121

българин

преди 5 години

българинът е предател, лицемер и завистник по душа ! не случайно се ядат едни други в чужбина а и тук също ... другите народи гледат да си помогнат а българина гледа да те прецака и изработи .... с такова мсилене такива резултати ...нищо не става от нацията - съвсем видно е

120

Анонимен

преди 5 години

Парите не могат да ви купят щастие, но това един *** озлобен завистник никога няма да го разбера, той вечно ще гледа в паничката на другите и въпреки че по цял ден ходи с две ръце завряни дълбоко в дупете, ще надава вой как другите са му виновни за всичко.

119

Анонимен

преди 5 години

Само като вида снимките на Боко, Цецо, Ръбала ми то ми се отщева да ядем. А то и едно ядене......ах маа му!Е за тва не сме щастливи.

118

бг 2

преди 5 години

нацията е проста и комплескирана ! с мислене от сорта аз съм велик другите немат никакво значение държава НЕ СТАВА !

117

Виготура

преди 5 години

Нация от кoмплексари, тaрикати, прoстаци, мрънкaчи, пияници и некадърници. Тук там има изключения, които веднага оплюваме. Колкото по-бързо изчезне тая държава, толкова по-добре.

116

бг

преди 5 години

българите са предатели , завистници и простаци ! с такъв келяв народ не може да се получи нищо позитивно ...махайте се от тая *** веднага

115

Анонимен

преди 5 години

Отишъл бай Тошо на село. Събрал се митинг провикнал се бай Тошо : Имате ли хляб ? Имаме - отговорили групово. Имате ли месо, мляко, сирене ? Имаме - отново бил отговорът. Добре, имате си всичко. - казал бай Тошо. Обаче как е културата, вестници четете ли ? След продължително мълчание плах глас в тълпата отговорил : Еми ние как знаем, че имаме всички тези неща ? Ето такова беше и щастието по време на комунизма. Смееше ли някой да каже, че не е щастлив ?

114

Миленко Неделкоски

преди 5 години

Горд съм че не съм българин..Благодаря на Исус Христос и на Тито, че не съм българин .

113

Анонимен

преди 5 години

На българина му дай негативизъм, той го обожава, единствено когато сочно плюе по род и родина, всеки който е успял и има повече от него, получа божествен душевен оргазъм. Няма как да си щаслив след като целодневно лееш помия и простотия.

112

Кога ?

преди 5 години

Как ще пеят птиците в житата!Весели ще плуват във простора...Ще се радват на труда си хоратаи ще се обичат като братя.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117. Защото така са и казали ! Когато човек повтаря твърде дълго една лъжа, накрая почва да и вярва !

110

АБС

преди 5 години

ЩАСТЛИВ СЪМ ЧЕ СЪМ В ЧУЖБИНА КАТО СЕ ПРИБИРАМ В ЛЯТОТО В БГ ЗА ДВА МЕС. МНОГО СЕ РАДВАМ СЛЕД ДВА ДНИ СЕ ЧУСТВАМ НЕ ЩАСТЕН КАТО ВИЖДАМ МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ КОЛКО СА НЕЩАСТНИ ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА ЧЕ НЕ ИМ СТИГАТ ФИНАНСИТЕ РОДНИНИТЕ МИ ПЛАЧАТ ЧЕ ИМАТ ПРОБЛЕМИ С РАБОТА И ПАРИ НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ ЧЕ Е ШАСТЛИВ А ПРИ МЕН НЕМОГА ДА ГИ ВЗЕМА ТРЯБВА ИМ РАБОТНА ВИЗА И РАЗРЕШЕНИЕ ЗА РАБОТА.В МОСКВА .НЕ ИСКАМ НИКОИ ДА ОБИЖДАМ ПОЛИТИЦИТЕ СА НИ ТАКИВА ВСЕКИ ОТ ТЯХ СИ ГЛЕДА СВОЯТ ИНТНРЕС ДА ТРУПВАТ ПО-ВЕЧЕ

109

Анонимен

преди 5 години

И баба ми като е нямала смартфон, OLED телевизор, че даже и интернет, а море не беше виждала, защо твърдеше че е живяла щасливо!?

108

Анонимен

преди 5 години

Е как да сме щастливи, като все още важи : "Не е важно аз да съм добре. Важно е Вуте да е зле !"

107

АНТИ

преди 5 години

От тези 4% щастливи, най малко 1% предатели !

106

Как ?

преди 5 години

Един българин - хайдутин, двама българи - чета, трима българи, чета с предател.

105

До Охобохо

преди 5 години

България, като държава е от 632 година в Европа и това са близо 1400 години, а по времето на Византия сме били християни и са се отнасяли към българите, като част от народа.

104

Анонимен

преди 5 години

Прости хора,които вече 30 г.се обиждат на селяни и комунисти,няма как да са щастливи,ако ще и по един чувал пари да получават на месец!

103

Анонимен

преди 5 години

Щастливи са само герберастите, защото са на Държавната хранилка и крадат от Обществените поръчки.

102

Аноним

преди 5 години

99% сме нещастници... Благодарение на 99%мизерна управа.