30

Анонимен

преди 5 години

До 37А с Русия сме имали дълбоки връзки и по отношение на Православието и по отношение на славянството.-какви връзки си имат ти с раССия, когато от 500 г си бил с чалмата? когато си дал азбуката и православието, никаква раССия не е имало, а киевско княжество, нямащо нищо общо с асвабадителката, появила се след 1000 години

29

Анонимен

преди 5 години

Борисов би умрял за България!

28

Анонимен

преди 5 години

Как ли да тълкуваме поздравленията от Ердоган предвид историческото минало?!

27

Анонимен

преди 5 години

малкият мук защо ще идва в понеделник, а не утре, нали е "освобождавал"? няма ли да уважи , макар и протоколно , паметта на наемните войници на някогашната царска войска и поднесе венец ? ако не са били тия наемници сега щеше ли да е милиардер на гърба на "мужика" и да има наглостта в очите да му каже - "деревянных нет, ну вы держитесь"

26

Анонимен

преди 5 години

до 37 Какви повечето, бе? Говорим за САЩ и Англия. Искаш да ми кажеш, че протежетето на САЩ- Англия не е осведомила САЩ, че има турско робство в България, като самата Англия подкрепя Османската Империя????

25

Shark

преди 5 години

До 39. Отношението на зап. европейските страни към България не виждам да е особено променено, и сега искат да ни сринат, т.е. те го направиха, и да им робуваме и им работим без пари. Е, вярно е, че голяма заслуга за това имат и нашите политици, всички от 30г насам без оглед на партийна принадлежност. Но и за 500г робство също вина са имали и доста българи, от по-богатите, които са ставали турски мекерета за да спасят жалките си животеци.

24

Анонимен

преди 5 години

до 34 Ми точно това ти казвам, ако е искал някой да ни помага той и по онова време е бил осведомен. ***! Само че от цял свят само Русия тръгна да ни освобождава! ФАКТ, неблагодарно псe!

23

Shark

преди 5 години

Интересно защо няма поздрав от Великобритания?! Дали не е защото са били съюзници с турците и твърдо против освобождението на България?!!! Между другото Франция също е подкрепяла турците, без тяхна помощ руснаците още в Кримската война ся щели да им набият канчетата. Та тези поздрави от някои европейски страни ми идват доста двулично.

22

Анонимен

преди 5 години

Не бива да забравяме, че нашите "ПРИЯТЕЛИ" от Западна Европа и до днес причиняват големи вредси на България.Не бива да забравяме, че армията на Сюлейман паша (Соломон Леви) беше превозена с АНГЛИЙСКИ КОРАБИ от Албания до Дедеагач, за да изколи 14 000 старозагорци и да се опита да превзече прохода Шипка.Да не забравяме и Ньойският договор, с който Англия, Франция и САЩ орязаха България.СЕЩАМ СЕ И ЗА ЕДНИ АНГЛО-АМЕРИКАНСКИ БОМБАРДИРОВКИ, при които убиха 4000 софиянци и сринаха София.

21

Анонимен

преди 5 години

до 29 А руснаците откъде разбраха за въстанието? Да не би някой житен бегач вестоносец българин да е бягал до Москва, *** ?

20

Анонимен

преди 5 години

До баба марабабо маро, лъжа е това "освобождение", въобще НЕ е еднозначно и еднопосочна трактовката му - чети хубаво всички етапи на историята , за да видиш - ЛЪЖАТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ВСИЧКИ... ама гледам, че ударно тече подмяната на историята, вкл. и в уикипедията ...

19

Анонимен

преди 5 години

до 23 На снимката бай Дончо по навик иска да избута Путин, както го направи с черногорският премиер, но удари гхреда- Владимир му приложи любимата му хватка от джудото.

18

Анонимен

преди 5 години

Защо таква гадна снимка са им направили?По-хубава нямаше ли?

17

Анонимен

преди 5 години

до 11 И какво направиха не само любимите ти хамериканци, а и англичаните, французите, германците след Априлското въстание за нас, ***?

16

Анонимен

преди 5 години

Снимката е уникална... Путин умело и твърдо блокира посегателството.

15

баба мара

преди 5 години

без русия останалите какво направиха за освобождението гледаха клането в батакот Дарданелите като си пиеха питието не ми трябват техните поздравлениявсичко е лицемерие и протокол

14

Активист на БКП

преди 5 години

Изключително съм доволен,че поздравленията са отправени към президент Радев-единствения честен политик в България !!! Слава ! Слава ! Слава !!!

13

Анонимен

преди 5 години

До 13/продълж/отвратителна, противна е тази "международ политика" - пълна лъжа и лицемерие!

12

Анонимен

преди 5 години

Абе мерси ама защо ви бяха 500 години ... уж братя това онова...

11

Анонимен

преди 5 години

фалшиви "поздрави"!едните били "освободители", ама с чужди наемници, при което 7 г. след "освобождението" - пуснали сърбите да колят, щото не били съгласни със обединението. а пък цялото "освобождение" - заради изходна точка балканитеполовината "поздрвяващи" са били против освобождението и желанието за съединение след него.комай само с предците на микрон не сме имали някакво по-особено "взимане-даване"."съдателя" на "тигър-1" - трови борис, предците на рижавия перчем - сриват половина софия