38

Анонимен

преди 5 години

стига сте ги насилвали, да ходят в НС. сами са си преценили,че от тях полза няма, сами си напуснаха !..........................а и се видя, че и 120 могат да вършат същата работа. защо да се плаща на 240 ?

37

Анонимен

преди 5 години

Такова дъно,не сме достигали никога,не мразя герберите,но е време да си ходят.

36

Така де

преди 5 години

Герберастите се прочуха с корумпираното и опростачено управление. Освен чуждите инвеститори и децата вече напускат окрадена България.

35

уточнение

преди 5 години

До АнонименТака е .Цветелина Бориславова е втората жена на Бокич,а неговата първа жена е омъжена за първия мъж на Бориславова-Арабаджиев- от ЦК на БКП потекло.

34

Анонимен

преди 5 години

ГРОП няма какво да предложат на народа,изчерпаха се,години наред едно и също некадърно управление,непрекъснато решения против интересите на населението и държавата,дори едни минимални пенсии не вдигнаха,но вдигат заплати само на техните си хора,бизнеса и хората са смачкани и бягат,дори техните собствени хора се страхуват от тях,абсолютна диктатура.

33

о неее...

преди 5 години

До 31 VИмаше и тъй наречените интелектуалци от СДС/Реформатори, ама се загубиха в мъглата на собственната си интелектуалност!

32

ИСТИНАТА

преди 5 години

От няколко дни Любо Пенее трънеше, че мачът м/фу Левски и ЦСКА ще бъде манипулиран (т.е.нагласен) и някой друг ще е вимовен. На 24.02.мачът беше излъчен с победа на Левски. Любо Пенев коментира (НАЛИ ВИ КАЗВАХ. Оказа се, ЧЕ ЦСКА СИ Е ВКАРАЛА АВТОГОЛ. Ще се запитате какво общо има? Ето същите популистки изявления: КОРНЕЛА И СИЕ ТРЪБЯТ ОТ СЕГА, ЧЕ ГЕРБ ЩЕ МАМИПУЛИРАТ ИЬБОРИТЕ СЪС СТАРАТА КОМИСИЯ НА ЦИК, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СЪС СЪЩАТА КОМИСИЯ БЕ ПРИ ПРЕДИЗБОРНАТА ПРЕЗИДЕНТСКА КАМПАНИЯ. КОЕ Е ВЯРНО!

31

Анонимен

преди 5 години

Генерал Леонид Кацамунски, зловещ сатрап и комунистически садист му е дядо на тоя червен ***.

30

смях от сърце

преди 5 години

Нали ония у лево, (т.е. червените) бяха срещу машинното гласуване? Не ми е толкова кратка паметта, че да забравя срещу какво ритат или са ритали червените. Водя си списък....ахахах Гърчове ги гонят от безсилие вече!

29

Анонимен

преди 5 години

Масква да си координира робите, че единият Резидент си говори едно, другите резиденти си говорят друго.

28

V

преди 5 години

Тва ли ни е ,,елита,, герб и бсп . Ужассс .С България е свършено ;) Представям си при Левски да дойде някой американец и да му заповяда - Няма да правите южен поток щото ние искаме Русия да ви е враг . КВО ЛИ ЩЕШЕ ДА МУ КАЖЕ ЛЕВСКИ ??? Елит отдавна нямаме ;)

27

Анонимен

преди 5 години

Този ли беше дето си мечтаеше да инквизира нашите родители и дядовци?

26

Така е

преди 5 години

Никакво връщане. Тиквата и Цвъки да се стягат за затвора. Десет годишно безхаберно герберастко управление, първо място по корупция и кражби и на последно място по стандарт на живота. Десет пропилени за България години.

25

ДртПрч

преди 5 години

БСП може да не послуша Радев, но Радев винаги слуша БСП. Факт.

24

Анонимен

преди 5 години

Чемодан вокзал, Масква...

23

Анонимен

преди 5 години

Кой колко е ограбил държавата ще се види като започнат делата срещу нечувания грабеж през последните 10 години.

22

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

21

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до Червените милионериНаправи и една класация "ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИАРДЕРИ"Начело спокойно можеш да сложиш Борисов и Цветанов ! :)

20

Жаборан

преди 5 години

Резултата от бойкота им е само един, АТАКА и ВМРО, трябва да ходят на работа...

19

до 12

преди 5 години

Всеки има право да говори каквото си иска. ПО КОНСТИТУЦИЯ.Даже думата `цирк` е много мека, за да обясни на какво направиха ГЕРБ българския парламент. По-скоро ми прилича на `свинарник`Дори овчарите, които започнаха да управляват след 1944-та не са се излагали толкова.Плевнелиев повлече крак и оттогава само такива индивиди ни се показват от страна на ГЕРБ. Явно друг контингент няма.