "Справедли

преди 5 години

ААААхххх!Колко мек е Соло(Арлекин)!Защо?Защото "срещата" не донесе НИЩО!Следващия път ще пратят говорителката Мария Захарова.Големите проекти ще са замразени вечно, ако замразим тез управници във властта!Само едно трябва да поставим в стъкленица-това ококоленото, дето е извадено от Марианската падина...В руски спирт!

34

Глад и мизерия

преди 5 години

По добре с краварите, отколкото с руски борш без месо.

33

Анонимен

преди 5 години

Българките лами-"бизнесмени" също имат вина,защото вместо да изчакат по-добра обстановка и реализират ЮП,бързаха да направят ненужния хъб и да заровят тръбите,за да си приберат печалбите и за да лапат!Това е истината,алчността на нашите и чужди олигарси затрива държавата!

32

АНОНИМЕН

преди 5 години

Защо спиш Българино и чакаш " добрини" от най-големите врагове на България краварите от САЩ подпомагани от лакеите му в България като този мръсен евреин?На такива зубрачи като този САЩ са им казали да повтарят само думи като хибридни войни, кибер атаки, Русия е заплаха за света и др. тем подобни и най-важното е къде ги говори този тези небивалици? В една от най-продажните телевизии странно защо наричана "Национална?България загуби милиарди от транзитни такси на проваления Южен поток заради тези

31

Активист на БКП

преди 5 години

Паси е враг на България ! Защо ??? Защото евреите предадоха Христос,та България ли ще пожалят !!!

30

тръмповица

преди 5 години

Паси: Всичките ми яйца в руската кошница! и в американската Без топки съм

29

въпросчета

преди 5 години

Някой храни ли илюзия, че особата Паси се интересува от България в някакво друго качество, различно от това на баница, която да набутва на правилните? Между другото знаете ли кой притежава най-скъпия трабант в света? Отговорът ще ви подскаже принадлежността на този човек към онези, които нищожното правят ценно.

28

Анонимен

преди 5 години

Та то има ли нещо в България където да няма руско участие ? - икономически зависими във всяко отношение сме и това надали някога ще се промени.

27

Пешо

преди 5 години

Интересна ситуация: джуджето прати своето джудже. Проблемът е, че малкото джудже е много зле с главата.

26

тръмповица

преди 5 години

Паси: топките ми в руската кошница! И в американската , Без топки съм

25

Анонимен

преди 5 години

Що да даваме на руснаците тия проектиИма кой да ги направиЩо да са руснациНе виждам доказателства че това е изгодно за България

24

ТОЯ СИ УРЕДИ

преди 5 години

доживотна пенсия в САЩ когато дойде времето да бягат колониалните лакеи както бягаха 1975 от Сайгон провиснали по американските вертолети

23

анонимен

преди 5 години

НЕ ПАДНА ЛИ МНОГО НИСКО БОРИСОВ? ТАКА СТАВА КАТО СЛУШКА АМЕРИКАНСКИТЕ ГОСПОДАРИ А НЕ ГЛЕДА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ДОСЕГА ЩЯХМЕ ДА ЗАБРАВИМ И ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ПРЕНОСА НА ГАЗ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ. АМА НАЛИ ЦЕЦО Е МНОГО УМЕН, ПА ПЛЕВНЬО ОТЯВЛЕНО ОМРАЗЕН, АМИ ТОВА ЕВРЕЙЧЕ ПАСИ, АМИ ДРУГИТЕ *** ПЪЛНЕЩИ С КОСМИЧЕСКА СКОРОСТ ДЖОБОВЕТЕ СИ. АМИ ИСКАЙТЕ ГАЗ ОТ АМЕРИКА СЪС САМОЛЕТИ ЩЕ ВИ ГО КАРАТ ГЕРБЕРИ ПРОСТИ. ЩЕ СИ УГАЖДАМЕ НА ИНАТА А НЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. О БОЖЕ ПРИБЕРИ ГИ ДА НЕ МЪРСЯТ СВЯТАТА ЗЕМЯ.

22

Анонимен

преди 5 години

Теа ли ни освободиха , няма никакво освобождение а Санстефански мирен договор , който знае добре български може да разбере

21

Ром"с

преди 5 години

Соломон Паси,Ваньо Костов ....и други знайни и незнайни "войнни" на Фашингтон донесаха най-голями загуби на България в цялата й история.Единият разпродаде България с привитизацията,другият има огромна роля в "завладяването" ни от САЩ и безплатите американски бази.... .Русия в момента предлага най изгодни цени и условия на "енергийните яйца",а Паси всичко политизира ,защото получава заплата на ул Козяк. А"Днес" винаги "дава думата" на Таквиз като Паси Роско ,те отстояват интересите на САЩ