361

Анонимен

преди 5 години

Никога повече предател русофил за държавен глава!

360

Да

преди 5 години

Плевнелиев не беше добър президент но след него нямаме български президент. Сегашната фигура няма изява пред журналисти, срещи със собствена мисъл само чете няколко изречения сигурно е добър шофьор за такси.

359

Анонимен

преди 5 години

Малеее, малеееее! Докъде стигнахме безакълни да ръсят акъл? Лошо. много лошо. За онзи строителен инженер с купената диплома става въпрос.

358

Анонимен

преди 5 години

москва вика агент Радева. агент Радева да се яви в изповедалнята на агент Кирила

357

Анонимен

преди 5 години

ПАРЦАЛА БГ ДНЕС БЪРЗА ДА СЕ СПУСНЕ С КРИТИКИ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА, А ОНЯ *** КОЙТО НА 10 Е БИЛ НА МИТИГ СЕ НАСИРА КОГАТО МОЖЕ ДА ПЛЮВА ПО МАЙКАТА МУ ХРАНИЛНИЦА

356

Анонимен

преди 5 години

Прав е човека.

355

Анонимен

преди 5 години

Щом руските *** ревът така неистово, значи Плевнелиев казва истината която много боли. Затова всеки разумен човек трябва да се замисли върху този факт.

354

Анонимен

преди 5 години

Когато Радев летеше този *** пълзеше м/у краката на ....Айде, всички знаете къде!

353

Анонимен

преди 5 години

НЕ МОЖЕ АКО НЕ СИ БИЛ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР ДА СТАНЕШ ПРЕЗИДЕНТ,ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕШ ШКОЛАТА ЗА ИЗМАМНИЦИ

352

Анонимен

преди 5 години

Държавният глава обслужва руския геополитически интерес!Не само това, нашият държавен глава е по скоро държавен език за почистване на руски интимности.

351

вас ис дас

преди 5 години

Фрау Росзелинден е най-добрият пример как превантивните средно-пръстови проверти на простата са преминали в проверка за удоволствие на ахналния му нерв. Лицето му излъчва букет от гиздави женски хормони.Поведението го прави атрактивна биологическа маса ползвана в некои страни за ръгане а славата му на Хорноимащ му е дала името Хорноносецът ПлевненкинБаъ дъ увй, Нека се опита да обясни на неските граждани че Меркел си разговаряла с руския президент повече отколкото Росен е разговарялс Папата

350

Анонимен

преди 5 години

А защо изобщо най-безмисления ни президент, за цялата демокрация дава мнение, че и това мнение се тръби по медиите. Видно е, че достойнство няма, но поне може да не дава акъл.

349

Анонимен

преди 5 години

Защо наричате това чуч..ело президент? Той беше една ***. Не случайно ББ каза че което и магаре да предложи ще стане президент. Добре че се намери достоен българин който да отстоява интересите на България.

348

МНЕНИЕ

преди 5 години

Плевнелиев беше Президент на България .Добре че свърши това мъчение за България и Институцията Президентство .Още се чудя на хората пуснали гласа си за Плевнелиев - как можахте да гласувате за телефонен измамник , ром .Но както се казва - Всяко Зло за Добро . Сега си поправихме грешката - имаме Най-Достойния Президент - Радев .

347

cky2kbg

преди 5 години

До ДокоИ ти си гласувал за него сигурно само защото беше ГЕРБ

346

мдаааа

преди 5 години

Пенелиев съвсем упорито и със желание потвърждава правилото -" Никога не е късно да станеш за смях "

345

ПроСоТо

преди 5 години

До Докоаз бих казал:-"Най-трагичния"...За клоун може и да е бил "най-смешния",но за президент....

344

джо

преди 5 години

Програмата е ясна: един ден ще говори Паси на другия Плевнелиев и така до края на света. Да живее ДКМС!!!!!! и другарите от НАТО. Те вече ще ни строят мостове и детски градини даже ще ни правят и деца. Големи шушумиги ей....

343

Участваше в едно

преди 5 години

До Анонимен"А бе тоя не беше ли синоптик? Някъде съм го виждал май, ама къде беше..."гей порно с Американския посланник - едни "афро-американци" му правиха му дабъл пенетрейшън - той за това си мисли че Американците са му приятели

342

Анонимен

преди 5 години

А бе тоя не беше ли синоптик? Някъде съм го виждал май, ама къде беше...